Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baarłoś

'ile zarabiasz' co to za pytanie szmato na 1szej randce

Polecane posty

"Teraz trafiłaś lepiej ale samotny nie jestem. Brak mi jakiegokolwiek wolnego kumpla do wyjścia chociaż znajomych mam" xx no mowilam ci ze meskie towarzystwo moze ci sluzyc;-) xx "Oststni względnie wolny wyjechał z polski a inni bawią się w dom i pracują co sprawia że nie mają czasu każdego dnia iść sie gdzieś zabawić a ja kiedy mam wolne to ten czas mam" xx wspolczuje poza PL ludzie tak nie glupieja i po zalozeniu rodziny pozostaja nadal soba z wlasnym hobby, przyjaciolmi itd. w PL ludzie sa leniwi i cenia glownie rodzine, wlasna;-) xx "Powiem ci że może i skorzystałbym z prostytutek ale w większości są to niewolnice a ja bym się tylko do ich krzywdy przyczyniał. Znam sprawę bo rozmawiałem z wieloma z nich. Kiedyś bywałem w różnych miejscach ale nie jako klient więc sobie tam nie myśl za wiele oczko.gif" xx a co to z aroznica co ja sobie pomysle? Tez znam byly prostytutki - co nie oznacza ze jestem jedna z nich - a znam je z pracy ;-) ;-) ;-) za czasow sczeniackich robilam rozne badania;-) Laski o ktorych piszesz to sa tez prostytuki tylko sie wzbraniaja przed taka kategoria - w przeciwienstwie do tych etatowych. Bo wracajac do watku to ty szukasz (tzn. nie szukasz) takiej laski - przyjacilko-prostytutki;-)

Gość gość
nie wiem czy wiecie ale na choroby psychiczne często zapadają bardzo inteligentne osoby o wielkiej wrażliwości,podobne osoby odmówią np. uczestnictwa w machlojach układzikach wybiorą święty spokój i mniejszą kasę

"No to zauważ że nie tylko ośmielasz się mieć swoje zdanie ale na domiar złego nie zamierzasz go zachować dla siebie i piszesz mi je prosto w nos! oczko.gifoczko.gifoczko.gif A do tego jeszcze ośmielasz się mnie oceniać i piszesz że coś było okej! oczko.gif To dowodzi że jesteś taka sama jak inne oczko.gif I jeszcze się ze mną kłócisz!!! oczko.gif" xx naprawde twoim zdaniem ja sie kloce???;-) ;-) ja nie twerdze ze jestem wyjatkowa - tylko ze reprezentuje wylacznie siebie, nawet jesli moja nijakosc wpisuje sie w srednia ;-)

Gość gość
ROR dziś boga nie ma oczko.gif wiec pewnie oczyma nayknales sie co najwyzej na sufitoczko.gif x Teraz kiedy juz sam zauważyłem że tylko sufit jest nie musisz mi tego mówić ;) ale wtedy naprawdę szukałem duchowego wsparcia i pomocy a tylko bóg mi do głowy przyszedł ;)

"nie wiem czy wiecie ale na choroby psychiczne często zapadają bardzo inteligentne osoby o wielkiej wrażliwości,podobne osoby odmówią np. uczestnictwa w machlojach układzikach wybiorą święty spokój i mniejszą kasę" xx co nie oznacza ze kazda zdaignozowana i zaburzona osoba jest mega intelgentna;-) ;-) ;-) a swiety spokoj nie musi sie wiazac z mniejsza kasa;-)

" ale wtedy naprawdę szukałem duchowego wsparcia i pomocy a tylko bóg mi do głowy przyszedł oczko.gif" xx moge Ci wiec tylko wspolczuc;/ ale to pewnie kwestia wychowania/dorastania, tak samo jak wiekszosc ludzi slyszac slowo religia mysli o katolach;/

Gość gość
ROR dziś no mowilam ci ze meskie towarzystwo moze ci sluzycoczko.gif i Bo wracajac do watku to ty szukasz (tzn. nie szukasz) takiej laski - przyjacilko-prostytutkioczko.gif x Już ty tutaj nie ściemniaj bo nie towarzystwo miałaś na myśli kiedy to mówiłaś ;) Wcześniej częściej wychodziłem bo koleś emigrant był stanu wolnego z panienką więc ona czasem tez wychodziła a czasem ,,dawała'' mu wychodne. Jak brat nie pracował na zmiany to też był każdego popołudnia dostępny. Masz rację. Nie szukam ;) ale w sumie to taka laska naprawdę by sie przydała i może lepiej byłoby nawet gdyby nie pracowała bo byłaby dostępniejsza ;) Chyba se taką do domu zamówię ;)

