Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baarłoś

'ile zarabiasz' co to za pytanie szmato na 1szej randce

Polecane posty

Gość gość
A po co mamy tracić czas na biedaków? Nie masz hajsu, nie podupczysz, juz nie mówiąc o dłuższym związku.

"A po co mamy tracić czas na biedaków? Nie masz hajsu, nie podupczysz, juz nie mówiąc o dłuższym związku." xx ot mentalnosc prostytutki w Polsce;-) ;-) ;-) nawet mniejsza o randke - jak w ogole mozna kogos o cos takiego pytac?:-) odpowiedz jest jedna "wystarczajaco" amen;-)

Gość gość
Jak by miało chodzić tylko o d*****nie to bym sie w ogóle za 'normalne' kobiety nie brał tylko chodził na prostytutki, tam przynajmniej jest z góry wiadomy układ, płace i wymagam, bzykam i wychodze, bez ogrzeszania sie, bez ciągłych starań o wielką księżniczke która może łaskawie da d**y, bez wymagań z kosmosu, bez marudzenia i fochów, no i bez zszarganych nerwów. Tak w zasadzie to te z pozoru 'normalne' kobiety niczym sie od prostytutek nie różnią, może tylko tym że prostytutki nie owijają w bawełne, biorą kase bzykają sie i tyle, a wielce zgrywacie niedostępne cnotki które trzeba zdobywać, a suma sumarą i tak robicie to za kase 🖐️

" gość dziś Tak w zasadzie to te z pozoru 'normalne' kobiety niczym sie od prostytutek nie różnią, może tylko tym że prostytutki nie owijają w bawełne, biorą kase bzykają sie i tyle, a wielce zgrywacie niedostępne cnotki które trzeba zdobywać, a suma sumarą i tak robicie to za kase" xxx nie zgodze sie z Toba ze takie sa kobiety - takie sa kobiety ale sa tez inne, zmien srodowisko bo na razie widac ze chodzisz na randki z laskami o mentalnosci prostytutek. Jak chcesz ominac temat pieniedzy poszukaj kobiety ktora cos umie i sama ma wyksztalecnie/zawod - pieniadze sa atarkcyjnie flownie dla tych ktore sa za glupie zeby je zarabiac;-)

Gość gość
A co mamy się z biedakami zadawać? A co z takim za zycie, parę razy pójdziesz do łózka, nie daj Boże wpadniesz z takim i później ani faceta, an i alimentów, ani normalnego życia. Co taki facet moze dać kobiecie? Przeważnie Ci bez kasy są również malo inteligentni, bo jak ktoś jest mądry, zaradny, to kasę zarobi. Mówię tu o facetach bliżej trzydziestki, nie o młodych chłopaczkach.

Gość gość
Jak chcesz ominac temat pieniedzy poszukaj kobiety ktora cos umie i sama ma wyksztalecnie/zawod - pieniadze sa atarkcyjnie flownie dla tych ktore sa za glupie zeby je zarabiacoczko.gif x Jasne, tylko taka kobieta tez raczej nie weźmie biedaka, no bo sam pomyśl- ona ma kasę, chce iść na obiad do restauracji- jej faceta stać tylko na bar mleczny, chce jechac na wakacje- jego nie stać nawet na Bałtyk, to co ona ma za niego wiecznie płacic? Szybko jej się to znudzi, zapewniam.

Gość gość
Jak mam być szczery to ani trochę nie przeszkadzałoby mi gdyby laska która naprawdę mi się podoba była ze mną dlatego że płacę za wszystko co razem robimy. I tak nie mam w planach żadnego związku więc taki układ byłby dla mnie wręcz doskonały. Aby się tylko umiała dobrze bawić i nie marudziła wiecznie że głowa ją boli lub że się jej ślub i dziecko marzy.

"Jasne, tylko taka kobieta tez raczej nie weźmie biedaka, no bo sam pomyśl- ona ma kasę, chce iść na obiad do restauracji- jej faceta stać tylko na bar mleczny, chce jechac na wakacje- jego nie stać nawet na Bałtyk, to co ona ma za niego wiecznie płacic? Szybko jej się to znudzi, zapewniam. " xxx oczywiscie, ze nie wezmie biedaka - stan konta jest odzwierciedlenie inteligencji;-) a powaznie mowiac wezmie kogos na swoim poziomie. Ja rozumiem ze autor ma taki klopot ze jest powiedzmy normalna osoba, ma prace/zrodlo utrzymania i szuka takiej samej kobiety a trafia na ranski z pannami o mentalnosci protytutek (to tez widac po ich zyciu - kiepskie studia, mieszkanie z rodziacami itp.)

