Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotne remontowanie

Polecane posty

Gość gość

witam, dostałam mieszkanie po dziadkach trochę zaniedbane i chciałabym zrobić jakieś drobne remonty, coś pozmieniać. mam dużo chęci, lubię majsterkować, ale niestety brakuje mi doświadczenia. Chciałam bym wiele rzeczy zrobić sama, nie tylko żeby zaoszczędzić kasę, ale.. trochę mnie to ciekawi :) myślę, że miałabym z tego więcej satysfakcji. Może znacie jakieś ciekawe strony z ciekawymi pomysłami na mieszkanie? albo jakieś porady dla początkujących- remont krok po kroku :) czy jest tu jakaś kobieta, która sama remontowała mieszkanie?

Gość gość
Poczekaj zaraz te pseudo feministki zleca się i zaczną ci doradzać, a my samcy posmiejemy sie :D

Gość gość
poszukam tej książki :) a myślicie, że dam radę sama położyć tapetę? albo płytki w łazience?

Wydawnictwo MAK, makverlag.eu. Nie pamiętam, gdzie kupiłem. Przyjaciółka kładła tapetę z mamą. Płeć nie przeszkadza :)

Gość gość
ja nie uważam, że przeszkadza. W moim przypadku- raczej brak doświadczenia :)

Gość gość
A może zwroc się do jakiejs sprawdzonej ekipy. Ze swojej strony mogę polecic ci http://www.prbrembud.pl/, wedlug mnie sa naprawde bezkonkurencyjni

Gość raadzior
Nie wiem skąd dokładnie jesteś, ale mogę Ci polecić firmę remontową Complete Home - http://completehome.pl. Wbrew pozorom nie jest to droga firma. Działają w razie czego w Warszawie i okolicach:)

Gość gość
na yt masz masę filmików jak robić poszczególne rzeczy. Akurat kładzenie tapet to jest pikuś i łatwa sprawa. Z płytkmi może być nieco trudniej, ale moja kumpela z pracy sama sobie łazienkę zrobiła i jest dobrze

Gość gość
Do przeprowadzenia remontu potrzebna jest zaufana i sprawdzona firma. My remontowaliśmy mieszkanie w ostatnim czasie i jednej ekipie bo robota szła jak rew z nosa. Zatrudniliśmy firmę z polecenia www.bauwit.pl i wszystko poszło jak z płatka.