Gość gość
"xx taka kobieta ktora to interesuje i takiego szuka ma rys prostytutki, no chyba ze szuka kogos kto jej finansowo dorownuje - jelsi szuka bogatszego od siebie to wtedyoczko.gif" x To żaden rys prostytutki, tylko normalne, powszechne zjawisko dobrze znane psychologii ewolucyjnej. Kobiety podświadomie szukają "zasobnego" faceta, który byłby w stanie zapewnić byt im i ich ewentualnemu potomstwu. Sprawdź definicję słowa prostytucja. To seks za korzyści materialne, a nie chęć związania się z bogatym dla lepszego, bardziej komfortowego życia. Mylisz pojęcia. Taką postawę można oczywiście nazwać płytką skoro patrzy tylko na kasę, można nazwać lenistwem, pasożytnictwem, ale nie prostytucją. Idąc twoim tokiem myślenia to każda jest prostytutką, bo przecież w każdym związku ma się jakieś korzyści materialne (chociażby dzielenie czynszu na pół), nawet związując się z kimś kto zarabia podobnie.

"Już ty tutaj nie ściemniaj bo nie towarzystwo miałaś na myśli kiedy to mówiłaś oczko.gif" xx owszem towarzystwo;-) jedno drugiego nie wyklucza;-) xx "Wcześniej częściej wychodziłem bo koleś emigrant był stanu wolnego z panienką więc ona czasem tez wychodziła a czasem ,,dawała'' mu wychodne. Jak brat nie pracował na zmiany to też był każdego popołudnia dostępny" xx ja nie rozumiem tego 'dawania wolnego' jak mozna miec takie 'zwiazki???? ze sie przyjmuje pozycje niewolnika;/ xx " ale w sumie to taka laska naprawdę by sie przydała i może lepiej byłoby nawet gdyby nie pracowała bo byłaby dostępniejsza oczko.gif Chyba se taką do domu zamówię oczko.gif" xx a co ma praca z dostepnascia wspolnego?? przeciez pracamoze byc z domu ale tutaj nawet bardziej chodzi o zdrolo dochodu a nie o de facto prace - wystarczy dobrze zainwestowac czasem;)

Gość gość
ROR dziś ...tak samo jak wiekszosc ludzi slyszac slowo religia mysli o katolach. x Mnie słowo religia nieodłącznie kojarzy się tylko ze słowem głupota.

"To żaden rys prostytutki, tylko normalne, powszechne zjawisko dobrze znane psychologii ewolucyjnej. Kobiety podświadomie szukają "zasobnego" faceta, który byłby w stanie zapewnić byt im i ich ewentualnemu potomstwu" xxxx nie w XXI wieku;-) jesli kobieta ma tyle pieniedzy ile by chciala (jasne wiecej tutaj znaczy lepiej) to nie musi dobierac partnera pod tym katem, poza tym dobor partnera a prokracja to co innego czasem kobiety to odrzucaja albo maja za soba a szukaja partnera. Na same pieniadze leca laski ktore nie umieja ich zarabiac - i mezczyzna jest tutaj rozwiazaniem - mozliwe ze gdyby byly homo to druga kobieta bylaby ich rozwiazaniem - bo tutaj juz nie chodzi o zadna ewolucje tylko o jesta to jedna z form "zarobkowania'. W zwiazkah homo tez czesto sa utrzymanki.

Gość gość
Gość ci ładnie naświetlił różnice pomiędzy prostytucją a poszukiwaniem zaradnego partnera ;) Może przestaniesz brzydko mówić o koleżankach ;)

"Sprawdź definicję słowa prostytucja" xxx przede wszystkim tonem rozkazucym to mozesz sobie mowic do swojej przyjaciolki platnej;-) szkoda ze mam cie nie nauczyla dobrych manier i slowa'prosze'. Oczywiscie ze mowie o formie prostytucji emocjonalnej - a definicja jest tak ze tam gdzie jest to glownym kryterium/ afrodyzjakiem to mamy do czynienia z prostytucja tzw tradycyjny podzial rol w malzesntwie (on kase , ona ladne cialo) to rozniez przyklad prostytucji emocjonalnej - bo w momencie jak koncza sie pieniadze konczy sie taki zwiazek.

