Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pjaccob malpka gmail com

38 latek i nastolatka

Polecane posty

Gość gosc z 9 56
45lat dziś ; ależ ja nie chce związku z taką małolatką, jedynie seks :D więc w Twojej nomenklaturze mogę być palantem :classic_cool: zwisa mi to i powiewa :D Bo jeśli miałbym mieć związek z taką siksą to co ona mi może zaoferować oprócz młodego ciała i rypania? Jedno wielkie NIC. Bo co takie młódki o życiu wiedzą, nie podyskutuje merytorycznie przecież o polityce, czy np. o książkach Centkiewicza czy Sumlińskiego, tj. wysłuchać, wysłucha, bo to i tak będzie dla takiej atrakcyjniejsze niż bleblanie rówieśnika o grach na x-boxa czy przechwałki jak to się napizgał w ostatnią sobotę, ale to dialog w jedną strone jest. Dlatego jesli już to tylko dymać w najostrzejsze sposoby i tyle ;-) x gość dziś to nie reguła, ale właśnie te co się chowały bez ojca sa najłatwiejszym celem dla starszego faceta;-) choć ja za ojca średnio mógłbym robić, bo mam 32 lata (rocznik 83), wiec to "tatuśka" jakichś 10 lat mi brakuje ;-) ale na brak brania wśród małolat nie narzekam:P i zaręczam, wyrwanie jest banalnie, w przeciwieństwie do poderwania rówieśniczki, przy której trzeba chyba piruety na wacku robić aby zaimponować :D x gość999888 dziś wymiotuj :D ale są panny które mają z tego funi lubią to robić :D finalnie rozchodzi się o higienę :P bo co innego kręcić się w niedomytym buszu, a co innego jak te partie są zadbane;-) x gość dziś post z 9:56 był moim pierwszym na tym topiku... PIERNIKU :O😠

Gość gość
ale bzdury piszesz koleś, ja mam 19 i dobrze wiem jak jest, nie ma to jak zakłamywanie rzeczywistości byle dopasować do swojej alternatywnej wizji świata (chyba, że jesteś naprawdę przystojny, to jeszcze może coś tam ugrasz)

Gość gość
Ja lubie flirtowac z dojrzalymi mezczyznami, ale nie wyobrazam sobie pojscia do lozka z takim. W weekend ogladalam w HBO czy tez na Canal+ film Mloda i Piekna, gdzie 17-latka spotykala sie ze starszymi mezczyznami za pieniadze. Byli posrod nich duzo starsi mezczyzni wygladajacy nawet na 70 lat. I taki jeden umarl kochajac sie z nia w lozku. Ja bym tego nie przezyla.

Gość gość
aktorka która ją gra tak naprawdę ma 24 lata ;)

Gość gość
To bylo jasne ze jest starsza.Ale chodzi o mozliwosc ze ze starym to moze zejsc w trakcie stosunku.I wowczas psychika lezy.