Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ndgndg

jak skontaktowac sie z chetna na uklad sponsorowany

Polecane posty

Gość ndgndg

Witam, Chcialbym sprobowac relacji sponsorowanej. Jestem 33 letnim mezczyzna mieszkajacym poza Polska, wiec w gre wchodzi kontakt raczej sporadyczny. Nie mam zadnych problemow z relacjami, ale zwyczajnie nie mam czasu ani ochoty na budowanie relacji opartej o zobowiazania i wspolna przyszlosc. Interesuje mnie egoistyczne tu i teraz z obustronnymi korzysciami i uczciwie zdefiniowanymi relacjami. Mysle o wspolnych wyjazdach (oczywiscie po obustronnym poznaniu i zbudowaniu zaufania) i w miare rzadkich spotkaniach w polsce. Zalezy mi na stworzeniu przyjacielskiej relacji bez zobowiazan. Nie mam problemow z gratyfikacja finansowa. Gdzie mozna zamiescic takie ogloszenie? Jak uniknac oszustwa / podszywow / nieprzyjemnosci? Jakie kwestie nalezy poruszyc z potencjalnymi kandydatkami tak zeby obie strony czuly sie dobrze w takim ukladzie? Dziekuje z gory za jakiekolwie pomysly i informacje.

Gość gość
na roksie niewystarczający wybór pań tego typu?

Gość gość
al widzisz, on szuka" przyjażni" , idota patentowany. To tak, jakby chcieć być trochę w ciązy . ''no ne da sie". Płacisz, wymagasz, masz dziwkę i jest ok, po co to to mamic jakoś gównianą namiastką pseudoprzyjażni??? Udaje facet lepszego, niż jest, taaak szlachetny, spod koziej d**y d****arz zwykły. nie ma problemów z gratyfikacją :D:D:D, smiechu warte, pewnie liczy że za dobre słówko, będzie musiał bulic mniej niż zawodowej panience, skąpiec i cwaniaczek...

Gość ndgndg
AD powyzej. Bardzo agresywne te wypowiedzi. Przez szukanie "przyjazni" nie mam namysli "szukania rabatu". Po prostu nie szukam relacji na zasadzie wloz-wyjmij place wiec wymagam, ale raczej czegos po srodku. Nie moge zaoferowac zwiazku, bo nie chce sie angazowac, w zamia oferuje $. Natomiast nie przeszkadza mi to w zaoferowaniu szacunku, zrozumienia i dobrego poczucia obu stron. Mysle, ze przyjazn jest warunkiem ulatwiajacym zdrowe funkcjonowanie takiego ukladu. Pozdrawiam i czekam na konkstruktywne podpowiedzi (niekoniecznie oceniajace moje motywy :) ).

Gość gość
To z portalami typu Roksa nie było agresywne, tylko sensowna odpowiedź gościu.

Gość gość
to trzeba poszukac takiej co juz niechce miec dzieci

Gość gość
W jakim wieku powinna być owa kobieta? :)

Gość gość
Wlasnie w jakim? Bo tu powinny znalezc sie chetne:D

Gość gość
nie przeszkadza mi to w zaoferowaniu szacunku, zrozumienia i dobrego poczucia obu stron. Mysle, ze przyjazn jest warunkiem ulatwiajacym zdrowe funkcjonowanie takiego ukladu. ----------------- facet, ale słowo UKŁAD i PRZYJAŹŃ, wykluczają się wzajemnie. A d***** i szacunek tym bardziej, co ty za jakies pierdoły opowiadasz??

Gość gość
i nie, to NIE JEST ZDROWE. Zdrowe to jest miłosc i związek,oraz d***** kasa klient. A ty chcesz d***** przyjażń minus kasa minus klient:D:D:D

Gość gość
rzygać sie chce od takich GNOI

Gość gość
O, zleciały się babochłopy.

Gość gość
jak masz dostatecznie dużo dolarów( euro) to może znajdziesz luksusową prostytutkę, którą będziesz mógł traktować jako swoja przyjaciółke. Ale ona ciebie , wyłącznie jako KLIENTA

Gość ndgndg
Jestem zaskoczony, ze jest to az tak kontrowersyjna propozycja ze padaja ostre slowa i inwektywy. Zwyczajnie proponuje uklad sponsorowany, dorzucam jednak warunek ze chcialbym aby OBYDWIE strony byly "zadowolone". Przez zadowolone rozumiem nie tylko usatysfakcjonowane finansowo, ale rowniez dobrze sie z tym czujace. Czyli cos czego moim zdaniem w zwyczajnym seksie za pieniadze nie mozna kupic. Przykre jest to, ze spotyka sie to z takim ostracyzmem na tym forum (mam wrazenie, ze duzo wiekszym niz "szukam panny na wieczor"). Odnosnie wieku, mysle ze zdecydowanie musialaby byc to osoba dojrzala i swiadoma wyboru. E.g. 25-40? Dziekuje za uwage o dzieciach. Mysle, ze jest cenna. Pozdrawiam.

Gość gość
''ale rowniez dobrze sie z tym czujace '' -- jaaaki altruista, dba , by dziwce było z nim doobrze!! No ozłocic, jaki szlachetny i dbały o kobietę:D:D:D ja rozumiem,że są kobiety, które to robią, bo to lubią - ale facet, tego jest pełno na roksach itp. nie ośmieszaj sie, wystarczy popatrzeć na ogłoszeniach tzw " towarzyskich" nie wiesz, gdzie szukać? to co, my kobiety, na kobiecym normalnym, nie towarzyskim i nieerotycznym forum mamy Ci podać adresy?? Zdurniałeś???

