Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

other06

Co to może być ?

Polecane posty

Palę od kilku lat pół paczki na dzień .... ostatnio po zapaleniu robi mi się niedobrze i kręci mi się w głowie ,oprócz tego bez przerwy czuję zmęczenie ... często też boli mnie brzuch i głowa , Oczywiście planuję iść do lekarza ,jednak wolałabym wcześniej dowiedzieć się czy ktoś również miał coś podobnego ?

Gość gość
ren temat już był truj się dalej i pytaj: "co mi jest"

Gość gość
owszem, mieli tak, Ci co paląc dorobili się raka lub Przewlekłej Obturacyjnej Choroby Płuc miesiąc temu na to zmarła moja teściowa pal dalej, pójdziesz w jej ślady: napady duszności, niemożność wykonania jakiejkolwiek czynności samodzielnie, brak sił, musiała mieć non stop podłączony tlen a mimo to odczuwała duszność, puls w spoczynku do 120, nie mogła jeść ani się ruszać bo nie miała siły dostała zapalenia płuc, potem musieli ją wprowadzić w śpiączkę i podłączyć do respiratora

Jestem tu nowa więc nie będę przekopywać całej strony żeby się upewnić czy ten temat już był .... grzecznie zapytałam ,bo chyba od tego jest to forum ,Co do drugiej odp. dziękuję ale wątpię żeby mnie tak zaczęło odpychać z dnia na dzień przy takiej chorobie dzieje się to stopniowo