Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak znalesc pracę

Polecane posty

Gość gość

Rok temu urodziłam dziecko, wczesniej pracowalam jako ksiegowa i mialam fajna pracę, niestety nie mam po co wracac do pracy bo firma idzie na dno i szukam po malu pracy. Mam dobre kwalifikacje, 15 lat doswiadczenia, miłą aparycję i jestem pracowita, ale.... co to się porobilo zaprosili mnie na rozmowę kwalifikacyjną, ja po 30-tce wchodzę patrzę a tam sami 20-latkowie, praca miala byc na stanowisku ksiegowej, zrobili mi test kwalifikacyjny, porozmawialismy godzinę wszystko ok, ale potem wymyslili ze musza zadzwonic do bylego pracodawcy po referencje, zadzwonili wszystko ok referencje mam ok, i znowu dzwonią ze teraz kolejny eta rozmowa z panem dyrektorem, poszlam , Pan dyrektor wiekowo jak ja wszystko ok porozmawialismy, chociaz mialam wrazenie ze Pan dyrektor mnie slabo sluchal i nie wiedzial o jakim stanowisku mowimy, nachodzilam się, pracodawca wie ze szukam juz pracy... a oni napisali dziekujemy ale nie zatrudnimy Pani. Ludzie... po co 20 etapow rekrutacji jak maja mi powiedziec dziekuję, nie zawracajcie ludziom dupy, jezdzilam wydawalam na bilety, wszystko pasowalo a na koncu nieee. W****ilo mnie ze mlodzi ludzie tak sie chca wykazac a tak naprawde mają zero pojecia o rekrutacji, nigdy nikt mnie milion razy nie zapraszal zeby potem kopnac w d**e, czemu gowniarstwo tak sie rządzi, jak zobaczylam zyciorysy pracy w internecie osob ktore mnie rekrutowaly , to zadna z tych osob nie pracowala nigdzie dluzej niz rok... doswiadczenia mają może kilka lat razem, a robią z ludzi debili... wielcy Panstwo HR i wielki Pan dyrektor...

Gość gość
Może najpierw naucz sie ortografii księgowo za dychę? Pisze się znaleźć oślico.

Gość gość
jakbyś był/a kulturalna/y tobyś wiedział/a że zwracając do kogoś oślico -pisze z dużej litery , klawiatura ma to do siebie że często przestawia się język polski na angielski i można nad tym nie zapanować

Gość gość
No już się nie tłumacz baranico, przyznaj się lepiej, że nie wiedziałaś jak się pisze znaleźć.

Gość gość
Taki kraj. Jeśli jesteś dobra w księgowości i śledzisz nowe przepisy to pomyśl nad własnym biurem rachunkowym.

Gość gość
A z innej baczki.. zatrudnianie siksy 20to letniej bez doświadczenia do księgowosci to straszny debilizm.

Gość gość
Każdy to doświadczenie musi gdzieś zdobyć :O autorka tez kiedyś była taką 20 letnią siksą bez doświadczenia

Gość gość
też mnie to wkurza autorko, kiedyś tak nie było, a przynajmniej nie w takim stopniu, jeszcze rozumiem jakby płacili dobre, konkretne pieniądze to ok niech wymagają, a oni wymagają cudów płacąc ochłapy to niech spier'dalają . Do tego jacyś gówniarze po znajomościach robią za rekruterów... ŻAL.PL

Gość gość
Po mału? A nie przypadkiem pomału?

Gość recruiter girl
a może to chodzi pierwsze wrażenie? sama jestem rekruterką i wiem, że niektórzy od pierwszego spojrzenia robią wrażenie niezadowolonych, jakby z łaską na tę rozmowę przyjechali... Ludzie, każdy chce mieć w firmie życzliwego, miłego pracownika, więc jak widzę kogoś skwaszonego i niechętnego to skreślam go, takie życie. Przygotowujcie się do rozmów nie tylko merytorycznie, poczytajcie o ubiorze, o mowie ciała, na przykład tu http://cenabiznesu.pl/-mowa-ciala-w-biznesie i nie spuszczajcie nosa kwintę

Gość gość
TrafficMonsoon - Moim zdaniem obecnie najlepsza firma tego typu online dla każdego do zarabiania w internecie oraz reklamowania innych biznesów, stron internetowych czy blogów. https://trafficmonsoon.com/?ref=adii3 Wystarczy się zarejestrować i od razu możemy zarabiać na klikaniu reklam nawet 2$ dziennie!!!