Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ubieracie dzieci na zakonczenie zerowki

Polecane posty

Gość gość

Jw.ubieracie na galowo czy moze elegancko ale na luzie

Gość gość
Moja jest w szkolnej zerówce i obowiązuje ją strój galowy jak całą szkołę.

Gość gość
U nas w przedszkolu na galowo.

Gość gość
Najbezpieczniej na galowo elegancki luz to moze byc na dzien matki babci dzien nauczyciela

Gość wifigdańsk
na galowo. a ja mam pytanie z innej beczki. jako ze cała klasa złozyla się na prezent dla pani to czy kwiaty dodatkowo tez od siebie kupic? bo prezentem bedzie kosz kwiatów wlasnie i zegarek dla pani. wiec skladalismy sie na kwiaty i mam jeszcze kupowac osobno ? sama niewiem. pewnie rano polece i kupie; /

Gość gość
U nas juz bylo ofixjalne zakonczenie w domu kultury byly wystepy i wreczenie prezentu dla pani bon do apart za 500 i kwiaty. Ja juz nic nie daje skladalismy sie po 30 zl. Dziecko idzie ubrane normalnie w dres bo to u nas zwykly dzien bedzie

Gość wifigdańsk
no wlasnie my się tez skladalismy wiec chyba nie bedzie zbytnim nietaktem ze się dodatkowych kwiatów nie kupi? albo moze jakis drobiazg,czekoladkę bo kwiatow to pewnie bedzie miala od groma. znajoma jest nauczycielką i zawsze dostaje pełno kwiatów az narzeka bo nie ma co z tym robic, potem wiekszosc do kosciola zanosi.

Gość gość jjnb
Skoro jest prezent składkowy to po co jeszcze coś dokupować? Bez sensu. Syn idzie ubrany, że tak powiem na pół galowo - biała koszula, muszka, ciemna marynarka, dżinsy na szelkach i buty sportowe.

Gość gość
Moja córa idzie na zakończenie zerówki przy szkole podstawowej ubrana na galowo. Zresztą tak wspominano odnośnie rozpoczęcia choć nie wszyscy te wskazanie zastosowali. Co do prezentu od siebie jeśli wszyscy się składają, to ja bym nie dawała nic dodatkowo. To taki jakiś podliz, niesmaczny wobec nauczyciela i pozostałych rodziców... No chyba że dziecko wymagało szczególnej uwagi i wkładu pracy nauczycieli. Jednak ja akurat zanoszę do szkoły bombonierki dla kilku pań - a to dlatego że córka nie kontynuuje nauki w tej szkole, więc żegna się na zawsze.