" gość dziś A co mamy się z biedakami zadawać? A co z takim za zycie, parę razy pójdziesz do łózka, nie daj Boże wpadniesz z takim i później ani faceta, an i alimentów, ani normalnego życia. Co taki facet moze dać kobiecie?" xxx i kolejna wypowiedz kobiety o charakterze prostytutki;-) aborcja/wychowanie dziecka to obowiazek obydwojga partnerow moim zdaniem. Rozumiem, ze jesli sama masz kakiere to nie chcesz biedaka bez kariery/pieniedzy. ale w innym przypadku to szukanie sposnsora w zamian za dzierzawe wlasnego krocza;-) xx "Przeważnie Ci bez kasy są również malo inteligentni, bo jak ktoś jest mądry, zaradny, to kasę zarobi. Mówię tu o facetach bliżej trzydziestki, nie o młodych chłopaczkach." xx tu sie zgodze - i dtyczy to zarowno facetow, jak i kobiet. Kobieta bez pieniedzy jest takze malointeligentna

Gość gość
ROR dziś ...a trafia na randki z pannami o mentalnosci protytutek (to tez widac po ich zyciu - kiepskie studia, mieszkanie z rodziacami itp.) x Jeśli laska ma kiepskie studia i mieszka z rodzicami to znaczy że ma mentalność prostytutki? ;)

Gość gość
ROR dziś "Przeważnie Ci bez kasy są również malo inteligentni, bo jak ktoś jest mądry, zaradny, to kasę zarobi. Mówię tu o facetach bliżej trzydziestki, nie o młodych chłopaczkach." x tu sie zgodze - i dtyczy to zarowno facetow, jak i kobiet. Kobieta bez pieniedzy jest takze malointeligentna xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx A ja się nie zgodzę. Kasa nie jest żadnym wyznacznikiem poziomu intelektualnego.

" gość dziś Jak mam być szczery to ani trochę nie przeszkadzałoby mi gdyby laska która naprawdę mi się podoba była ze mną dlatego że płacę za wszystko co razem robimy. I tak nie mam w planach żadnego związku więc taki układ byłby dla mnie wręcz doskonały." xxx aha, czyli wracamy do opcji z kobieta-prostytutka (mentalnosc). No to wiesz takie tez maja swoja cene im im wieksza zasobnosc Twojego portfela tym mniej bedzie marudzic a bardziej sie stratac - gwarantuje;-) Problem polega na tym ze ludzie nie mierza sil nazamiary - czesto ogos stac zaledwie na podrzedny motel a wymagania w motelu (za tak cene) ma jakby sie zatrzymal w Four Seasons;-) ;-)

" ROR dziś Jeśli laska ma kiepskie studia i mieszka z rodzicami to znaczy że ma mentalność prostytutki?" xx tak, jesli szuka kogos spoza swojej kategorii ;-) jesli szuka wsrod swojego przedzialu - mezczyzny podobnego zyciowymi standardami do siebie - wtedy nie;-)

Gość gość
Ja nie muszę pytać faceta na randce ile zarabia, bo to widac. Mozna tez łatwo poznac "nowobogackich" typów, czesto spod ciemnej gwiazdy, którzy dorobili się na nielegalnych interesach, albo byli parę lat zagranicą na budowach i teraz panów udają.

Gość gość
A ja się nie zgodzę. Kasa nie jest żadnym wyznacznikiem poziomu intelektualnego. x No w sumie, jeżeli taki debil np. wygra w lotka, to dalej będzie debilem, ale kasy tez długo nie będzie miał, bo zaraz przepierdzieli na głupoty :P

Gość ROR
"A ja się nie zgodzę. Kasa nie jest żadnym wyznacznikiem poziomu intelektualnego." xxx ale inteligencja to umiejetnosc zaspokajania wlasnych potrzeb, znalezieniw wyjscia - nie znam osob inteligentnych ktorym sie zle wiedzie (jasne sa gorsze okresy) ale to nie sa strukturalne rzeczy typu - jest zle i zawsze bedzie zle, bo nie wiem jak zrobic zeby bylo dobrze;-)

Gość gość
ROR dziś Problem polega na tym ze ludzie nie mierza sil nazamiary - czesto ogos stac zaledwie na podrzedny motel a wymagania w motelu (za tak cene) ma jakby sie zatrzymal w Four Seasonsoczko.gifoczko.gif x Z racji samego tylko wyglądu stać mnie na stały związek za który nie musiałbym płacić ale tego akurat nie chcę. A kasy na zabawę we dwoje raczej by mi nie brakło choć milionerem żadnym nie jestem. Po prostu nie przeszkadzałby mi taki układ. Nie widziałbym w partnerce do zabawy żadnej d***** tylko laskę która lubi zabawę i seks i nie robi z tego cyrków. Ja bym płacił nie po to żeby ją utrzymać tylko dlatego że niczego mi przez to nie ubędzie.

Gość gość
Ale jak facet w wieku 30 lat nie ma żadnych oszczedności, mieszkania/domu, dobrej pracy to myslicie, że jest inteligentny? Szczerze wątpię.

