Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile zarabia srenio pracownik w biurze ?

Polecane posty

Gość gość

ze znajomoscia niemieckiego i angielskiego?

Gość gość
średnio jakieś 2000-2500zł.

Gość gość
mieszkanie w warszawie, kawalerka ok 1300-500 zl? da sie wyzyc jesli sie ma 2000-2500 pensji? zastanawiam sie nad powrotem do Polski ale za 500 zl da sie przezyc miesiac, ale zeby odlozyc to juz nie byoby z czego :O

Gość romankammm
Mam tak samo jak Ty. Tylko, że chciałabym kupić jakiś własny kąt, bo wynajem to masakra. Będę szukała czegoś z zarobkami 3000 netto i pokój wynajem z 600 zł.

Gość gość
nie bądzcie naiwne, ja jako specjalista w duzej firmie w Warszawie zarabiam 2200, a wynajem kawalerki z chłopakiem płacimy 1450 zł, samemu sie nie wyzyje w Warszawie. jestem tu od 8 lat... i tak zarabiam wiecej niz na początku, moja pierwsza pensja to była 950 zł. nie polecam przyjezdzac do Warszawy

Gość gość
ale co to znaczy "pracownik w biurze"? :o Może napisz, w jakiej branży, jaka specjalizacja, w biurze to wiesz, można i sprzątać i kserować papiery i zarządzać oddziałem kilkudziesięciu pracowników. Do czego chcesz wykorzystać znajomość j. obcych? Bo można i pracować w call center obsługując zagranicznych klientów, można prowadzić rekrutacje jako pracownik działu HR, można pracować w jednostce ds. PR na rynki zagraniczne. Ale sama znajomość języków nie wystarczy :) Napisz lepiej, na czym się znasz. Znam osobę wykorzystującą na codzień włoski w kontaktach handlowych, zarabia 3,5 tys. netto. Inna, tłumaczenia z francuskiego+stanowisko asystenckie przy jakimś prezesie również kwota rzędu ok. 3,5 tys. Angielski i niemiecki są jednak bardziej pospolite w Polsce i znaleźć osoby posługujące się nimi biegle to nie problem.

Gość gość
jedzie na prowizji, poprostu.

Gość gość
Idiotyczne pytanie, nie wróże autorowi kariery w pracy umysłowej. Pytanie z serii - "czy studia są ciężkie?", "Ile będzie kosztować remont mieszkania" (oczywiście bez podania podstawowych parametrów:D) - pytania z tego forum:D. Przecież pensja szeregowego pracownika niskiego szczebla może wynosić od 1 tys do - subiektywne szacunki własne - 15 tys. netto - w zależności od branży, specjalizacji, kompetencji. Ja mam 24 lata, jestem pracownikiem biurowym w Warszawie, studia w trakcie - zarabiam 6 tys. na ręke. Mam wąską specjalizacje, pracuje w branży farmaceutycznej

Gość annnioooiiiia
sluchajcie ja troche z innej beczki.... Czy może pracuje ktoś z Was jako pracownik biurowy w firmie kurierskiej? Znalazłam ofertę jednakże opinia o tej firmie jest, co by tu dużo mówić, dość negatywna. Nie mają dużych wymagań w ogłoszeniu (typowe: znajomosc Exel, Word, komunikatywnośc bla bla bla). ..