Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyciecie migdalkow.. ile w domu?

Polecane posty

Gość gość

ma byc dziecko po zabiegu. czy mozeisc 6 dni po operacji na impreze rodzinna?

Gość gość
Mój syn 3 dnia po zabiegu był na dworze. Jeśli dobrze się goi, nic dziecku nie dolega to nie trzeba trzymać w domu.

Gość gość
Moja corka juz miala miec zabieg lecz zmienilismy na szczescie z konowala na lekarza i doradzila pani doktor picie soku z sorowych buraczkow po kilkunastu dniach sie zmniejszylo i wygoily.Nie ma zabiegu.Teraz nie chodze do lekarzy rzeznikow,a gdy trafie to zmieniamy.Maz jest ptrzy Kazdym badaniu ginekologocznym nawet wziernikiem i palpacyjnym nie krepuje sie go jak wy zacofane w wiekszosci.Gdy powiedzial gin miesniak 7cm to ja juz nie kontaktowalam ze mowil o wycieciu macicy z jajnkami.Maz spytal czy mozna uniknac bo to zabieg taki to ostatecznosc.Wtedy spojzal na meza i odpowiedzial mozna lecz trwa dlugo.Zasugerowal Bonifratow i tam leczyc specyfikami.Gdyby nie maz to bym nyla wykadtrowana a tak miesniak sie zmnniejsza krwotoki ustaly przy miesiaczce.Lecza tam torbiele itp..Nawet prostaty u facetow ziolami itp..Maz wspieral porody ktore byla bardziej spokojne i liczono sie ze mna bo byl Maz.Mamy prawo do obecnosci nawet w szpitalu osoby bliskiej podczas zabiegow i badan wtedy lekarz musi sie wysilic i spinac a nie rutyna ktora czesto doprowadza do zgonu jak z wycieta zdrowa nerka ;(.Mamy Prawo Pacjenta ust 2008r art 21 pozwala na obecnosc w szpitalu nawet przy cc gdy jest blokada zastosowane nie wolno odmowic bo ubezwlasnowolnia sie pacjenta przy odmowie obecnosci.