Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co kogoś oszukiwać

Polecane posty

Gość gość

Kolejna osoba próbuje mnie oszukiwać :((( nie wiem po co ta kobieta tak robi to nie jest fajne, lepiej by od razu powiedziała że nic z tego nie będzie ALE NIE woli udawać zainteresowanie chyba licząc że się odczepie :(, po co? nie lepiej od razu powiedzieć wprost że nic z tego nie będzie jak dorośli ludzie... mamy ponad 30 lat oboje...

Gość gość
Po by udawała?

Gość gość
Po to żebym się sam odczepił proste... bo jej głupio ze mną zrywać znajomość to robi tak żebym sam zerwał (żeby na nią nie było).

Gość gość
dziwne:O.

Gość gość
Nie sądze. Dorosła kobieta to powie wprost czego chce a nie jakieś owijanie w bawełnę

Gość Mareclina
Ludzie są wredni dlatego oszukują olej ich jeżeli Cię oszukali.

Gość gość
Napewno źle odczytujesz jej intencje, dziwne to jest, skąd wiesz że udaje zainteresowanie?

Gość gość
No i czasu na spotkania nie ma... zawsze znajdzie wymówkę, dla mnie to ściema jakaś, przecież jak się kogoś chce poznawać to się ten czas znajdzie bo spotkania raz w miesiącu to chyba nie jest normalne prawda? nie jest to pierwszy przypadek że ktoś mnie robi w konia...

Gość gość
Skoro to nie pierwszy przypadek to może czas najwyższy poszukać winy w sobie?

Gość gość
gość dziś - wina jest jedna nie ma z jej strony chemii, to co ja mam poradzić? przecież to widać po zachowaniu jej.

Gość gość
To w związku jesteście czy dopiero się poznajecie? Jak długo?

Gość gość
to nie jest żaden związek tylko poznawanie, albo raczej ja chcę poznać a ona nie wie co zrobić żebym się odczepił, trwa to już miesiąc.

Gość gość
To jaki sens się z nią męczyć? Jest tylko jedna w Twoim zasiegu?:-)

Gość gość
Skoro nie jesteście w związku, chemii nie ma, spotkania są rzadkie i widzisz brak zainteresowania to ja tu oszukiwania żadnego nie widze, co innego jakby spotykając się z Tobą obiecywala jedno a robiła drugie.... Myślę ze nieco przewrażliwony na swoim punkcie jesteś, przecież jako facet też napewno nie jeden raz traktowałeś nie fair kobietę

Gość gość
gość dziś - nie, ale kolejna która tak robi mam już dość, niech powie że nic z tego i się odwale raz na zawsze... skoro jej moje towarzystwo nie odpowiada, ale woli pisać że chce się spotykać, poznawać ale jak przyjdzie co do czego to nigdy nie ma czasu... która tak już robi może z 5 albo 6 straciłem rachubę...

Gość gość
A Ty sie zakochales że tak Ci na niej zależy czy jestes w desperacji?

Gość gość
Skoro aż 6 to przykro mi to stwierdzić ale coś z tobą i Twoim zachowaniu musi być nie teges...

Gość gość
gość dziś - nie zakochałem, tylko pisze że chce spotkań a ciągle z nich rezygnuje, nie no odpuszczę skoro tego chce to przecież narzucać się nie będę bo po co.

Gość gość
gość dziś - tak jak już pisałem nie zaiskrzyło, część z nich mi to mówiła wprost

Gość gość
To wymowka:-)

Gość gość
a ja myśle że ona sie z kims innym spotyka a jak nie wypali to bedziesz ty

Gość gość
gość dziś jaka wymówka od razu widać po kobiecie czy jej się podobam czy nie, nie rozumiem tylko po co te którym nie odpowiadam ciągną znajomość dalej...

Gość gość
gość dziś - no to bardzo możliwe, albo ma przewidziane spotkanie z kimś innym to mnie olewa, jej sprawa ja odpuszczam bo szkoda mi czasu na takie znajomości...

Gość gość
Jak mądra to spotyka sie z kilkoma by poznać i być z tym najlepszym, to norma przecież, Ty też napewno tak robisz więc po co ten bulwers

Gość gość
gość dziś - nie robię z żadną tak nie robiłem... a to że ma kontakt z innymi to wiem na 100 procent, no widać jestem gorszy od tamtego/tamtych spoko.

Gość gość
Akurat:-) A czemu to kobieta musi spotykac sie tylko z jednym a facetowi wolno zarywać do wielu co?

Gość gość
gość dziś a co mnie obchodzą inni faceci ja tak nie robiłem nigdy... a że nie wierzysz twoja sprawa, natomiast jak widzę takie zachowanie że ktoś czasu dla mnie nie ma przez kilka tygodni bo stale coś to sobie odpuszczam, przecież to bez sensu...