Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę ojca alkoholika

Polecane posty

Gość gość

Całe życie tylko chlał i nic więcej. On dla mnie jest śmieciem i przez niego sobie wyrobiłem niską samoocenę, czuję wstręt do ludzi, całe życie mi wmawiał że jestem do niczego i nigdy sobie nie dam rady w życiu. Rodzina od ojca ma też jakieś skłonności alkoholowe wszyscy piją, dziadek chlał, ciotki wujki to samo chleją i uważają, że to normalne. Nawet na 50 leciu wujka w 2004 jak miałem 10 lat wszyscy byli na***ni w 3 d**y. U nich jak święta urodziny czy jakaś impreza ZAWSZE musi być alkohol, bo co to za święta czy urodziny bez alkoholu. Przez ojca i jego rodzinę czuję się jak kompletny śmieć nie potrafię nawiązać kontaktów międzyludzkich i jedyny przyjaciel to INTERNET i Rower na którym rozładowuję swoje nerwy... Czy ja się powinienem leczyć już nawet do psychologa się boję pójść, bo mam tak zniszczoną psychikę, że tylko mam ochotę zabić ojca....chociaż nie mam na tyle odwagi, żeby to zrobić...

Gość gość
Polski sport narodowy, chlanie, dlatego ten naród nigdy nic nie osiągnął, i nie osiągnie. Chcesz być normalny, nigdy nie pij alkoholu.

Gość gość
Kompletna bzdura ! Rodzina pije na święta i to Ciebie blokuje w czymkolwiek?? Jesteś ograniczony bo to Twoja wina nie zwalaj na innych nie szukaj wymówek .