Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastanawiam sie czemu w dojrzalym wieku ludzie bywaja samotni skoro jest tyle

Polecane posty

Gość gość

osob na portalach randkowych? Jako kobieta to patrzylam na facetow glownie - po zdjeciach twarzy i opisach wygladaja przyzwoicie. Wiec czemu jest tak ze ludzie bywaja samotni ok 30stki np.?

Gość gość
a ja mam 24 a też wyglądam przyzwoicie i jestem sam. Powodów jest wiele... wygląd to nie wszystko.

Gość gość
Na zywo w normlnym swiecie to po studiach ciezko kogos poznac. Tylko internet zostaje.

Gość gość
Przerost wymagań nad podażą i tyle. Zarówno mężczyźni jak i kobiety tylko czegoś oczekują ale żeby dać coś od siebie to już nie chętnie.

Gość samotny romantyk II
Od wejścia polski do unii kobiety pożeniły się z niemcami, włochami, francuzami, anglikami, holendrami i szwedami jako, że są oni bogatsi od polaków. Powstała spora dziura demograficzna skutkiem czego setki polskich facetów, przyzwoitych i poukładanych nie ma kobiet. Może o tym nie wiesz, ale na serwisach randkowych ukraińskich, rosyjskich i tajlandzkich pojawia się coraz więcej polskich mężczyzn i to nie żadnych seksturystów, ale normalnych chcących założyć rodziny, bo w kraju nie mają z kim.

Gość gość
Człowiek to istota niedoskonała ale od innych tej doskonałości wymaga.

Gość gość
A ja mam taki problem o którym tu pisałem kiedyś. Mi się podobają dziewczyny w wieku 24-27 lat. Sam mam 24 a wyglądam młodziej niż mam. Dodatkowo wiadomym jest, że kobiety wolą starszych o kilka lat. Więc zakładając że ja wyglądam jak np 21 latek to jakie mam szanse u 24-27latki kiedy ona woli kogoś w wieku 26-29..... I jakie ja mam wyjście, chyba tylko czekać aż będę miał 29 lat.

Gość gość
Ja mam wade: jestem dziewica i to leciwa i nie dalam mojemu ex-facetowi dlugi czas i mnie zostawil. Kochalam, ale mialam swoje blokady. Taka moja wada. Teraz mi sie nie spieszy juz do zwiazku.

Gość gość
nie chciałas dac dziewictwa facetowi ktoremu kochasz, to na co je trzymasz?

Gość gość
Chcialam... tylko sie nie dogadalismy w pewnych kwestiach. Ale to niewazne. Ja nie umiem szukac na portalu. Zmarnuje sobie zycie bedac sama, ale jakos nie umiem.

Gość gość
To mi daj.

Gość gość
gość dziś - jak byś chciała to byś dała a jak coś masz z głową to do seksuologa/psychologa marsz

Gość gość
No serio, na portalach sa same idealne kobiety, albo takie zdjecia. W kazdym wieku :| nie wiem czemu tam siedza bo sa ladne.