Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sie zemscic co zrobic

Polecane posty

Gość gość

jutro odchodze od tego smiecia zdradzal mnie bil zmusil do aborcji wszystko robilam ja ponizal mnie myslalam ze bedzie lepiej ale nie dlatego odchodze jesteem w depresji zrobil ze mnie wrak czlowieka jak moge sie zemscic zeby choc przez chwile poczul sie jak ja? mam zamiar zrobic zanim wyjde syf w domu niech przata cale dnie co jeszcze moge zrobic?

Gość gość1002
nic ci to nie pomoże, najlepsza zemstą będzie to gdy zobaczy ze swietnie radzisz sobie bez niego. Idz do lekarza-to teraz najważniejsze.

Gość gość
poczuje sie po tym lepiej i tak to zrobie moze ktos ma pomysl co jeszcze moge zrobic chce zniszczyc kogos kto spieprzyl mi zycie niech choc przez chwile poczuje sie jak ja

Gość gość
nigdy nie wpedzisz go w taki stan w jaki on ciebie wiec szkoda twojego czasu i energii. natomiast wskazane byloby sie zastanowic dlaczego mu na to pozwolilas - co z toba nie tak ze nie reagujesz i nie podejmujesz decyzji jak cie ktos zle traktuje

Gość gość
mialam nadzieje ze sie zmieni po prostu moze nie umialam wczesniej odejsc wiem ze stracilam tylko czas

Gość gość1002
ile tego czasu Ci zmarnował ? musisz pójść do lekarza by sie pozbierać i poskładać życie na nowo

Gość gość
Sorry ale w jaki sposób zmusił Cię do aborcji bo to wręcz wydaje sie niemożliwe?

Gość gość
zaszczuł kobiete,miała/ma slabą psychikę i sie mu poddała,bardzo dobrze że odchodzi

Gość gość
Jestem starszą już osobą i wiem, co znaczy zaszczucie, a następnie uzależnienie od kata. Jesteś tak zależna, że nie wyobrażasz sobie zycie bez niego. Wiem, to jest chore i nadaje się do leczenia. Zanim zrozumiesz, stracisz zdrowie i wytrzymałość psychiczną.

Gość gość
po pierwsze....nie mścij się.... ! nie rób drugiemu co Tobie nie miłe... On zrobił Ci krzywde straszną ale nie Ty jesteś od wymierzania mu za to kary tylko Pan Bóg. Ty jedynie co powinnas zrobić to wziac się w garść! wyleczyć depresje u psychiatry, terapia u psychologa i nigdy więcej nie wiązać się z człowiekiem który Cie krzywdzi... zanim postanowisz z kimkolwiek pójść do łóżka przekonaj się ze ten mężczyzna jest tego wart... ze kocha dzieci. On już sam sobie wyznaczyl karę za to do czego Cie zmusil bo teraz będzie mieć do końca życia mega wyrzuty sumienia... sam przejrzy na oczy to jest tylko kwestia czasu... Ty natomiast możesz ułożyć sobie jeszcze życie, być szczęśliwa... jeśli naprawdę nie usunęłas tego dziecka z własnej inicjatywy... choć też nie do końca pojmuje jak mógł Cie zmusić do tego czynu ? przecież jak powiedział ze masz usunąć bo on tego dziecka nie chce to mogłas już wtedy od niego odejść gdziekolwiek...ktoś by ci napisał pomógł.. no ale teraz już nie ma co o tym myśleć bo stalo się..zapewne zrobilas to pod wpływem emocji , albo zastraszenia.. Weź się w garść...z nim zerwij kontakty całkowicie ,odetnij się od niego zamiast szukać zemsty... najlepsza zemsta to pokazanie jemu i sobie ze jestes silną kobietą i znasz swoją wartość i ułożyć sobie życie na nowo... wyspowiadaj się, porozmawiaj z księdzem to Ci bardzo pomoże zobaczysz..ulży Ci trochę.

Gość gość
Zemsta Ci nie pomoże. Odetnij się od tego człowieka i nie rozdrapuj ran to szybciej się zagoją

Gość gość
Też myslalam o zemście, z biegiem czasu nie żałuję, że nie zrobiłam czegoś głupiego. Uznałam, że życie samo wymierzy sprawiedliwość.

Gość gość
dziwne twierdzisz ze zmarnowal twoj czas a sama chcesz go dalej marnowac obmyslajac i wykonujac zemste zamiast postarac sie jak najszybciej o nim zapomnec

Gość gość
I w pewnym sensie wymierzyło, nie wiem czy z mojego powodu krzywd czy też nie, ale wymierzyło. Miał zawał

Gość gość
wierzcie sobie albo nie zmuil mnie zamowil tabletki i zmusil mnie do wziecia bylam od niego uzalezniona psychicznie mowil ze mnie zostawi jak tego nie zrobie zaluje teraz tego kazdego dnia nie wiem co mam zrobic chce ie zemscic zeby przez chwile chociaz poczuc sie lepiej i tak nie chce mi sie zyc

Gość gość
a co z tego ze marnuje czas? i tak pewnie skoncze w psychiatryku przez niego

Gość gość
nie poczujesz sie lepiej jak on poczuje sie gorzej. poczujesz sie lepiej jak sie od niego uwolnisz - fizycznie i psychicznie

Gość gość
byc moze ale zemsta nie zaszkodzi

Gość gość
W jakim wieku jesteście? Ty i on

Gość gość
nie poczujesz sie lepiej jak on poczuje sie gorzej. poczujesz sie lepiej jak sie od niego uwolnisz - fizycznie i psychicznie

Gość gość
komu? mam wrazenie ze jestescie siebie warci kazde z was lubi sie znecac nad drugim tylko powody sa inne

Gość gość
ja mam 23 a on 24

Gość gość
Zrób mu syf w domu.

Gość gość
ja sie nie znecam nigdy nawet zlego slowa do niego nie powiedzialam

Gość gość
Dziś grają w Tobie emocje. Postaraj się, choć wiem że to trudne, przeczekać 2-3 dni, a wtedy spojrzysz na całą sytuację z innej perspektywy. Na zemstę masz zawsze czas

Gość gość
nie bede czekac odchodze zemszcze sie wylecze i zaczne nowe zycie

Gość gość
czas moze i ma ale poki co ma tez silne psychiczne uzaleznienie od oprawcy. uzaleznienia nie chce zmieniac, tylko sama chce stac sie z ofiary katem. troche to chore

Gość gość
jak nie chce zmieniac pisalam ze odchodze i nigdy wiecej go nie chce widziec

Gość gość
Odejdź więc z godnością, z podniesioną głową. To będzie dopiero dla niego zaskoczenie i zemsta prawdziwa

Gość gość
on ma gleboko gdzies czy ja odejde czy nie nawet go to nie ruszy