Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna z problemem

Ojciec zostawił nas przez nadwagę mamy

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Na dziś potrzebujesz seksu, tylko i wyłącznie, a może wkrótce spotkasz tę jedyną..czego Ci zyczę usmiech.gif x Ja ci życzenia złożyłem ładne a ty na mnie klątwę rzucasz? ;) Właśnie wróciłem i z całą pewnością stwierdzam że tej nie kocham ;) Ona woli krótko a ja jednak preferuję dłużej. Cza se inną laskę znaleźć.

Gość gość
Zyczę Ci szczęścia i głębokiego uczucia, a jak to moja babcia mawiała " komu Pan Bóg przeznaczy, temu na drodze rozkraczy"..:):) Prędzej czy później:);) Pozdro! dobra niewiasta

Gość gość
wkurzacie mnie, autorka zalozyla temat a wy gadacie bez sensu o swoich sprawach, chcecie se gadac to pozakladajcie swoje tematy wynocha ---- pulchny i gosciu, chcecie sexu to gdzie indziej

Gość gość
czytam i oczom nie wierza- skad tyle nienawisci akurat dla osob z nadwaga? i taka troska o ich zdrowie? jakos sie nie przejmujecie palaczami, pijajacymi czy "bioracymi", czy chocby siedzacyi non stop przy kompie. Jest mnostwo rzeczy, ktore bardziej szkodza zdrowiu niz nadwaga. Moja babcia byla grubaskiem, dziadek chudzielcem . Zeby bylo smieszniej, babcia jadla malo, a dzadek sie objadał. Oboje zyli ponad 90 lat i bardzo sie kochali. Zostawic kochana osobe z powodu kilogramow- w glowie mi sie nie miesci...

Gość gość
no skoro babcia dozyla 90-tki, to nie oszukujmy sie, ale taka znow gruba nie byla i przede wszystkim jedzenie mialo inna wartosc w dzisiejszych czasach, nadwage choduje sie na smieciowym zarciu, wiec na dlugie zycie bym na miejscu autorki nie liczyla… :) ludzie pisza jej tu sama prawde, ojciec nie ma obowiazku lozenia na dorosla corke, ktora sie nie uczy i tyle w temacie leniowi sie nie chcialo isc do szkoly, a teraz kwiczy i jej sie jeszcze marzy praca hostessy :D, bo do normalnej (czyt. "gorszej") pracy to ona nie przeciez nie pojdzie z takim super wygladem; nie, no to musi byc prowo, bo inaczej to rece opadaja...

Gość gośćGabriela
Mi tam moja trenerka poleciła mi oprócz naszych wspólnych ćwiczeń dobry suplement. Sama brała kiedyś therm line a, że widziałam nową wersję therm line fast to się zdecydowałam :) Po miesięcznej kuracji uzupełnionej regularnym ćwiczeniem i bieganiem efekty są bardzo dobre (jak dla mnie)7,6 kg mniej to powrót do super formy przed wakacjami :) Jestem przykładem też, że dobra forma fizyczna to także dobra forma psychiczna.. :)

Gość tomasz1981
Zgroza!

Gość gość
Oto wizja rodziny wg kobiet. Pasożytować aż żywiciel wykituje

Gość gość
Pisałam juz kilka razy w temacie- o malzeństwie, które wspólnie plynie statkiem przez zycie, pokonując sztormy, awarie wszelkie, ale i cieszy się piękna pogodą, wspólnym rejsem w harmonii. Powód odejscia ojca od matki podała autorka. Od jakiegos momentu przestala się odzywac w temacie, a dyskusja trwała. Nigdy nie ma JEDNEGO powodu rozstania. Zawsze jest to suma powodów, wielkich, mniejszych i drobiazgów. Malych, ale często upierdliwych. Autorka podala jeden powód, biorąc stronę matki, a nie powinna być stroną, bo jest córką. Powód otylosci, by wzbudzic litosc dla matki i córki, a wscieklosc na męzczyznę, bo śmiał odejść. Nie śmiem być sędzią w tej sprawie, bo trzebaby było wysluchać relacji drugiej strony- męza i ojca. Tak byłoby sprawiedliwie.

Gość gość
Gosc 12.22 tylko ze nie wiemy czy yo faktycznie bylo powodem czy moze facet mial dosc utrzymywania bezrobotnej zony i doroslej corki, a ich nadwaga byla dla niego widocznym skutkiem pasozytnictwa i lenistwa, nie mowie ze kazda osoba z nadwaga jest leniwa, ale spojrz na to z tsj strony, znasz kogos bardzo pracowitego, obrotnego i energicznego z duza nadwaga? Ja nie, podczas wielu zajec nie ma czasu na to, aby sie objadac no i oczywiscie spalasz nadmiar kalorii. Tyle A ja znam ponieważ tylko idiotom wydaje się że nadwaga zawsze bierze się z obżarstwa. Osobiście od dawna miałam problem z tarczycą,kilka lat temu choroba nowotworowa zrobiła swoje ci co wiedzą o czym pisze wiedzą też że w pewnych rodzajach chemioterapii podawane są sterydy.I co dla idiotów mogę być babą z nadwagą i szczerze g****o mnie to interesuje co ktoś sobie myśli.bowiem ten idiota kiedy go choroba dopadnie to psychicznie będzie wrakiem,chudym bo to przecież ważniejsze. Inną sprawą tutaj jest to że ani mamusia ani córcia nie są chętne do pracy. Niech sobie jeszcze trochę posiedzą manna im z nieba spadnie sama.Tylko cięzkie lądowanie zaliczą.