Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pijaczki na osiedlu

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam na osiedlu. Codziennie od 6 rano do samego wieczora zbiera się u mnie pod śmietnikiem grupa pijaczkow i pije piwo,grzebia w kublach w poszukiwaniu butelek i puszek. Ja pracuje w sklepie niedaleko,te pijaczki często przychodzą po piwo do mnie do sklepu. Wkurza mnie to że jak idę wyrzucić smieci to ciągle spotykam któregoś z nich jak grzebie w śmieciach i wiem ze i do moich się dobierze. Doszło do tego ze chodzę dalej na sąsiednie osiedle żeby wyrzucić smici ale i tam ich spotykam.no masakra jakas,chyba niema rozwiązania tej sytuacji.

wyrzucasz zużyte podpaski, tampony, stringi , biustonosze, a oni to wyciągają, macają, węszą i tarmoszą, wzbudzając się przy tym seksualnie, współczuję, przydałyby się jakieś worki na śmieci nie dające się otworzyć

Gość gość
ja mam dokładnie to samo, też się krępuje wynieść własnych śmieci ale nie przez pijaków a przez moją sąsiadkę, ona ma coś z głową a po śmierci męża całkiem zwariowała i zaczęła grzebać po śmietnikach i znosić do domu różne rzeczy, mimo że ma rentę. Kiedyś widziałam jak szła za mną ,wyrzuciłam śmieci do kosza a ona już po chwili w tym grzebała, tylko ,że ona jakimś cudem ma klucze do wszystkich śmietników na osiedlu.

Gość gość
Zadzwon na policje ,kilka razy ich przegonią

Gość gość
Z ta policja to nie głupi pomysł tylko ze juz kilka razy bywała tutaj i nie raz już spisała nie jednego z nich. Teraz jak widzą policjanta to od razu się rozchodzą aby uniknąć spisania. I mimo mandatu po 15 min stoją dalej. Oni prześladują na ławce pod śmietnikiem dosłownie od 7 do 21,dzień w dzień. Wkurza mnie to że mnie zaczepiaja bo mnie znają z "ich" sklepu ale jeszcze bardziej bo grzebia w śmieciach między innymi w moich

Gość gość
Pitopanterka masz jakieś chore fantazje :o X Co wy worki podpisujecie? Skąd oni maja wiedzieć że to akurat wasze śmieci?

Gość gość
No jak wchodzę do śmietnika a tam stoi jeden z pijaczkow i super w jednym kontenerze to widzi jak wyrzucam worek. Potem odchodzę a on zaraz zajmuje się moim świeżym workiem jeszcze nie otwartym. Dziś tak miałam. No cholera....

Gość gość
Zanies mu sloik bigosu. Albo puszki w osobnym worku to zostawi ten z majtkami:-) na sranie mu tfe zesrane majtki:-P

Gość gość
Ja nie mówię o zadbanych majtkach bo takich niemam i nie wyrzucam. Ale różne odpadki,papiery i inne takie. Po cholerę ma wiedzieć co wylalam do smieci. A nawet jak zabrane majty bym wywalala to czemu ma o tym wiedziec? Zule piepszeni. Chyba naprawdę zadzwonię na gliny któregoś razu aż do skutku

Gość gość
O *zasranych miało być. Stoi taki jeden z drugim i chleja to piwska cały dzień. I co najlepsze to ludzie którzy mieszkają normalnie u mnie w bloku,żadni bezdomni

Gość gość
Zbieraja makulature zlom i dobrze, lepsze to niz okradanie ludzi. A ty gupia panienko dzwon gdie chcesz zbieranie zlomu i makulatury niejest karane . Wogule to caluj psa w d**e l*******gu:-)

Gość gość
gość dziś Ja nie mówię o zadbanych majtkach bo takich niemam i nie wyrzucam. X To się nie dziwie czemu się wstydzisz :D ah ten autoslownik ,sama zaraz w majty popuszcze ze śmiechu :p

Gość gość
A ja jak wyrzuciłam swoje śmieci, to jeden stał w kącie śmietnika i się patrzył, a za kilka minut chodził po ulicy i coś ciamkał. A z ust wystawał mu sznureczek od tampaxa :(