Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochamy się, a wychodzi za innego

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Za 2 tygodnie dziewczyna którą kocham wychodzi za mąż. Ja kocham ją, ona kocha mnie, bardzo się kochamy i jest to szczere i prawdziwe uczucie, ale ślubuje z innym i nie odwoła ślubu, twierdzi, że odejdzie od męża krótko po ślubie żeby być ze mną.. Co o tym wszystkim myślicie?

Gość gość
ze jest nienormalna i ze nie odejdzie od niego po slubie

Gość gość
srata tata...

Gość gość
Nie odejdzie od niego,chce się tylko zabawić czemu nie poktraktujesz jej jak większosc mezczyzn ? Jesteś niedorozwinięty ?

Gość gość
Myslicie, że powinienem odpuścić ?

Gość gość
Jasne że tak i takmiłosc wktotce minie do niej,a ona zawsze bedzie oszustką.Jestes opozniony w rozwoju czy jak ? Poważnie pytam ?

Gość gość
Nie, nie jestem opóźniony, a ta miłość nie minie....My się kochamy od momentu jak się poznaliśmy, następnie straciliśmy kontakt, ona pozanała innego, zaplanowali ślub itd Od około 2 miesięcy znów mamy kontakt ze sobą, lecz ona się boi odwołac ślub, ponieważ jak twierdzi za daleko to zaszło i nie chce narobić wstydu obecnemu panu młodemu oraz jego rodzinie

Gość gość
Przeciez to prowo a wy wierzycie , tu wiekszosc jest prowokacji by forum utrzymac by gdzie umieszczać reklamy

Gość gość
A jesli to nie prowo to wspolczuje tylko panu młodemu , jestescie oboje żałośni

Gość gość
Prowo jak nic,realny facet by kopnał taka w du/pe faceci nie wiedza co to miłosc.

Gość gość
Posłuchajcie, uwierzcie mi, że nie jest to żadna prowokacja itd, nie jest to temat na który mogę pogadać w gronie znajomych, poza tym oceny osób bliskich mogą być mało szczere.. Ja potrzebuję osób które myślą racjonalnie, takich jak Wy.

Gość gość
Daremny jesteś wcale nie jest mi Ciebie żal,jak przytyje i tak będziesz miał ja w du/pie.

Gość gość
Myślimy że to prowokacja, a jednocześnie, że jesteś jej panieńskim striptizerem z benefitami. Cóż, zawsze będziesz mógł sobie to tłumaczyć, że przed samym ślubem jeszcze kolesiowi pannę młodą bezcześciłeś. Niektórych to pociesza...:)

Gość gość
Przysięgam na Boga, że to nie jest prowokacja ! I dziękuje Wam za te opinie, chyba macie rację...Tez mi się tak wydaje, że to nie ma sensu, ale nie chciałem o tym mówić na początku, chciałem poznać luźne opinie

Gość gość
Jeśli to nie prowo, to jesteś z zaklamaną manpulantką, która " kocha" dwóch męzczyzn, a tak naprawdę nie kocha nikogo, oprócz siebie. Tamtemu wmawia milosc, tobie tez, i krzywdzi was obu. Proszę cię, jesli masz choć trochę siły, odejdź od niej, wyjedź zagranicę, by wylizać rany. Ta dziewczyna jest podła i okrutna. Nie wierz jej, przeanalizuj uczciwie calą waszą znajomosc od początku.

Gość gość
I tak wkońcu przestaniesz ją kochać,pomyśl o byłych je tez kochałes i to minęło.A jakbyscie mieli dzieckon i by utyła ?Byłby koniec miłosci.

Gość gość
Jakie rany ? Kazdy chłop tu jest taki sam,on jej nie kocha tylko kocha piprzenie jej faceci nie mają uczuć hahah

Gość gość
Jestem facetem i potwierdzam. Chodzi o zgrabne ciałko które można dzień w dzień tarmosić na wszelkie możliwe sposoby :) Do reszty wystarczą zainteresowania, koledzy i używki.

Gość gość
No właśnie więc to nie ma sensu zapomnij o niej,faceci nie znają miłosci.

Gość Nie przeżyjesz nie uwierzysz
Cześć, To może nie być prowo, moja przyszła była żona tak zrobiła. Mi powiedziała, że dopiero sobie uświadomiła, że go kocha na naszym ślubie (on zresztą też był zaproszony). Potem już było tylko gorzej. Za dwa tygodnie się wyprowadza, ale nie do niego, bo on nie jest gotowy na związek i chyba jej jednak tak strasznie nie kocha. Jak Cię kocha to niech nie wychodzi za mąż. To lepsze niż odkręcanie wszystkiego po, bo potem bardzo dużo osób płacze...

Gość gość
Dziękuje wszystkim za opnie :)

Gość gość
Stary mialem taka sama sytuacje ze lafirynda mnie omotala obiecywala odejsc od meza ze mnie kocha itd zaliczyla mnie i olala. W tych samych dniach jak mowila ze mnie kocha a jej maz jest do d**y to sie z nim j***la a pozniej mi opowiadala "bo chciala byc szczera". Po tym jak mnie zaliczyla i powiedziala ze zostaje z nim opowiedzialem o wszystkim jej mezowi a ten frajer jej wybaczyl... :D Po drugie ona zdradza was obu ciebie z nim i jego z toba. Olej suke bo nie warto.

Gość gość
Daj sobie spokoj z nia i tak minie twoja miloscv do niej,wyobraz ja sobie jako gruba babe ktora jest zaniedbana przez opiekowanie sie dzieciakiem.

Gość gość
Hahaha ona Cie wykorzystala ale jestescie żalosni,grubaskami i brzydulami zawsze pomiatacie ,a pieknym dajkecie się tak upokarzac.

Gość gość
Tzn mówicie ze faceci nie maja uczuc?

Gość gość
Stary! Jak ona już tak mota to co będzie w przyszłości? Jeśli bawi się i tobą i nim to nie ma opcji, żeby była uczciwa.

Gość gość
Tak faceci nie mają uczuc w gre wchodzi tylko młode ciałko,30 tka to dla nioch próchno.A jak przytyjke to już w ogóle to smieci taką babe tylko dac.

Gość gość
1. Oszukuje Cię i wcale nie odejdzie od niego po ślubie. 2. Nawet jeśli odejdzie będzie Cię oszukiwać, bo już oszukała swojego "wybranka serca".

Gość gość
Widocznje tam rozumie pojecie milosci dla .nie podpada ten temat slyszalam ze facet sie zeni i kochanke chce zatrzymac ale od razu sie rozwodzic?po co tyle zachodu? Jest wciazy? Jezeli to prawda to i tak nie wrozy nic dobrego A o tej milosci co piszesz sraty pierdaty......to nie milosc! To chemia idz do burdu i sie zabaw!wierz ze zapomnisz!

Gość gość
Idz do burdelu i zapomnij