"gość dziś Ja nie muszę pytać faceta na randce ile zarabia, bo to widac. Mozna tez łatwo poznac "nowobogackich" typów, czesto spod ciemnej gwiazdy, którzy dorobili się na nielegalnych interesach, albo byli parę lat zagranicą na budowach i teraz panów udają" xx a co to z aroznica czy ktos dawno temu zmienil swoje zycie czy niedawno?;-) co jest zlego w nowobogackich, hm? xx "No w sumie, jeżeli taki debil np. wygra w lotka, to dalej będzie debilem, ale kasy tez długo nie będzie miał, bo zaraz przepierdzieli na głupoty jezyk.gif" xx dokladnie tak;-) nawet mu inwestycje z dywersyfikacja ryzyka do gowy nie przyjda bo o nich nigdy nie zlyszal;-) a kazda sume mozna szybko roztrwonic, wygrane w totka nie sa az tak wielkie znowu;-)

Gość gość
ROR dziś tak, jesli szuka kogos spoza swojej kategorii oczko.gif jesli szuka wsrod swojego przedzialu - mezczyzny podobnego zyciowymi standardami do siebie - wtedy nieoczko.gif x Idąc twoim tokiem rozumowania normalna i porządna jest tylko wtedy gdy tworzy rodzinę patologiczną ponieważ jak raz w takiej sie wychowała ;) Pobłądziłeś.

Gość gość
Także wniosek z tego jeden. Pravik ma racje pisząc "kobiety to kvrwy" :D

Gość gość
gość dziś Ja nie muszę pytać faceta na randce ile zarabia, bo to widac. x Jasne. Fanty. Jakbyś zobaczyła mój telefon to pomyślałabyś że jestem na zasiłku ;)

Gość Piar
Gołodupców w PL obrodziło ostatnio jak nigdy, więc trzeba uważać z kim się zadajesz. Facet bez pieniędzy to jak facet bez jaj. Pożytku z niego żadnego więc precz!

"Z racji samego tylko wyglądu stać mnie na stały związek za który nie musiałbym płacić ale tego akurat nie chcę. A kasy na zabawę we dwoje raczej by mi nie brakło choć milionerem żadnym nie jestem" xx nie wiem co ma twoj wyglad do tego bo prostytulujace sie laski rzadko na to patrza;-) To tak jak szukasz dobrego chirurga to nie patrzysz czy jest przystojny, co nie? xx "Po prostu nie przeszkadzałby mi taki układ. Nie widziałbym w partnerce do zabawy żadnej d***** tylko laskę która lubi zabawę i seks i nie robi z tego cyrków. Ja bym płacił nie po to żeby ją utrzymać tylko dlatego że niczego mi przez to nie ubędzie" xx czyli szukasz kobiety ktra lubi sie prostytulowac - ktora w zamian za kase udostepni ci wlasne krocze (np. nie zawazajac na swoje potrzeby). nie oceniam tego, tylko precyzuje. Sa takie kobiety - one maja zwykle wymagania co do pieniedzy (im ladniejsza i lepsza w sekssie preferujaca taki styl zycia) tym drozsza, proste;-) jelsi jestes finansowym przecietniakiem moze byc klopot;-) ale jesli masz sporo pieniedzy - klopotu nie bedzie, life is easy;-)

Gość gość
ROR dziś ale inteligencja to umiejetnosc zaspokajania wlasnych potrzeb... x Nie.

"gość dziś Ale jak facet w wieku 30 lat nie ma żadnych oszczedności, mieszkania/domu, dobrej pracy to myslicie, że jest inteligentny? Szczerze wątpię" xx z oszczednosciami to jest roznie, ja osczzedzam ale mam kolegow ktorzy dobrze zarabiaja i zyja od 1-go do 1-ego, ale za to na maksa;-) Ta sama kategoria dotyczy kobiet - jesli 30-latka wszysko co ma do zaoferowania to wlasne krocze to intelegencja raczej nie grzeszy;-)

"Idąc twoim tokiem rozumowania normalna i porządna jest tylko wtedy gdy tworzy rodzinę patologiczną ponieważ jak raz w takiej sie wychowała" xx ja nie mowilam nic o porzadnosci (bo to jest wartosciowanie a wiec jest zupelnie bez sensu) - ja mowilam ze kobieta ktora szuka kogos o znacznie wyzszym standardzie zycia niz jej sam - w zamian za co tu ukrywac seks - ma mentalnosc prostytutki. xx "Jakbyś zobaczyła mój telefon to pomyślałabyś że jestem na zasiłku oczko.gif" xx telefony sa teraz tanie jak barszcz i rzadko kiedy swiadcza o stylu zycia, ten szybko mozna okreslic po wypowiedziach;-)

Gość gość
gość dziś Ale jak facet w wieku 30 lat nie ma żadnych oszczedności, mieszkania/domu, dobrej pracy to myslicie, że jest inteligentny? Szczerze wątpię. x A jeśli nie sprawia mu żadnej trudności nauka oraz wyciąganie z niej własnego autorstwa wniosków to nadal jest głupi? Kasa i intelekt to po prostu odrębne w żaden sposób niepowiązane ze sobą sprawy.

"Piar dziś Gołodupców w PL obrodziło ostatnio jak nigdy, więc trzeba uważać z kim się zadajesz. Facet bez pieniędzy to jak facet bez jaj. Pożytku z niego żadnego więc precz!" xx idac tym tokiem rozumowania kobieta z piersaimi chylacymi sie do dolu to....;-) ;-) ;-) ;-)