Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa

Polecane posty

Gość gość
dziewczyno proszę posłuchaj mnie bo dla ciebie jeszcze nie jest za póżno. Rok temu wzięłam ślub z facetem i sytuacja wyglądała tak samo jak u Ciebie. Też wiecznie wtrącająca się teściówka i bojący się jej synuś. Myślisz, że po ślubie było lepiej? dopóki nie odzywałam się i robiłam co mi każą to był spokój. Jak się zbuntowałam i zrobiłam coś po swojemu to zrobili ze mnie wariatkę chorą psychicznie i wyrzucili z domu. Dziewczyno uciekaj póki czas, bo będziesz cierpieć tak ja ja teraz cierpię

Gość gość
Dlatego wlasnie cierpisz bo sluchasz starszych czesto glupkow zamiast siebie. Bo nie widze innego wyjasnienia wplatania sie w taka sytuacje,na bank tak Ci radzili:-D

Gość gość
Nie mam zamiaru. A głupia raczej nie jestem. Skończyłam ekonomie i pedagogike. Chciałam tutaj dowiedzieć się co wy myślicie. Hmm już w tamtym domu wariatke ze mnie robią bo przecież takie warunki mi zapewnia jego mamusia. Oddała pół domu. Swój dorobek życia ale jak potrzeba kasy na remonty to od synka. On zarabia 2 tys minimum a jego rodzina ciągle wymyśla jakieś zakupy wyciągają pieniądze tak że często nie starcza mu to na miesiąc.