Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pitopanterka

przy kafeteriankach wizażanki są jak ubogie analfabetki ze slamsów

Polecane posty

właśnie czytam pewien wątek, a te panny co znają więcej kosmetyków niż mają punktów IQ piszą tak "nie omieszkałam odmówić" - wg nich to "nie odmówiłam" " starczy szczęścia dla wszystkich" - wg nich starczy = wystarczy i cała masa innych z przynajmniej mylonym z bynajmniej na czele :O

Gość gość
s********j stąd bo strasznie przynudzasz,silisz się na oryginalność,a jesteś żałosna brzydka szmatą z forum dla nieudaczników zyciowych i nie dziwię się,że akurat właśnie takie osoby tu siedzą :-D fuj ale ty musisz być obleśna bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość gość
Autorko jesteś właśnie przykładem tych o których piszesz

Gość gość
kafeterianki od wizazanek roznia sie tym, ze te pierwsze maja mezow a te drugie jakichs Tz-tow czy inne wynalazki :D :P

Gość gość
LOL :D

to było do tej z 9:44 9:46 - nie wiem czy my mamy mężów, raczej jesteśmy psychopatkami, mężczyznami, lesbijkami, feministkami, mężów ma może co dziesiąta jednak zwracam uwagę, na zasób słów, umiejętność poprawnego pisania - kobiety z kafeterii są bardziej zaawansowane

Gość gość
Nie masz co robić tylko zakładasz co chwile jakieś żałosne tematy. Spier*dalaj stąd

Gość gość
Założyłam temat a teraz odpisuje sobie jako gość bo nikt się mną nie interesuje . Mam dzisiaj wolne i nie stoję na autostradzie dlatego siedzę tutaj. Autorka

Gość gość
Pitopanterka ? Haha co to za nick ja pieprzę

Gość gość
to jest takie żeńskie wdanie tego s*******a od wklejania swoich fotek,chociaż żeńskie to raczej nieodpowiednie określenie dla tego czegoś

Gość gość
też próbuje zaistnieć zakładając idiotyczne tematy

Gość gość
Pitopanterka mam pytanie

" Mam dzisiaj wolne i nie stoję na autostradzie dlatego siedzę tutaj. Autorka" to w końcu stoję czy siedzę? :D odpowiadam tylko na pytania religijne :) i z góry uprzedzam - nie interesują mnie faceci

Gość gość
Ile bierzesz za lodzika? A czemu juz nie odpisujesz pitopanterka? Wszyscy jadą po tobie to dlatego? Masz żylaste cyce ? Lubisz w d**e?

Gość gość
Przy autostradzie stoisz , a przy komputerze na forum raczej siedzisz. Czytaj ze zrozumieniem

Gość gość
Pytania religijne hmm. Lubisz klęczeć? :D

Gość dawna wizazanka
Wizaż ma szczelniejszą cenzurę i grono upierdliwych stałych bywalczyń noljajfow, którym wydaje się masowa produkcja bezsensownych postów stawia je wyżej w porządku dziobania, pelno tam matek Polek z odpieluszkowym zapaleniem mózgu, nudnych kur domowych i zakompleksionych zoneczek, które na forum Intymnie skaczą do gardła na wątkach o kochankach,jakies tasiemcowe watki rozstaniowe z ciągle tymi samymi nudnymi miernotami pseudoekspertkami od wszystkiego poczawszy od wychowywania dzieci do pocieszania porzuconych,ciągle te same nicki i denne wypowiedzi. Juz dawno tam nie zaglądam, bo wieje nudą, konserwatyzmem i poprawnością polityczną.

Gość gość
Zal wam d**e sciska

Gość gość
Też czasem wchodzę na wizaż i łapię się za głowę, skąd tamte dziewczyny się urwały! Wkleję tu parę perełek "podobniez" zamiast "podobnoż" , "ja go spytałam: przyszłeś tu dla mnie czy dla niej?" - przyszłeś, "mam dla was coś dziewczynki na poprawę chumoru", "ja rozumię, ale..."

Gość gość
a ja byłam zadowolona z wizażu, weszłam tam raz jako nastolatka i kobiety bardzo pomocne zdiagnozowały u mnie brak ciąży, podczas gdy na kafeterii by mnie wyśmiano

Gość gość
" podobałam sie bratu koleżance" ONE NAWET nie umieją słów poprawnie odmieniać

Gość gość
Raz tam wskoczyłem i jprdl :O Kafeterianki są sto % lepsze. Nieważne czy panny, czy mężatki. Tam króluje pustostan :)

Gość gość
Już będzie z rok jak nie wchodzę na tamto forum. Dziewuchy tam są straszne wredne, wyśmiewają. Wystarczy że jedna po kimś pojedzie, a juz następne piszą to samo, rozdmuchują, dodają, przekręcają. Przeważnie atakują te same osoby tkzw stałe bywalczynie. Już ktoś im kiedyś zwrócił uwagę że skoro mają tak idealne i ciekawe życie to skąd maja czas by przesiadywać całymi dniami i nocami na forum? Oczywiście wysmiewaly tego kogoś a jakże. Lubię tam tylko podforum perfumy

Ja ostatnio zauważyłam wzrost ilości błędów ortograficznych i gramatycznych na forach. Szczerze mówiąc, nie zwracam większej uwagi na błędy forumowiczów.