Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

usg 3D Poznań ceny

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Przeszukałam już chyba cały internet, wszędzie są stare wątki... Czy któraś z was ostatnio robiła/słyszała o usg 3d tańszym niż 200zł w Poznaniu? Wiele jest wypowiedzi, że na Raszei jest za 50zł, ale moja koleżanka tam dzwoniła i podobno już nie robią. Zresztą gdzie sprawdzam tańsze miejsca to okazuje się, że usługa podrożała... POMOCY nie stać mnie na taki wydatek!

Gość gość
Wątpię, żeby udało Ci się znaleźć taniej i to wcale nie tylko 3D. W Warszawie jest tak, że zwykłe kosztuje 200zł, a płytkę z 3D dodają gratis. ;) Niestety zazwyczaj wykonuje się je z wieloma pomiarami i dlatego kosztuje dużo.

Gość gość
w rokietnicy jest za 200 zl.

Gość gość
Dzięki za informacje :) Może ktoś coś jeszcze słyszał?

Gość gość
nie słyszałam o tanszym niz 200 zł ja robiłam włąsnie za tyle-było to zalecenie lekarza, bo mały miał podejrzenie zrośnięcia przełyku pokarmowego- na szczescie nie sprawdziły sie obawy byłam w medica now-polecam dobry sprzet, ale ceny takie jak wszedzie na to wychodzi

Gość gość
Miałam robione w gaja na orła białego za 200 zł właśnie. Jeśli Cię nie stać to może po prostu nie rób, to usg nie jest obowiązkowe ani jakoś wielce zalecane. Jeśli lekarz zauważy coś niepokojącego to pewnie sam wykona lub skieruje Cię na usg genetyczne czy też połówkowe bez 3d. 3d podobno wiele nie zmienia w diagnostyce, to tylko tak dla rodziców :)

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi. Podobno z dzieckiem wszystko ok, ale lekarz prowadzący kazał mi zrobić koniecznie z opisem, bo chce coś sprawdzić. Nie potrzebuję płyty (choć wiadomo miło by było ją mieć), ważny jest opis. Jeszcze poszukam, może jednak cud się zdarzy i gdzieś znajdę.

Gość gość
Ale lekarz kazał zrobić 3D? Bo 3D nie ma zbyt dużej wartości diagnostycznej. Zapytaj czy jest możliwość zrobić bez 3D taniej, ale wątpię, żeby gdzieś na to poszli.