Gość gość
bardzo agresywne wypowiedzi??? A z a to Twoja propozycja, zamieszczona na normalnym forum jest zwyczajnie chamska? nie widzisz tego??? Tak ci sperma sie rzuciła na mózg? odpowiedzi są takie, jak CHAMSKA propozycja autora. Na roksie miałbyś wysyp propozycji.

Gość gość
Jestem zaskoczony, ze jest to az tak kontrowersyjna propozycja ze padaja ostre slowa i inwektywy. x Widać że nie znasz tego forum. Większość kobiet tu siedzących ma poważne zaburzenia i poziom kultury jak menele spod budki z piwem. Ja Ci polecam poszukać jakaś studentkę, znajdziesz ją dając ogłoszenie w jakiejś regionalnej stronie ogłoszeniowej. Studentki mają wiele kultury i są inteligentne, tylko zbyt biedne i dlatego decydują się na s/p/pnsora.

Gość gość
Żenada , gnojku... na uczuciowym forum?? Obrzydliwe. I totalny brak wyczucia i kultury osobistej

Gość gość
Eh, to jestem za młoda ;) Ale autorze pamiętaj, że te młodsze też potrafią być dojrzałe. Życzę powodzenia w dalszym szukaniu :)

Gość gość
Jestem zaskoczona, że na uczuciowym piszą same,, porządne i szanujące się,, dziewczyny:D

Gość gość
Większość kobiet tu siedzących ma poważne zaburzenia i poziom kultury jak menele spod budki z piwem-- taaak, a " studentki" pierdzenia pod siebie i innych durnych kierunków nie maj zaburzeń, umawiając sie z obcymi typami na kasę za seks. To, zapewne, nie jest objawem bardzo solidnych zaburzeń. Z odzew dlatego taki jest, bo facet pisze nie w miejscu, gdzie jego propozycja spotkałaby się z odzewem, nie tam, gdzie takie Panie sie ogłaszają, tylko na uczuciowym, całkiem normalnym forum,. Facet mysli,że wszystkie kobiety to DZIWKI, pisząc w ten sposób w tym miejscu i to jest chamskie postępowanie, daltego spotkał się z takim, a nie innym odzewem. Tu nawet zaglądaja nastoletnie dziewczynki i facet nie uważa za NIESTOSOWNE, wyłazic z taka propuozycją!!!!

Gość gość
ku.. wa, facet, może popros księdza, by zapowiedział twoje ogłoszenie w ogłoszeniach parafialnych po mszy?? tak samo STOSOWNE miejsce??? Albo poproś babcie, może znajdzie jakieś koleżanki? Zaproponuj jej to na niedzielnym obiadku??

Gość gość
autorze, gdybys to ogłoszonko dał nawet na kafeterii na ero, nikt by sie zbytnio nie czepiał. Ale nie tutaj, na litosc boską!!!!

Gość gość
Co tak na niego naskoczyliście? Takie czasy są. Ja mam podobne zdanie. Byłam już mężatką wiec nie chce już na stałe faceta w domu. Powodzenia autorze ;)

Gość gość
Nie mam zadnych problemow z relacjami - czytaj- mam życie i rodzinę za granica i moja żona sie nie może dowiedzieć, dlatego tu szukam . Interesuje mnie egoistyczne tu i teraz- jasne -przyjacielskiej relacji bez zobowiazan - nie ma czegos takiego. Każda przyjażń to jakieś zobowiązanie, choćby do tego, że deklarujesz się na następne spotkanie. -zeby obie strony czuly sie dobrze w takim ukladzie - kasa, misiu , kasa, i to duża.....

Gość gość
Ale jak w tym dziale wypowiadają się zdrajczynie mężów to nie tylko nie krytykujecie, ale pocieszacie. Nie spodziewam się po kobietach uczciwości.. więc kurde po co ja tu pisze. Idę se

Gość ndgndg
Przepraszam wszystkich urazonych. Jednak inwektywy nie sa potrzebne. Po pierwsze moje zapytanie nie jest oferta - zwyczajnie pytam sie jak taka oferte sformulowac i na co zwrocic uwage, zeby OBIE strony byly zadowolone. Po drugie, moja oferta dotyczy czesciowo zycia uczuciowego: jest to cos w stylu mniej typowego zwiazku. Mysle, ze na tym forum jak najbardziej mozna poruszac rozne modularnosci zwiazkow. Po trzecie, w zadnym miejscu nie stylizuje sie na rycerza na bialym koniu. Rozumiem, ze to co proponuje moze byc niezgodne z moralnoscia niektorych osob, ale prosilbym o tolerancje. Dziekuje za konstruktywne uwagi i pozdrawiam.

Gość gość
mniej typowego zwiazku. Mysle, ze na tym forum jak najbardziej mozna poruszac rozne modularnosci zwiazkow. co proszę???? co piszesz??? modularnośc związków???? HEHEHEHEHEHE http://definicja.net/definicja/Modularny no istotnie wieloskładnikowy ten twój hipotetyczny związek- ty, twoja panienka za kaś, kasa i żonka za granica w tle:D:D aleś se to gościu wymyśłił. Ta tak, nie rozmnawiamy t w twoim poście o zdradzającychzonach, tylko dziwimy sieże facet udaje kretyna i szuka d***** na forum, na którym nie ma z definicji płatnych dziwek. To tak, jakby owcy szukał w basenie. tez można, tle,że po co i czy nie szkoda energii??? A potem się autor wieelce dziwi,że go wyśmiewają:D:D

Gość gość
rycerzem to żeś autorze nawet nie był, ba nawet nie aspirujesz do bycia koniem tego rycerza...