Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

jaka karma dla psa

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witajcie, ostatnio zastanawia艂am si臋 nad zmian膮 karmy dla mojego psa - jest bardzo wybredny, nie ka偶d膮 karm臋 chce je艣膰, wi臋c chcia艂am si臋 Was poradzi膰: czy kupowa艂 kto艣 t臋 karm臋: http://www.purina-proplan.pl/pies ?? Chcia艂abym pozna膰 Wasze opinie na jej temat, jak wasze psy reagowa艂y na ta karm臋, itp

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Moj pios jak zobaczyl twoja reklame to ugryzl mnie w nogie:-(. Nic z tego mu niekupie powiedzialem i zaczol myrdac ogonem:-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Berrnia84
oj znam to m贸j tez jest bardzo wybredny... ale znalaz艂am cos idealnego:) a jednocze艣nie wiem 偶e to zdrowa i pe艂nowarto艣ciowa dla niego karma - Naturea.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Annka
Ja mam dwa psiaki i tez je karmi臋 zdrowo. Kupuje im Naturea Naturals z mi臋sem i rybami - uwielbiaj膮 je.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulinawr
My dajemy zwykle royala albo brit - w sumie do艣膰 wymiennie, 偶eby troch臋 t膮 psi膮 diet臋 urozmaica膰. Kiedy艣 pr贸bowali艣my puszek z marketu, ale szajs niestety... O karmach mo偶na poczyta膰 tutaj: http://www.krakvet.pl/artykuly/jaka-karma-sucha-czy-mokra/ - w sumie ciekawy artyku艂 o tym czy dawa膰 such膮 czy mokr膮, bo niekt贸rzy maj膮 tak膮 filozofi臋, 偶e karmi膮 psa tylko such膮 karm膮 (znam takie osoby), chocia偶 sama jednak stawiam na urozmaicenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Eweelka
Urozmaicam oczywi艣cie! I te偶 stawiam przede wszystkim na odpowiedni sk艂ad! Psy to mi臋so偶ercy wi臋c mieso jest podstaw膮, te wspominane juz tu karmy Naturea jak najbardziej zaspokajaj膮 te biologiczne potrzeby ps贸w, a m贸j do艣膰 wybredny na marginesie, ch臋tnie je zjada;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olaff877
Wiesz bo Naturea to sprawdzona karma, gdzie podstaw膮 sk艂adu jest mi臋so, nie mro偶one warto doda膰. M贸j owczarek tez j膮 jada. Jest pe艂en si艂 i energii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adam gosc
Cze艣膰, moim zdaniem najlepsza karma to pedigree. Dzi臋ki tej karmie, mojemu pieskowi poprawi艂a si臋 sier艣膰 (bardziej b艂yszczy) jak i nie ma problem贸w z wydalaniem. Dlatego polecam wszelki karmy z tej firmy :) pozdrawiam ;)

