Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ndgndg

jak skontaktowac sie z chetna na uklad sponsorowany

Polecane posty

Gość gość
Rozumiem, ze to co proponuje moze byc niezgodne z moralnoscia niektorych osob, facet, tu nie chodzi o moralność, a o STOSOWNOŚĆ CO do miejsca tego typu propozycji. nadal nie kumasz?? Było nie na uczuciowym, a na ero

Gość gość
. Nie spodziewam się po kobietach uczciwości..- coż, faktycznie, każdy sądzi po sobie, widocznie autor też nie jest uczciwy; widocznie panienki z roksy go znają, że każdą wydymał i oszukał, szuka kolejnych naiwnych gęsi

Gość gość
Ja jestem chętna chce 100000tys za noc:-D

Gość gość
A ja skusiłabym się na taki układ oparty na przyjaźni i wzajemnym szacunku, ale nie chcialabym za to żadnych pieniędzy, jedyne co, to facet musiałby zorganizować miejsce spotkan itp. Zrozumcie, że nie każdy ma ochotę na poważny związek, nie każdy chce wiązać się w coś, co będzie go ograniczać. Relacja przedstawiona przez autora jest wlaśnie dobra dla takich ludzi, którzy też przecież mają swoje potrzeby, chcą spełniać swoje fantazje itd.

Gość gość
a skąd jesteś z jakich okolic

Gość gość
A ja myślę że masz żonę i chcesz zwyczajnie p*****ać na boku tak żeby żonka się nie zorientowała.

Gość gość
Ojejku ale wy jesteście ograniczeni :D Autorze lepiej już tu o nic nie pytaj.

Gość gość
a czemu to jesteśmy ograniczeni? Bo nie potrafimy ( albo właśnie potrafimy rozróznic pojecia jak przyjażń od k******a???) Każdy ma prawo robic jedno i ( lub drugie) ale niech nie nazywa przyjażnia zwykłego puszaczania się za kasę

Gość gość
co mi tam niech dewotki kraczą , ja chętnie weszłabym w taki układ ,spełniam wszystkie warunki autora, ale niestety mój mąż zbyt mocno mnie pilnuje, jaka szkoda:D

Gość gość
niekumataś. Róbcie z własnymi dupami, co chcecie, ale nie mówcie o przyjażni, jak sie puszczacie za kasę. A facet zamiast szukać dziwek na roksie, tu sie afiszuje ze swoimi chęciami. Po co? jedyna mysł to,że na roksie wszystkie poznały się na gościu i juz zadna go nie chce obsługiwać. Pewnie za dużo pieprzy o przyjażni, zamiast uczciwie płacić za usługe seksualną

Gość ndgndg
Znowu przytyki osobiste i inwektywy. Trudno sie dyskutuje w takich warunkach. Odnosnie mojej osoby - nie mam zony, mysle ze nie mam tez innych typowych problemow ktorych mozna sie doszukiwac (garby, impotencja, kurzajki, etc.). Co do zarzutow odnosnie przyjazni - wydaje mi sie, ze klasyczna przyjazn oparta o seks jest trudna. Takie relacje rzadko sa w stanie przetrwac. Jezeli chodzi o seks za pieniadze, zdarzylo mi sie z ciekawosci sprobowac (dokladnie trzy razy w zyciu). Po tym doswiadczeniu wiem, ze nie chce kroczyc ta droga - mechaniczny seks bez sympatii do drugiej osoby jest zwyczajnie mdly i nie do strawienia. Z drugiej strony nie posiadajac czasu, motywacji ani checi do budowania relacji, nadal chcialbym moc byc fizycznie blisko drugiego czlowieka. W zamian oferuje dobra materialne. Jednak chcialbym, zeby ktos przyjmujacy te rekompensate zwyczajnie czul sie z tym dobrze, czul ze nie traci swojej godnosci, nie jest do niczego zmuszany. Jest to sposob na utworzenie pewnego rodzaju relacji. Pozdrawiam i zachecam do dyskusji i rzeczowej polemiki.

Gość gość
Bardzo mądry facet z Ciebie ;) Moim zdaniem mógłbyś znaleźć interesująca kobietę, której nie musiałbyś płacić. To jest jednak trochę obraźliwe, co innego jak kupiłbyś jej co jakis czas jakąś bieliznę, perfumy itp.

Gość gość
szarik szuka sponsora

Gość gość
A masz na imię? Mk?

Gość gość
mechaniczny seks bez sympatii do drugiej osoby jest zwyczajnie mdly i nie do strawienia. Z drugiej strony nie posiadajac czasu, motywacji ani checi do budowania relacji, nadal chcialbym moc byc fizycznie blisko drugiego czlowieka. W zamian oferuje dobra materialne. - facet sam sobie przeczysz. Chcesz mieć cukierka i go zjeść. TO SIĘ NIE DA..... Stary a głupiii

Gość gość
Znowu przytyki osobiste i inwektywy. gdzie??? toże uważam autora za cwaniaczka, jest inwektywami? Jest cwaniaczkiem, który pieprzy o " przyujażni" z kims, kogo chce tylko UŻYWAĆ jak rzecz i wyrzucić po uzyciu, mamiąc ją " przyjeżnia" Głodne gadki . Ciekawe, czemu autor nie poszuka sobie panienki na odpowiedniej stronie? bO PEWNIE JE NA NIE NIE STAĆ.... ALBO WSZYSTKIE JUZ POSPRAWDZAŁ, Z TYCH DOSTEPNYCH NA JEGO WARUNKI...