Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

:( zły dzień

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym się wyżalić, że nie stać mnie na zabieg, który jest dla mnie ważny. Chciałam usunąć blizny po samookaleczeniu, kiedy byłam głupia i byłam nastolatką z problemami. Nie chcę, żeby mój syn, kiedyś się pytał skąd je mam, mam dosyć chodzenia latem w długim rękawie i tego wstydu.

Gość gość
a ile to kosztuje? moze uzbierasz pieniądze?

Gość gość
7,5 tysiąca. Mam troszkę pieniędzy, które oszczędziłam, ale to pokryje jedynie 1/3, a jestem w tej chwili w takiej sytuacji, że to, co zarabiam obecnie nie pozwala mi na dalsze oszczędzanie.

Gość gość
masz za swoje, tyle w temacie

Gość gość
Miałaś tyle odwagi aby się okaleczać, to musisz mieć odwagę żyć z bliznami, a szkoda kasy na zatarcie blizn, lepiej przeznaczyć je na synów. Blizny będą przestrogą, aby juz nie robić głupot.

Gość gość
Są ludzie, którzy walczą o zdrowie i to jest cel!

Gość gość
Kiedyś byłam inną osobą ze słabszą psychiką. Duży wysiłku kosztowało mnie dojście do "normalności". Wg Was mam całe życie nosić worek pokutny, przyjmować przykre komentarze i spojrzenia albo chodzić latem w ubraniach z długim rękawem? Trochę empatii. Może Wam się nie wydaje to jakieś straszne, ale nie wiecie z czym to się wiąże na co dzień i jak bardzo bolesne jest to dla mnie.

Gość gość
Dziękuję za zrozumienie his infernal majesty :)