Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobitki co gotujecie dziś na obiad?

Polecane posty

Gość gość

robicie obiady na dwa dni czy co dzień inny?

Gość gość
Chetnie i ja skorzystam z pomyslow . Wczoraj robilam zupe krem z papryki i pomidorow z podsmazana kielbaska i cebulka i z grzankami.

Gość gość
Jesli robie fasolkę po bretońsku, pierogi, placek po węgiersku i Takie inne podobne jednogarnkowe to na dwa dni. Dzis młode ziemniaki w mundurkach z koprem i masłem, fasolka szparagowa z wody i filet z dorsza w panierce

Gość gość
mam gołąbki-wczoraj robiłam,dorobiłam dzisiaj zupę serowo-brokułową.Jestem od kilku tygodni na zwolnieniu i mogę swobodnie pogotować wkuchni,bo jak do pracy wroce to znowu wszystko będzie w locie

Gość gość
u mnie dziś schab z ziemniaczkami i buraczkami + kalafior smazony na masełku z bułką tartą.

Gość gość
Można prosic przepis na zupe brokułową z serem? Chetnie bym taka zjadła.

Gość gość
przeciez i tak wiekszosc z was ma nadwage lepiej isc na silownie a nie do kuchni boze co za prymitywizm i chlopskie zarcie 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
nie mam przepisu,kombinowałam któregoś razu i wyszła smaczna.Warzywa tarkuję na grubej tarce,brokół w różyczki,serek topiony rozpuszczam,żółty ser tarkuję na koniec.ot i cała zupa:)

Gość gość
też bym zjadla schaboszczaka ale u mnie w domu tylko ja lubię mięso, reszta domowników tylko sporadycznie. ale młode ziemniaki i dorsz to dobry pomysł :D

Gość gość
gość dziś ulżyłeś/aś sobie? to wracaj do swojego marnego życia

Gość gość
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym, do tego kalafior i mix sałat.

Gość gość
roladki wieprzowe z serem i kalafior. Zawsze robię na dwa dni, nie lubię gotować. Zawsze robię coś do piekarnika, żeby mało było zachodu :) Z ciekawszych rzeczy to czasem robię tartę ze szpinakiem i fetą, ale to schodzi w jeden dzień ;) Wieczorkiem zrobię ciasto francuskie z truskawkami i galaretką.

Gość gość
ja też ciasto z truskawkami zrobię i znowu będe patrzyła jak wszyscy jedza,bo ja słodkiego od kilku miesięcy nie tykam:)