Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baarłoś

'ile zarabiasz' co to za pytanie szmato na 1szej randce

Polecane posty

"gość dziś ROR dziś ale inteligencja to umiejetnosc zaspokajania wlasnych potrzeb... x Nie." xx w mojej opinii jednak tak;-) jesli ktos nie wie dlaczego mu sie nie wiedzie, nie moze byc inteligentny;-)

Gość gość
Znajomość pojęcia dywersyfikacji ryzyka nie czyni z nikogo inteligentnym. Może tylko wskazywać na ekonomiczne wykształcenie lub na przykład przygodę z giełdą.

Gość gość
ROR dziś x Powiedziałem że nie przeszkadzałby mi taki układ a nie że takiego układu szukam.

"gość dziś A jeśli nie sprawia mu żadnej trudności nauka oraz wyciąganie z niej własnego autorstwa wniosków to nadal jest głupi? Kasa i intelekt to po prostu odrębne w żaden sposób niepowiązane ze sobą sprawy" xx oczywiscie mozemy tez rozwarzac geniusza ktory wybera filozofie zycia w szalasie i bez pieniedzy - nawet takiego znam , bardzo intelgentny czlowiek. Tylko ze on dostal propozycje duzej kasy ale ze wzgledu na swiatopoglad tego nie przyjal i to jest konsekwencja. Ale jesli ktos odrzuca mieszkanie w szalasie to potrezbuje piniedzy i tutaj takie tlumaczenie "ze jakby bym chcial to bym mogl" jest tluemaczeniem kazdego frajera;-) ;-) ;-) Oczywiscie, jesli komus tez zupelnie nie zalezy na pieniadzach i materialnym aspekcie zycia to ok. ale wiwkszosc twierdzi ze jest super inteligentna tylko rzad im przeszkadza, kraj, ustawodawstwo, data urodzenia i numer w dzienniku robic zawrotna kariere i podbic swiat - dlatego mowie ze jesli ktos chce miec pieniadze a ich nie umie zarabiac nie jest intelgentny. Jesli rezygnuje swiadomie, to ok - tu sie zgodze.

"gość dziś Znajomość pojęcia dywersyfikacji ryzyka nie czyni z nikogo inteligentnym. Może tylko wskazywać na ekonomiczne wykształcenie lub na przykład przygodę z giełdą" xx to jest ogolnie dostepna wiedza - ale jesli ktos o niej nie ma pojecia, to ma spory problem. Zwykle ludzie nie rozumieja prostych analiz, i sami sie wyklczaja z czesci zycia spolecznego;/ xx "Powiedziałem że nie przeszkadzałby mi taki układ a nie że takiego układu szukam" xx no ale to dwie rozne sprawy - bo kobieta ktora nie ma mentalnosci prostytutki nie bedzie zainteresowana 'ukladem' opartym na kasie. Streszczajc - zastanow sie czego/kogo szukasz - bo prawdopodbnie to wymaga poszukiwac w innych obszarach spoelcznych. Jesli szukasz tych pierwszych to beda chcialy jak najszybciej ustalic zasobnosc twojego portfela, co jak wnisokuje po poscie cie irytuje. Troche wiec sam sobie przeczysz;/

Gość gość
Mnie przeszkadzają u lasek humory. One są nieprawdziwe i laski po prostu udając obrazę doprowadzają do realnych kłótni. Wkurza mnie u nich to idiotyczne przekonanie że facet ma obowiązek sie czegokolwiek domyślać. Wkurza mnie analizowanie każdego zdania i każdego słowa pod kątem poszukiwania podtekstów godzących w nie same. Tego typu ,,standardowe'' cechy żeńskiej płci doprowadzają mnie do pasji a nie to że liczą na to iż facet postawi drinka lub dyskotekę albo jakiś dwutygodniowy wyjazd.

Gość gość
ROR dziś x A jeśli w mojej opinii nie jest inteligentny nikt kto nie wie dlaczego w układach podwójnych i wielokrotnych nie ma możliwości aby powstało życie to znaczy że tak jest? ;)

Gość gość
ROR dziś Streszczajc - zastanow sie czego/kogo szukasz - bo prawdopodbnie to wymaga poszukiwac w innych obszarach spoelcznych. Jesli szukasz tych pierwszych to beda chcialy jak najszybciej ustalic zasobnosc twojego portfela, co jak wnisokuje po poscie cie irytuje. Troche wiec sam sobie przeczysz;/ x Już mówiłem że nie szukam a teraz powtarzam. Taki układ po prostu by mi nie przeszkadzał i to wszystko. W niczym sobie nie przeczę. Może użyłem jakiegoś myślowego skrótu i zostałem gdzieś źle zrozumiany ale na bank nie przeczę ;)

