Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brudna koleżnka córki

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego glupio dac szampon mojej corki kolezance podobal sie plyn do kapieli o zapachu czekolady jakimoja miala ikupila dla tamtej taki sam jej mama chciala mi oddawac pieniadze ale nie chcialam a teraz dziwczyny uzywaja tych samych i raz kupuje ja raz tamta mama

Gość gość
Xyz moim zdaniem ms ekstra pomysł. Pobaw się z nimi, zorganizuj im dzień spa. Dziewczynki będą zachwycone. Zróbcie domowe kosmetyki np piling, niech dziewczyny wezmą prysznic, potem jakieś maseczki, odżywki do włosów, fryzury. Rozumiesz żadne agresywne kosmetyki, zwykły jogurt, jajo, cytryna, oliwka. W necie znajdujesz mnóstwo przepisów.

Gość Gajusz
Ja bym się dziwnie poczuł jakby corcia powiedziala, że dostała tak od czapy szampon :D poprostu bym się trochę zdenerwował. Bardzo dobry pomysł z tymi maseczkami i zabawą. A poradzi mi któraś mama jak uczesac dziecko bez płaczu i ucieczek? Jestem samotnym tatusiem, a wydaje mi się, że jestem delikatny. Kupiłem juz masę spryskiwaczy ułatwiających rozczesywanie a ona dalej, że boli i boli.

Gość gość
U mnie z tym plynem nie bylo od czapy tylko dziewczynce sie zapach podobal a do rozczesywania wlosow najlepszy jest jedwab a nie spraje pomaga tez zaplatqnie warkocza na noc

Gość mama trojeczki xyz
Gajusz problem z płaczem i uciekaniem podczas czesania też przeżyłam. Obiecywałam różności w zamian za fryzurę. W najgorszym wypadku rozczesywałam mokre włosy i czesałam tylko w kitka. Na szczęście już czesze się sama :-)

Gość Gajusz
Moja się sama glaszcze a nie czesze :D zresztą chyba ma za długie włosy.. a co do jedwabiu to cos tam domu było i pomaga tylko na rozczesywanie a nie na płacz przy tym :D dziękuję