Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę Boga i ubiczowałbym gnoja!

Polecane posty

Gość gość

Za moją brzydotę, trądzik, brak powodzenia w życiu, brak wykształcenia, samotność, brak pracy i dobrych pieniędzy.

Gość gość
Totalny idiota :-)

Gość gość
Oczywiście autor tematu ;-)

Gość gość
Nie wierzę w niego, ale jak istnieje, to czuje do niego obrzydzenie, nie widzę w nim miłości.

Gość gość
Wyjedz za granicę, tam jest dużo odmiennych ludzi, mają fioletowe włosy, są czarni itd, wśród takiej różnorodności nikt nie będzie zwracał uwagi na jakiś trądzik. :) Zresztą to tylko trądzik, wierzysz, że jest on przyczyną Twoich problemów, i dlatego tak jest. Jak skonczysz sie uzalac i na serio za siebie wezmiesz, zrozumiesz, ze mozesz osiagnac wszystko.

Gość gość
PS. Idz do dermatologa.

Gość gość
Nienapinaj sie tak bo se majty pobrudzisz:-P

Gość gość
Rucham Boga ;)

Gość gość
Każdy jest kowalem własnego losu,to po pierwsze a poza tym to wszystko może być źródłem szczęścia jeśli alternatywą jest śmierć.

Gość gość
No to nie będziesz miał nigdy szansy gnoja ubiczować bo to tylko durny wymysł. Ubiczuj gnoja księdza.

Gość gość
Bóg sie lubuje w ludzkim cierpieniu i robi wszystko, żeby niektóre osoby cierpiały jak najwięcej i najbardziej bezsensownie. Zamiast im pomagać i uzdrawiać, Bóg wymyśla nowe cierpienia, żeby ich zadręczyć. Bóg nie zna miary w dręczeniu już udręczonego człowieka i nigdy mu nie pomaga. Za to obsypuje wszelkimi dobrami tych którzy i tak od dzieciństwa mają dobrze na tym świecie. Bóg jest kwintesencją niesprawiedliwości, sadyzmu i nienawiści do cierpiących.

Gość gość
Jako autor zgadzam się z tym. Bóg to pedał j****y, zły ojciec, nic nie daje swoim dzieciom, może niektórym, resztę ma w d***e.

za grzech trzeba zapłacic własnym cierpieniem grzeszysz wiec cierpisz a za cierpienie odpowiada demony nic nie ma za darmo gdy grzeszysz wybierasz demony gdy spowiadasz to wybierasz boga i jego ochrone przed demonami i

Gość gość
W*********j k***a z tymi idiotyzmami. Czym nagrzeszyłem niby ? Nic w życiu nie zrobiłem podłego, że mam takie życie.

Gość gość
gość dziś W*********j k***a z tymi idiotyzmami. Czym nagrzeszyłem niby ? Nic w życiu nie zrobiłem podłego, że mam takie życie. x Choćbyś bezinteresownie ratował ludziom życie to p*****lce i tak wiedzą że grzesznikiem jesteś. Ich też gnojów ubiczuj.

Gość gość
Pieprzeni katole, wbili im te bzdury o grzesznikach, demonach, spowiedziach, i powtarzają te same brednie od wielu lat, bo co innego potrafią powiedzieć ?

Gość gość
Kompletna debilka.

to czytaj ksiaszki o objawieniach np dzieniki faustyny kowalskiej o objawieniach w fatimie

Gość gość
Czytam podręczniki matole a nie bajki.

Merkaba to jest ponad 40 letni facet - debil i katol bez jakiegokolwiek mózgu. Nie mam pojęcia po co tu w ogóle pisze skoro powinien siedzieć na katolickim forum. Martyna podobnie - tępy i głupi program.

Gość gość
Wiek nie ma nic do rzeczy ale to g****o proponuje mi żebym czytał ksiąSZki. I takie zero poucza ludzi!

Gość boganiema
prawda jest taka, że bóg doprowadza do tego aby człowiek cierpiał. kościół tłumaczy to tym, że dzieje się tak, bo człowiek zgrzeszył. jak więc dziecko, które urodziło się niepełnosprawne, mogło zgrzeszyć? podczas narodzin? obudźcie się ludzie-błagam! nigdy nie było żadnego boga, nie ma go i go nie będzie! ludzie od zawsze w coś wierzyli-i tak jest do teraz. wierzą w boga, którego nawet na oczy nie widzieli. jedni wierzą w Allaha, drudzy w kogoś innego... a teraz odpowiedzcie sobie sami-ile osób zginęło dla swojego wymyślonego pana. no ile? błagam-obudźcie się.

Gość gość
merkaba debilu a czym zgrzeszyły ciężko chore dzieci że Bóg je tak nienawistnie traktuje? nie każde cierpienie jest karą za grzech.

Gość gość
Bóg też by cię ubiczował, ale jest silniejszy, dlatego tylu ludzi woli mu się podlizywać zamiast wykazywać absurdy.

Gość boganiema
żadngo boga do cholery nie ma, to wymysł ludzi-starych babek z antenami na łbie, które siedzą w kościele w pierwszej ławce, ich rodziców, ich dziadków. drośli od najmłodszych lat wpajają dziecku w co ma wierzyć, to dziecko swojemu i tak dalej. obudźcie się!!!

Gość boganiema
najlepiej nie wierzyć w nic-taka prawda. boga nie ma!!! a wy katolicy-wypad do kościoła modły odprawiać, klękać dla osoby, której na oczy nie widzieliście.

Gość gość
Spróbuj się opanować i dyskutowac na spokojnie.