Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przespałam się z przyjacielem.

Polecane posty

Gość gość

Mam dobrego przyjaciela z którym już bardzo długo się znamy bo 5 lat. Od 2 lat wynajmujemy wspólnie mieszkanie. Ja jestem studentką, a on już pracuje. Jest ode mnie trochę starszy. Jakiś czas temu on dowiedział się, że mam problemy. Nie chciałam mu o nich opowiadać, przez przypadek się dowiedział i teraz usilnie stara się mi pomóc. Kilka dni temu leżeliśmy na łóżku i rozmawialiśmy o tym wszystkim. Powiedział mi, że nie chce stracić ważnej dla niego osoby.. I zaczął mnie wtedy tak głaskać, masować, przytulać.. W końcu daliśmy się ponieść emocjom i doszło między nami do seksu. To był mój pierwszy raz. Wcześniej nie dochodziło między nami do podobnych sytuacji.

Gość gość
Kochasz go?

Gość gość
Nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie. Jest mi bliski, byłoby mi przykro gdyby go nie było ale czy to jest miłość? Nie umiem odpowiedzieć, nie wiem czy to to.

Gość gość
To znaczy, że nie kochasz. Dlaczego to zrobiłaś?

Gość gość
Tamtego wieczoru miałam chwile słabości, potrzebowałam bliskości, on był przy mnie obok.. To wyszło bardzo spontanicznie, nawet nie wiem dokładnie kiedy i jak..

Gość gość
i co w tym złego? oboje j esteście dorośli i sami. Jak chcesz więcej to podtrzymuj znajomość jak nie to go olej i tyle.

Gość gość
Obawiam się, że ten incydent zrujnował nam znajomość. Unikamy się...

Gość gość
Twoje obawy są słuszne. Nic już nie będzie tak samo. Chyba lepiej będzie zejść sobie z drogi, wyprowadzić się itd. Tak mi się wydaje.

Gość gość
Nic złego się nie stało, seks jest zdrowy i potrzebny, tylko nie zajdź w ciąże