Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ma艂aninka

Czy pami臋tacie zapach Naf naf..... ??????

Polecane posty

Go艣膰 ma艂aninka

Czy wiecie gdzie mo偶na jeszcze kupi膰 perfumy "Naf naf Graffiti" ?????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie pamietamy
bo nie ma o czym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki jest koniec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ilonacb
Ja mam Grafitii Naf Naf 30 ml, ubytek jakie艣 4 ml. Niestety zapach jest ju偶 wycofany, ale ja go zdoby艂am jakie艣 3 tygodnie temu w drogerii. Niestety, zmieni艂 mi si臋 r贸wnie偶 gust zapachowy i nie podoba mi si臋 ju偶 wcale. Je艣l chcesz mog臋 go odsprzeda膰 (np. wystawi膰 na allegro, albo na wiza偶u). Cena do uzgodnienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ilonacb
a i moj mail ilonacb@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a po co

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mausky
Naf-Naf o kolorze bursztynowym-miodzio :),ale ten 贸偶owy (wanililiowy) 艣wi艅stwo. Fakt w drogerii brak :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a moze ktos wie
gdzie mozna naby膰 perfumki "Kookai" z Loreala?Pare lat temu by艂y one na rynku ale je chyba wycofali:-( Wie moze ktos czy sa jeszcze gdzies dostepne?A moze za granica sa normalnie w sprzedazy bo w Polsce nie moge ich nigdzie znalesc:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 by艂y i ich nie ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ju偶 ich nie ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mausky
To Loreal robi fumy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jennies
za granica sa dostepne. Ja tez probowalam znalezc je w Polsce. Tyle, ze Kookai "Oui-non".Jesli ktos z Was ma, chetnie kupie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez ch臋tnie kupi臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ziuta
Ja kupuje Kookai Oui-Non bez problemu. Mozemy sie umowic i przesle poczta. w razie czego moj mail: alf211@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juvenka
Witam serdecznie, poszukuj臋 perfum oui-non by kookai POMARA艃CZOWE mo偶e wiecie gdzie mozna je kupic? Albo mo偶e ktos ma a nie u偶ywa chetnie odkupi臋!!!!!!!!!!!!! Oui-non by kookai POMARA艃CZOWE POSZUKIWANE!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gryka
12.07.2005 Je艣li chodzi o perfumki Oui-Non KOOKAI to jest ich kilka sztuk na e-bayu niemieckim i francuskim. Ja w艂a艣nie zalicytowa艂am (niestety tylko 5ml) na niemieckim i wygra艂am po d艂ugich "przepychankach". Niestety z偶era koszt przesy艂ki: z Niemiec to a偶 6 euro. Nie wiem ile b臋dzie z Francji. W ten spos贸b mam do wybulenia 22 euro. Troch臋 drogo jak na 5ml perfumki ale czego si臋 nie robi dla ukochanego zapachu. Aha! Jaki艣 czas temu by艂y na Allegro. Cena ko艅cowa za tak膮 sam膮 pojemno艣膰 wysz艂a 55 z艂. Jest szansa, 偶e pojawi膮 si臋 na koniec sierpnia 2005. SZUKAJCIE!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdzie maja si臋 pojawi膰
te perfumy po koniec sierpnia 2005?W drogeriach?Jak tak to kupi臋 sobie ca艂y ich zaaps po uwielbiam Oui-Non KOOKAI 馃槏

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gryka
Nie. Nie w drogeriach. Na Allegro. Z艂o偶y艂am zam贸wienie do kogo艣, kto je藕dzi do Niemiec p perfumy. Powiedzia艂, 偶e pod koniec sierpnia powinny by膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a czy w Niemczech te perfumy
sa dostepne normalnie w sklepach i ile one mniej wi臋cej tam kosztuj膮?Z g贸ry dzi臋ki za odp.:-0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to fajnie 偶e b臋d膮 na Allegro
:-)Chocia偶 tam mo偶na jest dosta膰 bo nie ma juz ich w polskich sklepach:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gryka
No tak. To troch臋 przep艂aci艂am na tym e-bayu. A trzeba by艂o poczeka膰. Kupi艂am 5ml za 21 euro (w tym 6 euro przesy艂ka). Dziewczyny bierzcie z tych link贸w bo si臋 op艂aca! 100ml za ok. 170z艂 i 30ml z przywieszk膮 za 130 z艂 to naprawd臋 okazje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juvenka
Pytanie do Ona 23 Czy ty kupujesz na e-bay? Bo ja nie i mam pytanie czy mog艂aby艣 mi kupi膰 to 100 ml kookai a ja ci wys艂a艂abym pieniadze na konto zeby艣 mog艂a zap艂aci膰 odpisz Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ona 23
tak, kupuje.. :) nawet sporo, ale jestem w zaawansowanej ciazy i nie mam ochoty robic sobie problemow...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gryka
DZIEWCZYNY!!!! Dzisiaj o 19.30 ko艅czy si臋 aukcja na Allegro (nr 58239944). S膮 na niej m.in. Kookai 30ml. Bierzcie, bo jeszcze niska cena!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juvenka
Witam serdecznie Nadal rozpaczliwie szukam mo偶liwosci kupna Kookai pomara艅czowego. Niestety sp贸藕ni艂am si臋 na wczorajsz膮 aukcj臋 na allegro :( :( :( :(. Czy mo偶e mi ktos pom贸c w kupnie perfum Kookai, moze kto艣 kupuje na zagranicznym ebay? Z mojej strony z p艂atno艣ciami wszystko b臋dzie pewne na 100%. Najlepiej jakby mo偶na by艂o kup膰 100 ml tego perfumu. Prosz臋 o pomoc Z g贸ry serdecznie dziekuj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gryka
Cze艣膰 Juvenka. S艂uchaj! Zr贸b jak ja! Za艂贸偶 konto na ebayu, napisz maila (niestety po niemiecku-jak nie znasz niemieckiego to Ci napisz臋) do osoby sprzedaj膮cej czy mo偶esz wys艂a膰 kas臋 w kopercie. Niestety nasze banki pobieraj膮 min. 50z艂 od przelewu zagr., a nasza wielka Poczta Polska nie podpisa艂a umowy z Niemcami, wi臋c to jedyne wyj艣cie, 偶eby nie straci膰. Je艣li sprzedawca si臋 zgodzi, to zalicytuj (opcja Kup Teraz), kup euro w kantorze i wyslij. Po tygodniu (g贸ra p贸艂tora) powinna艣 mie膰 przesy艂k臋. A oto ten link gdzie masz 100ml Kookai. http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=12158&item=7170044960&rd=1

Udost臋pnij ten post