Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne jak facet ma kochanke w swoim wieku?

Polecane posty

Gość gość

znam takiego o ma 42 lata a kochanka ma 39, tylko rok młodsza od żony. Przecież zwykle faceci mają dużo mlodsze kochanki.

Gość gość
Widocznie to ta kobieta go pociąga. Może nawet się zakochał.

Gość gość
niektorzy lubia starsze.

Gość gość
to żaden facet tylko męska dupodajka, męska szmata bezuczuć

Gość gość
to zwykły fiuciodajek nie żaden facet ...

Gość gość
jest takie stare przysłowie "jak sterczącego fiutka szmtek nie da to kobitka nie weźmie"

Gość gość
faceci nie szukają młodszych, wiek nie ma znaczenia szukają ciekawych , mających to ,,coś'' gdy żona zrzędzi od progu , a kochanka rozmawia, jest gotowa na lody, kino, rowery, park . etc. mężczyzna lubi czuć że kobiecie jest z nim dobrze ,chce do niego wracać, dzwoni ,to ważne nie mam kochanki ,nie chcę, za stary już jestem żony też nie mam, stała się sąsiadką ,siostrą rozmawiamy ,o niczym , nigdy o sobie do wszystkiego można przywyknąć na moje szczęście mam przyjaciół ,prawdziwych ,sprawdzonych to z nimi ,dzielę smutki i radości

Zależy z którego punktu widzenia. Bo można: już samo to że ma się kochankę jest nienormalne, więc to w jakim wieku to już nie ma znaczenia. Dobrze, jeżeli masz już kochankę i jest to norma,och takie czasy, załóżmy, to nienormalnym jest mieć ją w podobnym wieku, no chyba że wybitna w seksie. To wtedy możesz to jeszcze wytłumaczyć. Oczywiście młoda siksa lepsza. Tak. Nie wiem, a dzielisz jeszcze kochanki na takie z którymi można porozmawiać czy tylko seks i wiek czyli jędrne ciało.

Gość gość
niektorzy mlodzi szukaja starszych kochanek.

Gość gość
kochanka nie jest tylko do bzykania do bzykania są ... tu chodzi o coś więcej , chodzi o emocję może nie o miłość o więcej niż przyjaźń żeby całego siebie dać, trzeba naprawdę chcieć Ona jest przyjaciółką, rozmawiamy, gadamy , czasem piwko, lody na mieście.. nic w czterech ścianach , zawsze publicznie sex z siksą - to zupełnie inny poziom siksa to kochanka?

Gość gość
ja też dobra i zmykam