Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co warto oglądać

Ciekawe programy w tv

Polecane posty

Gość co warto oglądać

Witam, jestem posiadaczką pakietu nc+, dość obszernego. Telewizja najczęściej służy mi jako zagłuszacz ciszy, jednak od czasu do czasu zdarzy mi się coś obejrzeć z uwagą. Czy moglibyście polecić mi jakieś ciekawe programy/serie/seriale? Chciałabym poznać tytuł i tematykę oraz dni i godziny emisji (nie chcę oczywiście, żebyście analizowali dla mnie cały program tv, ale jeśli ktoś regularnie coś ogląda, to wie, kiedy to leci) Nie ograniczam się specjalnie tematyką, jednak na pewno nie interesują mnie programy sportowe i motoryzacyjne. Nie oglądam również tasiemców w stylu "Klan" czy "Na Wspólnej" oraz publicystyki (bo tylko się denerwuję wtedy ;) ) Wiem, że pewnie pojawią się głosy w stylu "tv jest głupia, nie ma tam nic ciekawego" jednak wiem, że są kanały i ich produkcje warte zainteresowania. Zarówno poważne, jak i rozrywkowe. Chciałabym, żebyście mi polecili coś, co lubicie :)

Gość co warto oglądać
Nikt nic ciekawego nie zna?

Gość bannka
Mam nadzieję, że stanę na wysokości zadania i zaproponuje Ale Numer, to leci na Pulsie. Bardzo ciekawy program. Codziennie wieczorami załączam go gdy tylko dzieci pójdą spać. Ja nie wiem na jakim u Ciebie jest kanale, wiem że w cyfrowym polsacie na 157 :)