Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogłam zajść w ciążę 2 tygodnie po porodzie ?

Polecane posty

Gość gość

Witam. 2 tygodnie i 1 dzień po cesarskim cięciu kochaliśmy się bez zabezpieczenia i finał był w środku. Byłam przekonana, że będę niepłodna przez cały połóg. Dziś mija 5 tygodni od porodu i chyba dostałam okres. Czy mogę być w ciąży? Czy obecność pierwszej miesiączki po porodzie wyklucza ciążę? Karmiłam piersią przez około 10 dni. Proszę darować sobie komentarze na temat szybkiego współżycia.

Gość gość
az tak cie swedzialo? ja p*****le

Gość gość
Tak, tak mnie swędziało.

Gość gość
bardzo wątpliwe abyś zaszła w ciażę 2 tyg. po porodzie. Ale teraz się zabezpieczaj bo jeśli pojawił się okres to możesz zajść.

Gość gość
bardzo madrze! ciaza zawsze jest mozliwa, a ty po cesarce powinnas sto razy bardziej uwazac na ewentualna ciaze. przeciez w kolejnej ciazy moze sie ci blizna rozejsc, moga byc rozne problemy. no ale nie, przeciez seks najwazniejszy.

Gość gość
Jak zwierzęta a w sumie nie gorzej bo one chociaż czekają do końca pologu

Gość gość
Widzę ze niektóre mają straszny ból tyłka, że inne kobiety lubią seks nawet gdy zostaną matkami. Kafe mamuśka 2 tygodnie po porodzie leży jeszcze w szpitalnej koszuli z dzieckiem przy piersi, a o seksie pomyśli za 2 lata, kiedy zechce jej się następnego, biorąc pod uwagę najważniejsza rzecz w macierzyństwie czyli różnice wieku...

Gość gość
Tez Lubie sens co nie oznacza ze nie umiałam się pohamowac i poczekać do końca pologu są ważniejsze rzeczy jak np zdrowie

Gość gość
Kafeteria jest cudowna - wszystkie odpowiedzi możliwe, tylko nie odpowiedź na temat raczej nie jesteś w ciąży, tym razem się udało

Gość gość
Ciaza w 100% nie jest wykluczona, no chyba, ze teraz dostalas okres, to Ci sie udalo. Ale seks do konca 2 tyg po cc? Sorry, dla mnie to paranoja. Guma majatek nie kosztuje.

Gość gość
lubisz sex ok ja tez,sama jestem po cc sex był po 6 tygodniach i tylko z zabezpieczeniem,bałam bym sie robic to bez ze zajde a jak nie moge sobie na to pozwolic bo juz miałam 2 cesarki.

Gość gość
do gosc z 17:27 czy ty jestes tępa czy uposledzona? tu nie chodzi o seks i ochote na seks ale o zdrowie! po cc nie powinna przez rok zachodzic w ciaze, przeciez to jest operacja po której macica musi sie zrosnąc, bo została nacieta! najlepiej olac zalecenia lekarza zeby zaspokoic swoje popędy:/ gratuluje logiki...

Gość gość
gorzej jak zwierzęta,2 tyg,po porodzie a ta już się bzyka i to bez zabezpieczenia..boże jakla debilka...zycze ci zebyc była w tej ciąży i zeby ci się macica rozpier/doliła

Gość gość
18:48 kolejna debilka, co jednego zdania na temat sklecić nie umie