"To seks za korzyści materialne, a nie chęć związania się z bogatym dla lepszego, bardziej komfortowego życia. Mylisz pojęcia. Taką postawę można oczywiście nazwać płytką skoro patrzy tylko na kasę, można nazwać lenistwem, pasożytnictwem, ale nie prostytucją" xxx nie, to jest ta samo zjawisko. Myslisz ze prostytutki te zawodowe nie robia tego z checi lespzego, bardziej komfortowego zycia?;-) roznica jest tak ze one maja wielu klientow i za zadnym nie mieszkaja - ale w obydwu przypadkach nie ma kasy, nie ma seksu;-) xx "Idąc twoim tokiem myślenia to każda jest prostytutką, bo przecież w każdym związku ma się jakieś korzyści materialne (chociażby dzielenie czynszu na pół), nawet związując się z kimś kto zarabia podobnie" xx a skad zalozenie ze trzeba placic czynsz? skad zalozenie ze wiazac sie trzeba mieszkac razem? skad zalozenie ze kobieta ktora ma kase nie zwiaze sie z kims kto nie bedzie z nia finansowo nic dzielil pol na pol, hm? Twoj koncept wydaje mi sie szalenie waskotorowym i mainstremowym przykladem;/

"Mnie słowo religia nieodłącznie kojarzy się tylko ze słowem głupota" xx ami z brakiem hobby i wyobrazni;-) ie moge zrozumiec co jest ekscytujacego w chodzeniu co tydzien do kosciola skoro zawsze jest to smao - tak jakby chodzic do kina zawsze na jeden i ten sam film;-)

Gość gość
"Oczywiscie ze mowie o formie prostytucji emocjonalnej" x haha ale ty jesteś tępa :D "prostytucją emocjonalną" można nazwać WSZYSTKO, bo przecież w każdym związku jest się dla korzyści, w tym również emocjonalnych coś coraz bardziej kulawa ta twoja "argumentacja" :D

"gość dziś Gość ci ładnie naświetlił różnice pomiędzy prostytucją a poszukiwaniem zaradnego partnera oczko.gif Może przestaniesz brzydko mówić o koleżankach oczko.gif" xx ja mysle ze on chcialbym polukrowac rzeczywistosc stad usilne doszukiwanie sie roznicy;-) a o kolezankach niegdy brzydko nie mowie;-) moje kolezanki na ogol trudnia sie troche lepiej platnymi profesjami niz prostytucja;-) to jest kolejna dla mnie niezrosumiala rzecz - widac to zawod przyciagajace prawdziwe pasjonatki ;-) - ale z tego co wiem to jest to bardzo slabo platne;-))

"haha ale ty jesteś tępa smiech.gif " xx juz ulzylas sobie, skoczyla ci samoocena do gory?;-) jesli nie to sprobuj ponownie - po mnie twoje obelgi zabko splyna a tobie sie zrobi lzej - przynajmniej na chwilke;-);-) ;-) xx "prostytucją emocjonalną" można nazwać WSZYSTKO, bo przecież w każdym związku jest się dla korzyści, w tym również emocjonalnych coś coraz bardziej kulawa ta twoja "argumentacja" xx ale nia kazdy zwiazek miedzyludzki kreci sie wokol dzierzawy wlasnego krocza;-) jak ide z kolezanka na kawe i wzajemnie sobie cos dajemy - to jest na obopolnych zasadch, ale co innego gdybym z nia chodzila na te kawe bo mnie nie stac na kawe- ale i tak nie zrozumiesz, to wszak 'ciezki' temat;-)

Gość gość
Wiek nie ma nic do podświadomości. A tradycyjny podział ról to tradycyjny podział ról, a nie żadna prostytucja. Facet płaci, a kobieta zajmuje się całym domem i opiekuje się dziećmi. Nie dopasowuj definicji podług siebie, bo to żałosne. I mało bystra jesteś, bo mylisz mnie z innym gościem.

Gość gość
skończ z tą dzierżawą krocza, idiotko, naprawdę jesteś tępa skoro nie rozumiesz, że w związku gdzie jest podział ról i szanujący partner kartą przetargową nie jest seks, a to że zajmuje się domem i "skacze" przy facecie całkowicie go odciążając - jest jego sprzątaczką, kucharką i opiekunką (dzieci). nie każdy facet który utrzymuje kobietę traktuje ją jak swoją własność. widocznie same patologie znasz.

"gość dziś Wiek nie ma nic do podświadomości. A tradycyjny podział ról to tradycyjny podział ról, a nie żadna prostytucja. Facet płaci, a kobieta zajmuje się całym domem i opiekuje się dziećmi. Nie dopasowuj definicji podług siebie, bo to żałosne. I mało bystra jesteś, bo mylisz mnie z innym gościem." xx haha - jak sie osobicie utrazona/y poczul/a ;-) ;-) ;-) a co mnie obchodzi kim w ogole jestes? myslisz serio ze ma to dla mnie jakiekolwiek znaczenie?:-) ;-) ;-) tradycyjny zwiazek to prostytucja - jak facet przestanie placic (bo mu w biznesie nie pojdzie) to skonczy sie zabawa w dom - bo zwiazal sie z kobieta o mentalnosci prostytutki ktora poslubila jego pieniadze;-)

Gość gość
ROR dziś ...a definicja jest tak ze tam gdzie jest to glownym kryterium/ afrodyzjakiem to mamy do czynienia z prostytucja tzw tradycyjny podzial rol w malzesntwie (on kase , ona ladne cialo)... x Ty pewnie jesteś brzydka ;););) Taaak... To by wszystko wyjaśniało ;)

Gość gość
"a skad zalozenie ze trzeba placic czynsz? skad zalozenie ze wiazac sie trzeba mieszkac razem?" x Może skończ palić głupa? Wiem, że pozujesz tu na wielce światową i "wyzwoloną", ale zdecydowana większość par prędzej czy później zaczyna ze sobą mieszkać. A wtedy to oczywiste, ze dzielą ze sobą rachunki. Zawsze są korzyści materialne z mieszkania razem.

