Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 urodziny koleżanki czy wibrator to dobry pomysł na prezent?

Polecane posty

Gość gość

A może jakaś inna zabawka erotyczna?

Gość gość
Zadnej koleażance nie dałabym na urodziny wibratora, ani innego gadżetu. Co za głupi pomysł. A może dobrą książkę, płytę, wisiorek, torebkę??? Czy wyście młodzi całkiem powariowali? Seks nie jest na pierwszym miejscu w życiu. Są inne wartości.

Gość gość
Moze slonaczko zalatwisz? ;( Ty kochanie jestes niepoprawna z takim prezentem tylko seks Ci w glowie.Ona ma miec w przyszlosci doznania erotyczne ,uczucia,milosc z chopakiem,a nie z wibratorem?

Gość gość
My na 16 urodziny koleżance zafundowałyśmy męskie d****** 2 napakowanych kolesi brało ją i dawało jej rozkosz. Tak się bawią prawdziwe kobiety :) teraz co weekend tak się bawimy dziewczyny z całej klasy.

Gość gość
majtki z dziurką

Gość gość
wibrator to za mocne polecam bieliznę zawsze może się przydać

Gość gość
erotyczną bieliznę już ma pewnie w końcu ma już 16 lat. Polecam dobre dildo lub kulki analne. Większość 16-17 latek je ma.

Gość gość
majtki z dziurą nie potrzebuje bo ona majtek nie nosi

Gość gość
A potem 16 latki chodzą z brzuchem,a ojciec oczywiście nieznany.

Gość gość
gość dziś A potem 16 latki chodzą z brzuchem,a ojciec oczywiście nieznany. x Ty nigdy nie zamoczysz praviku! żal ci frajerze

Gość gość
Prawda zabolała gówniaro? Masz rację, w dziecku na pewno nie zamocze,wole kobiety zamiast dzieci.

Gość gość
gość dziś Prawda zabolała gówniaro? Masz rację, w dziecku na pewno nie zamocze,wole kobiety zamiast dzieci. x Jak sobie kobietę zamówisz praviku ale na to jesteś za cienki w uszach :P Mam 17 lat i nie jestem gówniarą i w przeciwieństwie uprawiam regularnie seks a ty dalej mimo wielu lat jedziesz na ręcznym koniotrzepie

Gość gość
Frannceska0101 dziś Nie lepiej wynająć tancerza? x Taniec erotyczny to za mało chyba? W końcu jesteśmy już wszystkie prawie dorosłe. Ale może coś z tego będzie ok zależy jakie ciasteczko załatwimy :*

Gość gość
Co ty możesz wiedzieć o seksie dziecko, pewnie boisz się, że przez oral zajdziesz w ciążę :D

Gość ulciasz
Wy jestescie dziewczyny walniete i to zdrowo z tymi wibratorami. Wez ją np na gokarty Elikart M w Krakowie, mają najszybsze gokarty w Krakowie,o ile nie w kraju, w czerwcu położona została nowa nawierzchnia asfaltowa. Wiem że prezent szalony,ale przecież o to chodzi ,po trudnym roku szkolnym młodziezy nalezy sie troszke szaleństwa i oderwania od rutyny a nie jakieś wibratory :D

Gość gość
gość dziś Co ty możesz wiedzieć o seksie dziecko, pewnie boisz się, że przez oral zajdziesz w ciążę smiech.gif x Wiem wiele o seksie miałam wielu facetów i ten oral to zwykła zabawa i zajść od niego nie można. Zresztą Ty i tak nie wiesz o czym piszesz bo nawet dziewczyny za rękę nie trzymałeś nieudaczniku!

Gość gość
Czym ci płacili? Gotówką czy spodniami? :D

Gość gość
ulciasz dziś x To nie nasz styl kompletnie. Jesteśmy kobietami.

Gość gość
Dziewczynkami,a nie kobietami.

Gość ulciasz
ja tez jestem kobietą :) mnóstwo kobiet jezdzi ,potężna dawka adrenaliny.

Gość gość
Ja nie osadzam tych dziewczyn bo nie ich wina,bo te Dzieci maja rodzicow gdzie oni sa czy sa sierotami te dziewczyny ;(