Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co znaczy dopisek scontentfra31.xx do zdjecia na komputerze

Polecane posty

Gość gość

Jak skopiowalam to pojawil się link zaczynający się od tego. Skąd pochodzi zdjęcie? Jest na nim naga kobieta. Mogl je zrobić maz ipadem?

Gość gość
A mogl ściągać z wiadomości? Bo twierdzi ze brat mu wysłał na fb, że to nowa dziewczyna ich znajomego, a znaleźli jej nagie foty na badoo. Tzb brat wysłał to zdjęcie mojemu mezowi przez fb. Wiarygodne? Jutro ma mi pokazac w wiadomości. Teraz jest w pracy. Nie będę mogła spać. Akurat tego dnia byl w delegacji.

Gość gość
Twierdzi, że nawet najprawdopodobniej zrobil printscreena.

Gość gość
jakby zrobil printscreena to wciskasz print scr, otwierasz Painta, ctrl V i musisz zapisac, wpisac jakas nazwe prawda? ;) jesli fotka ma taką dziwną nazwe to zostala zapisana z FB, instragrama albo wlasnie przesłana za pomocą FB, nie wiem na pewno ale wiem na 100% ze takie dziwne nazwy ma wlasnie facebook

Gość gość
Dzięki. Wobec tego uznaje, że może mieć racje i czekam do jutra aż pokaze mi to w historii. Pierwsza mysl, że sam w delegacji zrobil to zdjęcie.

Gość gość
Ja mam wlaczona taka funkcje w telefonie,ze jak ktos wysyla mi jakies foto w wiadomosci prywatnej na fb,to automatycznie samo zapisuje sie ono w pamieci telefonu w galeriu,w oddzielnym folderze. Mam Samsunga S4. Twoj Maz wcale nie musi klamac.