Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krągłości

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o takich.. babeczkach? No wiece, krągłych paniach z lekkim brzuszkiem, boczkami, krągłymi udami, pełnymi pośladkami i piersiami? Czy mają się czego wstydzić czy wręcz przeciwnie? Powinny dążyć od bycia tymi szczupłymi?

Gość gość
A ten lekki brzuszek to wystaje na pol metra? Bo jeśli to rzeczywiscie tylko lekki brzuszek ,większe cycki i pupa i figura jest zaokrąglona ale nie jest to wielka bez kształt na masa to dla mnie ok i podobają mi się takie panie jeśli jeszcze mają ładną guzie..ale juz brzuchol wystający na pol metra, 5 podbrodkow i wielka bez kształt na masa jest kompletnie qseksualna.

Gość gość
Nie.. Brzuszek taki no.. Mięciutki. :D Z wcięciem. Po prostu takie leciutkie fałdki,

Gość gość
Z jakim wcięciem zailustruj :D

Gość gość
Każdy myśli co chce, każdy ma inny ideał. Dla mnie pełne biodra, biust ok. Walki brzuszne niekoniecznie, ale wolę niż plaskowca. Z tym, że kragla nie równa się otyla i zaniedbana

To zależy od faceta. Ja np. jestem krągła, ale mam bardzo wąską talię, szczupłe nadgarstki, kostki, płaski brzuch, duży biust, spory tyłek i trochę krąglejsze uda. Mój facet jak schudłam to się oburzył, że się głodzę. Raczej się to facetom podoba - zawsze miałam duże powodzenie.

Gość gość
Hazę krągła z wąską talią?

Gość gość
Możliwe, miałam identycznie jak Haze

Tak, jestem klepsydrą. 96/60/94 dokładnie. Taka budowa. Ale nie każda kobieta ma takie szczęście jak ja i dziedziczy po mamie taką talię.

Gość gość
Sorry ale kraglosci to nie tluszcz na brzuchu ani cellulit :D nie licz,ze ktos cie szczerze zaakceptuje bo to niemozliwe

Gość gość
akurat "recenzenci " z cafe są najważniejsi i ktokolwiek będzie się tym sugerował mnie akurat,takie opinie "walą"