Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto narzeka

Szukam polaków którzy NIE narzekają

Polecane posty

Gość kto narzeka

są tu tacy? zadowoleni z siebie i swojego życia?

Gość gość
Byłbym zadowolony, gdyby tylko zięć nie był roszczeniowy i hamski, a córka kochana, a nie toksyczna.

Gość gośćmaja
ja jestem zadowolona, oby tak dalej :)

Gość gość
Nie narzekam na życie siebie najbliższych . Ale narzekam na głupotę ludzka wiec nie do konca jestem wolna od narzekania.

Gość gość
Ty oowyzej klasyka "polactwa" ze ktoś jest taki i sraki to trzeba narzekać i podkreślać od razu. Każdy ma jakieś halo czy w pl czy gdzie indziej. Ale jakoś gdzieś tam są kraje w których nikt nie powie ci "jestem niezadowolony, bo", tylko "jest ok, lasny dzień". Nikt nie będzie obarczal skrzywionym ryjem rozmówcy, dlatego że się nie dogaduje z córką, a zięć ciągle wymaga.

Gość gość
Ja nie narzekam ale denerwują mnie ludzie, którzy tylko jęczą jak im źle. I często nie są to ludzie, którzy rzeczywiście mają problemy ale Ci, którym po prostu w głowie się przewraca.

Gość gość
Nie obarczam nikogo zięciem czy córką, tylko piszę o tym co mnie boli i przeszkadza w szczęściu, ale typowy polaczek obraża, a nie rozumie

Gość szczęściarz
Nie narzekam, nie oceniam innych, nie zaglądam do cudzych portfeli, nie porównuję się z innymi, patrzę na swoje życie pogodnie, nie mam wielkiego majątku i do niego nie dąże, nie zazdroszczę nikomu, raczej kiepsko zarabiam, narzekaczy i nudziarzy unikam, problemy życiowe traktuję jako coś normalnego, przecież wszyscy jakieś mamy, Bogu dziękuję, że mam tylko takie, jakie mam, a przede wszyskim kocham i jestem kochany. Pozdrawiam w piękne popołudnie :)

Gość gość
narzekanie sport narodowy chyba, mało kto NIE narzeka na coś

Gość gość
Podpinam się po Szczęściarza. Mam podobnie ale nie dziękuję Bogu tylko sobie.