"gość dziś Mnie przeszkadzają u lasek humory. One są nieprawdziwe i laski po prostu udając obrazę doprowadzają do realnych kłótni. Wkurza mnie u nich to idiotyczne przekonanie że facet ma obowiązek sie czegokolwiek domyślać" xx jak cie laski wkurzaja i ich jak to mowisz zachownaia to przerzuc sie na facetow, w czym problem?;-) oczywiscie zachowania przez ciebie opisane cec***a mlode go....ry najczesciej;-)

"A jeśli w mojej opinii nie jest inteligentny nikt kto nie wie dlaczego w układach podwójnych i wielokrotnych nie ma możliwości aby powstało życie to znaczy że tak jest? oczko.gif" xx ale pytanie co mnie twoja opinia obchodzi, hm? Oczywiscie, nie oznacza to ze jest wzaniejsza/mniej wazna niz moja opinia tylko ze ja mam swoja a Ty swoja. I tyle w temacie. Osoba ktora chce zarabiac pieniadze a nie umie tego robic cechuje sie niska intelegencja na ogol;-)

Gość gość
ROR dziś jak cie laski wkurzaja i ich jak to mowisz zachownaia to przerzuc sie na facetow, w czym problem?oczko.gif x Nie jestem pedałem więc nie skorzystam niestety z ,,podanego mi na tacy'' tak oczywistego rozwiązania ;)

"uż mówiłem że nie szukam a teraz powtarzam. Taki układ po prostu by mi nie przeszkadzał i to wszystko. W niczym sobie nie przeczę" xxx owszem, przeczysz. Najpierw uskarzasz sie, ze trafiles na laske o charakterze prostytutki ktora jeszcze nie poznala dobrze a juz kalkuluje na ile jej sie to moze oplacac. Potem mowiesz, ze jednak uklad z laska prostytuljaca sie by ci nie przeszkadzal. Jesli bedziesz szukal miedzy innymi w takim towarzystwie to muisz sie liczyc z tym, ze te panny beda lapczywie i szybko chcialy znac twoja finansowa wartosc. Jesli bys szukal dziewczyny/kobiety ktora nie wpisuje sie w ten model - musialbys to zrobic w innym przedziale spolecznym. Tylko ze dziewczyna z tego przedzialu nie pjdzie z Toba na uklad. Jesli chcesz laski ktora lubi seks, zawzse jest gotowa i nie marudzi - to zdecydowanie pierwsza kategoria tylko musisz sie liczyc z pytaniami. Ustal najpierw jakiego rodzaju partnereki i do czego szukasz - a potem uderz we wlasciwy 'target', easy-peasy;-) xx "Może użyłem jakiegoś myślowego skrótu i zostałem gdzieś źle zrozumiany ale na bank nie przeczę oczko.gif" xx przecysz - szukasz wsrod prawie postytutek a krzywisz sie na to ze pytaja 'za ile';-)

"Nie jestem pedałem więc nie skorzystam niestety z ,,podanego mi na tacy'' tak oczywistego rozwiązania oczko.gif" xx jesli nie probowales to nie wiesz;-) mysle - tak na serio - ze masz jakies kompleksy bo kobiety cie draznia (krytkujesz ogol kobiet) - swiat sie do ciebie czy rzeczywistosc nie dopasuje, wiec dopasowac sie muisz ty - wiekszosc ludzi to wie i rozumie. Kompleksy to dlatego ze zamiast szukac rozwiazania ty sie zloscisz na rzeczywostosc. Kobiety - powiedzmy pi razy oko ze wszystkie - sa jakie sa - jak chcesz wyrwac jedna z nich czy pare - i chcesz zeby transakcja sie powiodla to muisisz zmienic podejscie, proste;-) Starc sie zrozumiec a nie obrazac i kwestionowac

Gość gość
ROR dziś ale pytanie co mnie twoja opinia obchodzi, hm? x Przecież to twoim argumentem było że W TWOJEJ OPINII... a ja ci tylko pokazałem że w mojej może być inaczej i niczego to nie przesądza. Inteligencja to walory umysłu i to stricte teoretyczne a nie umiejętność ich przełożenia na korzyści materialne. Ja mogę w drodze czysto teoretycznego rozumowania obalić drugą zasadę termodynamiki i wymyślić oparte o taki układ perpetum mobile i to takie z którego można do woli czerpać energię ale nigdy nikomu nawet o tym nie powiem nie wspominając już o tym żebym na tym jakąś kasę kroił i według twojej opinii jestem zapewne debilem bo jestem biedny ;)

Gość gość
ROR dziś przecysz - szukasz wsrod prawie postytutek a krzywisz sie na to ze pytaja 'za ile'oczko.gif x Nie przeczę. Nie jestem autorem tego tematu. To on skarżył się że go o zarobki pytają.

