Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ludzie tak robią?

Polecane posty

Gość gość

Bylam gruba nie mialam znajomych, bylam na uboczu. Schudłam, zaczęłam życie towarzystkie. Niestety z przyczyn zdrowotnych kilogramy wróciły i wylądowałam znowu na uboczu sama i smutna. Czy wyglad jest taki wazny nawet w zwyklych znajomosciach? To chore. Jak znowu schudne bede traktować ludzi tak jak oni mnie teraz.

Gość gość
całe życie jestem gruba,i nigdy nie narzekałam na brak znajomych,a i facetom zawsze się podobałam to nie wina tuszy,tylko tego co sobie zafiksowałaś w głowie że jesteś wartościowsza jak jesteś chudsza,totalna bzdura.

Gość gość
Taka prawda. Ładna to szczupla nie przesadnie ale nie otyła. Komu podoba sie celuit i tłuszcz w duzej ilosci... nikomu.

Gość gość
mi to nie przeszkadza,żeby kogoś lubić w pracy jest jeden bardzo gruby facet a jest jednym z najfajniejszych,pomocny bardzo,pogodny,umie sie śmiać sam z siebie :) baardzo go lubię pomógł mi w czymś jak sie pomyliłam,można powiedzieć,że mnie uratował,bo ja wpadłam w panikę i nie wiedziałam jak to naprawić,bałam sie,że mnie opierdzielą a ten sam z siebie mi pomógł,nie wkurzał sie przy tym i nie zapomne o tym