Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

paskudna dziewczyna

Polecane posty

Gość gość
Jestem autorką tego postu ale o żadnych pchłach nie pisałam ktoś się podpisał za mnie oj nie ładnie.

Gość gość
21.47 wiesz co zamknij ryj idiotko i pilnuj swojego śmierdzącego osranego bachora i nie ubliżaj innym.

Gość gość
Autorce się nie dziwię wiem sama po sobie mam córkę lat 5 kiedyś jak bylam z nią na placu zabaw chłopak gdzieś mógł mieć tyle samo lat co ona pchnął ją na piaskownicę bez powodu i moja córka tak nie fortunnie upadła że miała rozcięcie na czole i musiałam jechać do szpitala założyć szwy.Jego mama nic mu nie powiedziała a do mnie podeszła po jakimś czasie w sklepie i powiedziała że syn ma ADHD ręce mi opadły.

Gość gość
Dziecko zachowało się jak się zachowało. Zapewne nigdy nikt nie przygotował go do obcowania z maluchami i nie nauczył, ze z mniejszymi trzeba ostrożnie. Ale tragedia się nie stała. Dziecko za pewne nie jest zdemoralizowane do granic tylko nie w każdej sytuacji jeszcze sobie radzi. Ta przykra sytuacja jest świetnym wyjściem do dalszych rozmów. A dla Ciebie autorko na nauka na przyszłość- przy dzieciach, zwłaszcza tych, których nie znamy, stosujemy metodę ograniczonego zaufania bo dzieciaki są nieobliczalne- nawet te najlepiej ułożone.