Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres skonczyl mi sie jakies 3 dni temu ale

Polecane posty

Gość gość

Okres skonczyl mi sie jakies 3 dni temu ale mimo to wydziela sie ze mnie wydzielina taka jak na koniec okresu dodam ze od poczatku okresu biore tabletki antykoncepcyjne. To normalne? :/

Gość gość
jeśli jesteś pewna, że nie masz np. nadżerki (zbadać u ginekologa) to nie masz się czym martwić.

Gość gość
Bylam juz u ginekologa powiedzial ze mam malutka nadzerke ale stwierdzil ze to normalne u mlodych ludzi mam 19 lat i juz sama nie wiem moze dlatego ze pierwszy raz rozpoczelam branie tabletek antykoncepcyjnych a poza tym jak u niego bylam to jakies badania mi robil i wyniki beda za 3 tygodnie. Ale wracajac moze byc to dlatego ze zaczelam brac te tabletki a ich nazwa Lesiplus. Pomozcie

Gość gość
takie plamienia moga byc od tabletek

Gość gość
Dlugo sie to tak srednio utrzymuje bo u mnie jak narazie 3 dzien i chyba nie ma zamiaru przestac. Ale poczekamy zobaczymy a jak jest u was?

Gość gość
każdy organizm jest inny, nie ma reguły, ale jeśli źle się czujesz bądź plamienia są zbyt krwawe to wybierz się do ginekologa żeby sprawdził. Tabletki mogą być też źle dobrane, ja plamiłam tylko po jednych tabletkach a po innych wszystko było w porządku.

Gość gość
Wlasnie nie jest to takie krwiste jak na poczatku okresu bardziej przypomina koncowke okresu tyle ze normalnie powinien skonczyc sie 3 dni temu.

Gość gość
Spokojnie biorę te same tabletki. Tez tak miałam, samo przeszło. Nawet na ulotce pisze ze przez 3 miesiące będzie się regulować. Jak po trzech miesiącach ci nie przejdzie to wtedy idź di ginekologa. Dobrze zajrzyj do ulotki i nic sie nie martw

Gość gość
Wielkie dzieki ;)