Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariannne

Kobietki ratujcie...

Polecane posty

Gość Mariannne

Poradzcie co nosic zeby ukryc duzy biust. Bardzo prosze , pomozcie mi..bede wdzieczna.

Gość gość
A dlaczego chcesz go ukryć ? :(

Gość Mariannne
Bo jest stanowczo za duzy, i wygladam bardzo nie ciekawie. bardzo Jest za duzy, ciezko mi kupic cos co by mi pasowalo, sweterki jezeli pasuja w biuscie to w pasie sa juz jak choragiewka, wyglada to ochydnie...nie wiem co zrobic , mam z tego powodu ogromne kompleksy no i wiadomo, ciezo kupic cos, co by pasowalo.

Gość Mariannne
Czy naprawde zadna z was nie moze mi poradzic co powinnam nosic, zeby zmniejszyc biust, kupilam specjalne biustonosze, ale one sa nic nie warte, tylko splaszczaja piersi, wyglada to jeszcze gorzej.Pomocy.

Gość Mariannne
Szkoda ze nikt nie moze mi nic podpowiedziec, a mowi sie ze Polki sie na tym znaja...chyba jednak nie!Pozdrawia,Zycze dobrej nocy.

Gość gość
Poczekaj może tu coś dla siebie znajdzieszhttp://kobieta.wp.pl/baid,15111255,kat,1035179,title,Jak-optycznie-zmniejszyc-biust,brafitter-porada.html?ticaid=115137&_ticrsn=3

Gość PanGag
a po cholerę ukrywać i zasłaniać naturę ?

Gość Mariannne
Link niechce sie otworzyc..niestety. Ja nie zmieniam natury, chcialabym optycznie zmniejszyc biust, a moze przedewszystkmi jaki fason bluzek lub sweterkow nosic , zeby otrzymac fajny efekt

Gość Katarrrynka89
Wiesz co jak dla mnie najlepsza opcja bedzie wybranie sie do sklepu, gdzie ogarneta pani sprzedawczyni pomoze Ci dobrac stanik. w sklepach Alles pracują takie panie. Jak nie bedzie Ci sie podobalo, to zawsze mozesz grzecznie podziekowac ;)

Gość gość
podaj rozmiary, bo nie bardzo mamy tu wizję tego "problemu"

Dobrze dobrany stanik jeszcze wyeksponuje biust. Nie rozumiem czemu chcesz się zasłaniać. Ja noszę 65 G/H i eksponuję jak tylko mogę, jeszcze bym sobie powiększyła jakbym mogła, a Ty pewnie masz fajny, duży biust i chcesz go okrywać pod jakimiś worami. Bluzki przy dużym biuście się przerabia, po prostu.