Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukochany w ZK

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem początkującom w tych sprawach.. Nie wiem gdzie już mam się zwrócić :( mój chłopak jest od 3tyg jak nie w AŚ to teraz w ZK i doszukuja się spraw z przed lat.. Widzenie mialam raz,serce pęka jak go widziałam, jak schudł, jak rozmawiał, i jak mu pomóc? Adwokat pomoże? Paczka żywnościowa doszła, ale oczywiście też problemy bo coś w proszku albo zwykły sok, i muszę sama to odebrać.. A jak gazety i książki orientujecie się może? Domyślam się ze to tez zależy od ZK w jakim przebywa.. Malbork. Z góry dziękuję i życzę wytrwałości

Jebać policję oby zdychali w hospicjach na ciągnące się nowotwory, oby ich bito po cywilu, aby zdychali na raka i wylewy na swoich emeryturkach. Jebać po całości.

Gość gość
Gupiaś Persefona . Miejsce bandyty jest w pudle. Żal tylko wtedy jak niewinnego zamkna co sie zdarza.

Gość gość
Masz nasrane wełbie ,ale niema rady tobie juz tylko drewniana skrzynia pomoze:-P

Do pięt mi nie dorastasz inteligencją, i jak na razie to ja opijam śmierć policjantów gdy gdzieś o niej usłyszę. Rok temu Pan Mateusz S. wjechał nawet w całą rodzinę policjanta. To było głośne w całej Polsce.

Gość gość
Nietwierdze ze jestes nieinteligetna:-) ale głupia to jestes napewno. Poczytaj co piszesz. Nieczujesz tego?:-P

Czytam wszystko ze zrozumieniem. Miałam 4 z j.polskiego. Sprawia mi radość śmierć i cierpienie policjantów i ich rodzin, jeśli dla ciebie to jest problem to twoja sprawa, dla mnie to nie jest problem. A jak się ze mną nie zgadzasz to życzę ci tego samego i każdemu tego życzę kto się ze mną nie zgadza choćby to była moja babcia.

Gość gość
W razie takim caluj psa w d**e i obciąk koniowi poj***e:-P

Gość gość
Umiesz sie zegnać komunistko?:-P

Gość gość
Dziękuję, że coś się dowiedziałam :( nasze prawo policja jest okropne, wiem.. Ale niestety mój chłopak jest za kratami i ze niewinność tam nie jest, ale też nic takiego złego nie zrobił a traktują go gorzej niż jakiegokolwiek glwalciciela czy mordercę a on ma dobre serduszko :(