"gość dziś skończ z tą dzierżawą krocza, idiotko, naprawdę jesteś tępa" xx ot, i wypowiedziala nie "teMpa" "nieidiotka" ;-) ;-) ;-) ;-) tonem rozkazujacym zabko to mozesz mamusi co ci zasad dobych manier nie przekazala na mnie to nie dziala;-) xx " skoro nie rozumiesz, że w związku gdzie jest podział ról i szanujący partner kartą przetargową nie jest seks, a to że zajmuje się domem i "skacze" przy facecie całkowicie go odciążając - jest jego sprzątaczką, kucharką i opiekunką (dzieci). nie każdy facet który utrzymuje kobietę traktuje ją jak swoją własność. widocznie same patologie znasz" xx to nie chodzi o to jak traktuja ja facet - ale jak ona sama sibie;-) ;-) a seks jest czescia tej karty przetargowej pt dom, dzieci, bialy plotek, piesek i kotek - bez seksu ten model by nie istanial - bo przeciez nie mowimy o kolezance tylko o kochance (zona jest kochanka na ogol ;-) aha czesto sie w takich ukladach zdarza ze gdy potomstwo podrosnie, a piersi takiej pani obwisna - to i pan maz sie ulatnia - o taka dzierzawa dlugoterminowa;-)

Gość gość
ROR dziś to jest kolejna dla mnie niezrosumiala rzecz - widac to zawod przyciagajace prawdziwe pasjonatki oczko.gif - ale z tego co wiem to jest to bardzo slabo platneoczko.gif x Jest niewolnictwem więc nie może być dobrze płatne a przyciąga tylko alfonsów bo same prostytutki nie wiele maja do gadania.

"gość dziś Ty pewnie jesteś brzydka oczko.gifoczko.gifoczko.gif Taaak... To by wszystko wyjaśniało oczko.gif" xx jelsi takie zalozenie ci ultwi patrzenie na sprawe to niech tak bedzie;-) aha - nie ma ludzi brzydkich ladnych - bo to jest subiektywne - choc sa tacy co powiedzmy podobaja sie mniejszosci;-) jestem dosc zadowolona - bo w zyciu kobiety sama uroda nie jets az tak wazna jak pewnosc siebie - to ona powoduje ze kobieta jest seksowna;-);-) jakby juz patrzec w tych kategoriach;-)

xx "Może skończ palić głupa? Wiem, że pozujesz tu na wielce światową i "wyzwoloną", ale zdecydowana większość par prędzej czy później zaczyna ze sobą mieszkać" xx ja pozuje???;-) ;-) ;-) hahahahahhahaahah - to tobie sie tak rybko musialo skojarzyc;-) wiekszosci mnie nie interesuja, wyznaje zasade ze z nurtem plyna glownie smieci;-)

" A wtedy to oczywiste, ze dzielą ze sobą rachunki. Zawsze są korzyści materialne z mieszkania razem" xx nie, nie zawsze - jak pan bierze sobie o chcrakterze prostytutki wtedy nie ma zadnych korzysci z mieszkania razem - jak widzisz logika nie ejst twoja mocn strona;-)

"gość dziś ROR dziś to jest kolejna dla mnie niezrosumiala rzecz - widac to zawod przyciagajace prawdziwe pasjonatki oczko.gif - ale z tego co wiem to jest to bardzo slabo platneoczko.gifJest niewolnictwem więc nie może być dobrze płatne a przyciąga tylko alfonsów bo same prostytutki nie wiele maja do gadania" xxx dokladie o tym mowie - dlatego podejrzewam ze to zawod (a moze charakter?;-) dla pasjonatek only;-) wszystko jedno czy na pelen etat, na zlecenie czy dorywczo;-)

Gość gość
ROR dziś "gość dziś Ty pewnie jesteś brzydka oczko.gifoczko.gifoczko.gif xx ...jestem dosc zadowolona - bo w zyciu kobiety sama uroda nie jets az tak wazna jak pewnosc siebie - to ona powoduje ze kobieta jest seksownaoczko.gif x No i miałem rację. Jesteś brzydka ;)