Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek... co byście zrobili na moim miejscu

Polecane posty

Gość gość

Hej, Od jakiegoś czasu spotykam się z fajnym chłopakiem. Spędzamy ze sobą dużo czasu no i ostatnio zaczęliśmy rozmawiać o naszych rodzinach. On pochodzi z pełnej rodziny... A moi rodzice są po rozwodzie, mam fajną mamę o której mu opowiadałam. Ale mój ojciec jest alkoholikiem i siedział kilka razy w więzieniu. Nie mam z nim kontaktu... Czy warto w ogóle wchodzić na ten temat czy lepiej powiedzieć że nie mam ojca? Łatwiej powiedzieć że nie mam z nim kontaktu... ale nie chcę pytań dlaczego... Co byście zrobili na moim miejscu?

Gość gość
Ja bym powiedział prawdę. Jeśli temat trudny, to nie drążyć - krótko i zwięźle.

Gość gość
Prawdę czyli co? Mam ojca kryminalistę...? Jakoś słabo to widzę.

Gość gość
Lepiej jak ty mu naswietlisz sprawe niz jak ktos mu gupot nagada. Sterych sie niewybiera,masz jakich masz. Jak mu cos niepasi to lepiej niech teraz odejdzie jak po ,kumasz.:-)

Gość gość
Rozumiem, ale w sumie nie rozmawiam z nim od kiedy skończyłam 8-10 lat, nie wiem co się z nim dzieje to że był w więzieniu dowiedziałam się od mamy której powiedziała to jego siostra... więc zdanie typu " nie mam z nim kontaktu" powinno być ok co nie? Przecież nie kłamię, a nie wiem czy jest sens zagłębiać się w szczegóły?

Gość gość
A ile on ma lat ?

Gość gość
26, a wiek ma coś do rzeczy?

Gość gość
Powiedz mu: 1. mój ojciec jest alkoholikiem i siedział kilka razy w więzieniu. Nie mam z nim kontaktu... 2. nie rozmawiam z nim od kiedy skończyłam 8-10 lat, nie wiem co się z nim dzieje to że był w więzieniu dowiedziałam się od mamy której powiedziała to jego siostra...