Udost臋pnij ten post

Z do艣wiadczenia polecam karm臋 Pedigree. M贸j piesek wcina i jest zdrowy. Ma pi臋kn膮 b艂yszcz膮c膮 sier艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
m贸j bardzo lubi karm臋 od Doctor Dog, du偶o mi臋sa, a przede wszystkim naturalne sk艂adniki, bez 偶adych ulepszaczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam karmy Pedigree. Suche, mokre i wszelkie dodatki jako urozmaicenie diety. M贸j piesio uwielbia Dentastix. Dzi臋ki nim ma zdrowe dzi膮s艂a i z臋by. Nie 艣mierdzi mu z pyszczka. Wa偶ne jest aby dopasowa膰 odpowiedni rodzaj Dentastix co do wagi pieska. Nie mo偶na r贸wnie偶 przesadzi膰 z ilo艣ci膮 podawanych pieskowi "patyczk贸w". Zanim zacz臋艂am podawa膰 Dentastix piesiowi mia艂 nieprzyjemny zapach z pyszczka, zaczerwienione dzi膮s艂a i kamie艅 na z臋bach, a sposoby kt贸re stosowa艂am wraz z pomoc膮 weterynarza na d艂u偶sz膮 met臋 niezbyt pomaga艂y a偶 us艂ysza艂am o Dentastix od Pedigree. By艂 to strza艂 w dziesi膮tk臋, poniewa偶 m贸j pies bardzo je polubi艂 i dzi臋ki nim ma zdrowy pyszczek i z膮bki. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ka偶dy ma inny spos贸b karmienia psa i inne smako艂yki chce je艣膰 piesek, ale co do ochrony z臋b贸w i dzi膮se艂 do Dentastixy od Pedigree nie maj膮 sobie r贸wnych. M贸j pies po prostu je uwielbia i chcia艂by je艣膰 tylko to. Odpowiedni i dopasowany kszta艂t wprost pasuje do z膮bk贸w psa aby m贸g艂 je skutecznie wyczy艣ci膰, jednocze艣nie weso艂o sobie podgryzaj膮c ulubiony smako艂yk. Dzi臋ki Dentastixom zapobiegam problemom z dzi膮s艂ami pieska, jest to r贸wnie偶 ochrona przed kamieniem naz臋bnym i nieprzyjemnym zapachem. Taka ochrona jest bardzo wa偶na. Nale偶y dba膰 o z臋by pieska tak samo jak i o w艂asne, bo swoje, naturalne s膮 lepsze od sztucznych :D a co do psich z臋b贸w to po prostu trzeba dba膰 o jego z臋by, tak samo jak i o ca艂ego pupilka gdy偶 on nie mo偶e mie膰 sztucznych z臋b贸w :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niestety m贸j piesio panicznie boi si臋 weterynarza :( nigdy nic z艂ego mu nie zrobi艂, ale jak mam i艣膰 z nim na kontrol臋 to pies po prostu szaleje ze strachu. Wizyty polegaj膮 na zaniesieniu psa przeze mnie do gabinetu i trzymanie go tam, ale zanie艣膰 i utrzyma膰 psa o wadze 8 kg jest dosy膰 trudne wi臋c przekupuje go smako艂ykami. Najlepiej mu smakuje Dentastix Pedigree, kt贸ry odpowiada za zdrowie jamy ustnej psa. Dzi臋ki temu piese艂 ma zdrowe z膮bki i nie ma 偶adnych problem贸w z jam膮 ustn膮. Nale偶y dopasowa膰 odpowiedni rodzaj gryzak贸w do wagi psa ;) niestety nawet przy pomocy Dentastix贸w pies boi si臋 gabinetu i samego weterynarza heh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annkanna
Ja nie kupuje takich karm... zdecydowanie stawiam na najlepsza jako艣膰 i dlatego kupuj臋 karm臋 Kingsmoor - zdrow膮, bezglutenowa i hipoalergiczn膮 z najlepszym sk艂adem!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewellka
A gdzie ja mo偶na dosta膰? ja nie s艂ysza艂am o niej. W sumie do tej pory bylismi wierni jednej, ale nasz piec coraz cz臋艣ciej choruje i nadszed艂 chyba czas na zmian臋....Mo偶e to pomo偶e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annkaka
Ja zamawiam bezpo艣rednio tu www.kingsmoor-polska.pl najpewniejsze zrodlo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewellka
Dzi臋ki za info. Sprawdz臋 i poszukam. Ale po wczorajszej wizycie u weta juz wiem na pewno 偶e zmiana karmy mo偶e okaza膰 si臋 dla nas najlepszym rozwi膮zaniem. Tym bardziej na tak膮 zdrowsz膮 i z pewnym sk艂adem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aaannkaa
KIngsmoor jest naprawd臋 ok, nie zawiera glutenu, jest hipoalergiczna i mojemu psiakowi bardzo korzystnie wysz艂a zmiana karmy. Teraz jest spokojniejszy, z kupa zero problem贸w a i siers sta艂a si臋 bardziej l艣ni膮ca i nie wypada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Eweellka
Zam贸wiona. Czekamy na przesy艂k臋. A podpowiedz jak z wprowadzeniem nowej karmy? Miesza艂a艣 ze stara czy od razu nowa? Jaki smak zamawiacie? Jakie艣 ulubione sprawdzone?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Milena

Now膮 karm臋 nale偶y wprowadza膰 stopniowo i powoli po czym obserwowa膰 zachowanie psa czy mu posmakuje. Akurat my podajemy swojej suczce karm臋 Josera, cz臋sto zamawiam j膮 na Dogomarket.pl mog臋 poleci膰.

Udost臋pnij ten post

kupujecie cz臋sciej such膮 czy mokr膮 karm臋? Co wol膮 wasze psy?

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