"Przecież to twoim argumentem było że W TWOJEJ OPINII... a ja ci tylko pokazałem że w mojej może być inaczej i niczego to nie przesądza" xx nie, nie pokazales. nie wiem po co mi mowisz ze kazdy ma swoja opinie - ja to przeciez wiem tylko nie bardzo sie tym interesuje;-) xx "Inteligencja to walory umysłu i to stricte teoretyczne a nie umiejętność ich przełożenia na korzyści materialne." xx nie, nie zgodze sie - walory umyslu to ewolucyjna umiejetnosc zaspokajania potrzeb, oczywiscie te potrezby moga odbiegac od tstandardowych - ale ktos kto chce (a tego dotyczyla kwestia) i nie umie nie moze byc inteligentny xx "Ja mogę w drodze czysto teoretycznego rozumowania obalić drugą zasadę termodynamiki i wymyślić oparte o taki układ perpetum mobile i to takie z którego można do woli czerpać energię ale nigdy nikomu nawet o tym nie powiem nie wspominając już o tym żebym na tym jakąś kasę kroił i według twojej opinii jestem zapewne debilem bo jestem biedny" xx proponuje zebys sie nie wypowiadal w moim imieniu bo to tylko twoje wyobrazenia. To o czym mowisz, to wiedza anie intelegencja - wiedza pielegnowana w danym kierunku na ogol przynosi efekty. Zalozmy ze obalibys te zasade - bo takie masz hobby, czego to dowodzi? Ktos inny moze bylby w stanie obalic ja szybciej - osiagniecia nawet te nalkowe to nie inteligencja tylko wiedza i jej pieczolowite rozwijanie, oczyywiscie jednym przychodzi szybciej innym trudniej. To praca tutaj odhrywa glowna role - jakbym jako 18-latka miala niesmowity talent w lekkoatletyce (naturalnie bylabym zwinna szybka itd.) ale wybralabym malarstwo - to kto by odbieral medal na olimpiadzie ja czy osoba ktora od 18 r zucia ciezko trenowala hm? ;-) ;-) ;-)

Gość gość
ROR dziś mysle - tak na serio - ze masz jakies kompleksy bo kobiety cie draznia (krytkujesz ogol kobiet)... i Kobiety - powiedzmy pi razy oko ze wszystkie - sa jakie sa - jak chcesz wyrwac jedna z nich czy pare - i chcesz zeby transakcja sie powiodla to muisisz zmienic podejscie, prosteoczko.gif Starc sie zrozumiec a nie obrazac i kwestionowac x Ile razy trzeba powiedzieć że nie szukam żebyś przestał wmawiać mi że szukam? Zafiksowałeś sobie i w żaden sposób nie trafia do ciebie nic choć czytasz to juz po raz enty. i Nie mam kompleksów a już tym bardziej takich które powodują że krytykuję to co jest do bani. Uważam wręcz że zdrowe psychiczne jest krytykować i sprzeciwiać się temu przeciwko czemu burzy sie nasza natura a chore jest zgadzać się na ,,los'' bo tak jest i już. Taka ślepa zgoda nawet omawianej tutaj inteligencji przeczy ;)

"Nie przeczę. Nie jestem autorem tego tematu. To on skarżył się że go o zarobki pytają" xx to wybierz sobie nick, proste.

Gość gość
To o czym mowisz, to wiedza anie intelegencja x Wiedza to wyrecytowanie tej zasady o której mówię i rozumienie jej treści a nie popchnięcie wiedzy na obszary dotąd nauce nieznane. To popchnięcie to jest już inteligencja i to twórcza.

