Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pitopanterka

karmienie dzieci to intymna czynność jak sranie spanie sikanie

Polecane posty

i powinna być tylko dla matki+ dziecka, ewentualnie ojca i rodziny i innych zboczeńców! osoba postronna nie będzie czuć się zaszczycona patrzeniem na brzydki żylasty cyc i przyssanego do niego ssaka

Gość gość
A ktoś cię zmusza do patrzenia?

w takim razie ekshibicjonista też ma prawo robić to co robi - bo nikt nikogo nie zmusza do patrzenia głupi argument

Gość gość
dokladnie , mozesz tez srac na trawniku przeciez nikt nie zmusza cie patrzec na srajacego , odwroc glowe i idz w swoja strone

podziwiam kobiety, które urodziły, nie zwariowały, karmią i nie uważają tego za jakiś cud tylko normalną kolej rzeczy

Gość gość
Autorko ! Więc ty też nie możesz jeść w restauracjach ani publicznie bo przeciez to obrzydliwe. Żałosna idiotka z Ciebie

Gość gość
No, ja np nie wyobrazam sobie karmic publicznie. Nie mam ochoty, zeby widzieli to obcy ludzie, zwlaszcza ze czasem trwa to bardzo dlugo. Jak gdzies wychodze to sciagam wczesniej pokarm.

Gość gość
Wybacz,ale jeszcze nie widziałam matki karmiące w miejscu publicznym i wyzwalające ostentacyjnie cucka na wierzch,zawsze starają się w jakiś sposób osłonić,ale jeśli ty zaglądasz tam i liczysz żyły na cudzej piersi to świadczy źle raczej o Tobie

Gość gość
Przeciez wystarczy delikatnie zakryć jakąś chustą pierś. Żałosne jesteście

Gość gość
W restauracji nikt nie je z nagiego cycka. czemu nie rozumiecie jednej elementarnej rzeczy - tu nie chodzi o samo jedzenie, ale o gołego cycka? :O to po prostu niesmaczne.

Gość gość
To jest normalna czynność jak każda inna, nie każda kobieta musi odciągać mleko bo jakoś dziunia z wydymanymi ustami która boi sie zajść w ciaze bo popsuje sobie figurę, nie może patrzeć jak matka karmi dziecko

Gość gość
Jak macie problem z patrzeniem na golą pierś to chyba z wami jest cos nie tak, zresztą tak jak ktoś wczesniej powiedzial , nie widziałam jeszcze matki z całym cyckiem na wierzchu zawsze jakos sie zakrywają

Gość gość
Karmilam dwoje dzieci ,czasami niestety musialam poza domem,to jest bardzo krepujace,nawet jeśli robilam to w samochodzie na parkingu to zawsze znalazł się ktoś kto się gapil :o żadna matka nie karmi dziecka na pokaz ,poprostu czasem musi a to nie od niej zależy kiedy dziecko jest głodne ,wystarczy odwrócić wzrok . Oczywiście nie jestem za tym zeby karmić dziecko przy restauracyjnym stoliku na środku sali ( można usiacs przy ścianie i się do niej odwrócić) czy w galerii handlowej ,zawsze można znaleźć jakieś ustronne miejsce.

Gość gość
do galerii handlowej nie powinno sie chodzic z dzieckiem ale jak juz trzeba to w galeriach sa specjalne pokoje dla matek z dziecmi

9:29 właśnie takie kobiety podziwiam tak jak ktoś trafnie ujął - tu nie chodzi o jedzenie - niech maluch pije, ale z butelki, kilkadziesiąt lat temu to byłoby nie do pomyślenia by karmić publicznie i jeszcze o tym dyskutować a co do restauracji - w jednej widziałam jak matka PRZEWIJA! swoje dziecko na stole... wszystkim znajomym to opowiadam, do dziś śmierdzi mi pieluchą jak przechodzę przez to miejsce

Gość gość
Kilkadziesiąt lat temu jak dzieciak plakal to matka wyciągała cyc i dostawał jeść

Gość gość
Erotyczna czynnością byloby gdyby kobieta wyjęła cycek i dala mężowi .

Gość gość
Czym cię matka karmiła skoro porownujesz karmienie do wydalania ? :o

Gość gość
mnie matka karmila takim mlekiem w proszku z niebieskiego worka ( lata 70) i zyje i zdrowa jak kon jetem