"gość dziś "Ile razy trzeba powiedzieć że nie szukam żebyś przestał wmawiać mi że szukam? Zafiksowałeś sobie i w żaden sposób nie trafia do ciebie nic choć czytasz to juz po raz enty" xx a dlaczego do mnie zwracasz sie w formie meskiej??? xx "Nie mam kompleksów a już tym bardziej takich które powodują że krytykuję to co jest do bani. Uważam wręcz że zdrowe psychiczne jest krytykować i sprzeciwiać się temu przeciwko czemu burzy sie nasza natura a chore jest zgadzać się na ,,los'' bo tak jest i już." xx nie - sprzeciw nie ma sensu na cos na co nie masz wplywu, mozesz to jedynie olac. Ja np nie zgadzam sie z polityka niektorych linii lotniczych dlatego z nich nie korzystam - moje krytyka ich polityki bylaby tylko takim ujadaniem bo i tak zmienic tego nie moge;-) ale jakbym sie zdecydowala korzystac - to zaakceptowalabym polityke zamiast demonstrowac ze sie z nia nie zgadzam - to drugie, w mojej ocenie, bylbo dziecinne;-)

Gość gość
ROR dziś to wybierz sobie nick, proste. x Właściwie to nie chcę ale z ciekawości spytam: Jakie korzyści z tego wynikają? To że można edytować posty to już wiem ale co jeszcze? Podpowiesz?

"Wiedza to wyrecytowanie tej zasady o której mówię i rozumienie jej treści a nie popchnięcie wiedzy na obszary dotąd nauce nieznane. To popchnięcie to jest już inteligencja i to twórcza." xx nie to popchniecie to wiedza + zmudna praca ;-) czyli wycwiczony mozg, minely czasy newtona ze wystarczylo byc spostrzegwaczym by popchnac cos na przod;-) ale wiele osob - myli podobnie jak TY - te dwa zagadnienia;-)

"Właściwie to nie chcę ale z ciekawości spytam: Jakie korzyści z tego wynikają? To że można edytować posty to już wiem ale co jeszcze? Podpowiesz?" xx mysle ze to kwestia kultury osobistej oraz jakiejs spojnej komunikacji - jesli sie nie podpisujesz nawet anonimowym nickiem to tak jakby s nie chcial sie przyznac do tego co mowisz, moze sie wstydzisz?:-)

Gość gość
nie - sprzeciw nie ma sensu na cos na co nie masz wplywu, mozesz to jedynie olac. x I to jest właśnie przyczyna dla której NIE SZUKAM ;) Teraz gdy sama do tego doszłaś może przestaniesz mi wmawiać że szukam a do tego wśród prostytutek ;) Będę a przynajmniej postaram się pisać per ona ;)

Gość gość
A co mamy się z biedakami zadawać? A co z takim za zycie, parę razy pójdziesz do łózka, nie daj Boże wpadniesz z takim i później ani faceta, an i alimentów, ani normalnego życia. Co taki facet moze dać kobiecie? Przeważnie Ci bez kasy są również malo inteligentni, bo jak ktoś jest mądry, zaradny, to kasę zarobi. Mówię tu o facetach bliżej trzydziestki, nie o młodych chłopaczkach. Dokładnie.

Gość gość
ROR dziś ...ale wiele osob - myli podobnie jak TY - te dwa zagadnieniaoczko.gif x Masz pewnie rację. Cały jestem jakąś wielką pomyłką ;)

"I to jest właśnie przyczyna dla której NIE SZUKAM oczko.gif Teraz gdy sama do tego doszłaś może przestaniesz mi wmawiać że szukam a do tego wśród prostytutek oczko.gif" xx tylko ze ja nie narzekam na linie ktore mnie nie dotycza bo je wyoutowalam (podalam to jako przyklad) a ty narzekasz na ogol kobiet pomimo ze postanowiles byc sam - po co narzekasz wiec?

Gość gość
ROR dziś mysle ze to kwestia kultury osobistej oraz jakiejs spojnej komunikacji - jesli sie nie podpisujesz nawet anonimowym nickiem... x Twój też jest anonimowy. Pytałem o to jakie korzyści dla zalogowanych ma portal. Czy są jakieś ułatwienia w wyszukiwaniu czegoś lub inne tego typu rzeczy.

"gość dziś ROR dziś Masz pewnie rację. Cały jestem jakąś wielką pomyłką oczko.gif" xx byc moze jestes, a moze nie ejstes. to nie ma nic do rzeczy, jak sie u ciebie sprawy maja, rozmowa dotyczyla konkretnej kwestii

"Twój też jest anonimowy. Pytałem o to jakie korzyści dla zalogowanych ma portal. Czy są jakieś ułatwienia w wyszukiwaniu czegoś lub inne tego typu rzeczy" xx nie szkodzi ze jest anonimowy, ale jest. wiekszosc rzeczy w tym swiecie jest anonimowa. Nie wiem jakie ma korzysci - bo ja pisze ze wzgledu na aspekty tej wlasnie kultury pod nickiem, niespeacjlanie mnie intersuja inne opcje tego forum;-)