Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę Boga i ubiczowałbym gnoja!

Polecane posty

niepełnosprawne, mogło zgrzeszyć? podczas narodzin? pisze w dekalogu ze za grzechy rodziców w bałochwalstwo dziecko bedzie cierpiało do 4 pokolenia i np ze matka czytała horoskopy to jej dzieci do 4 pokolenia bedzie cierpiec Demony seksu egzorcyzmy ks piotr glas https://www.youtube.com/watch?v=ON3fMLk6ZaU proponuje takze obejzenia lub odsłuchania Co szatan mówi na egzorcyzmach - ks. Piotr Glas, egzorcystahttps://www.youtube.com/watch?v=ecXMagpN1hY a ja ide jusz spac

Gość gość
Słyszeliście kiedyś o cudach eucharystycznych? Nikt do tej pory nie obalil tych cudów.To jest dowód na istnienie Boga. Pomyślcie czy w wyniku ewolucji powstałby taki poukladany Świat.Taka układanka niczym puzzle.Doskonała wręcz..?

Gość gość
Może i były cuda co nie zmienia faktu że Bóg jest nieskończenie niesprawiedliwy i okrutny. A że karze grzechy do 4 pokolenia to tylko potwierdza absurdalność jego woli. Chrystus zresztą mówił co innego. Cały ten judaizm to utrzymywanie narodu w posłuchu za pomocą drastycznych kar. Nie ma w tym ani odrobiny miłości (którą Bóg podobno jest) ani żadnego sensu. A tradycjonaliści tak się zafiksowali na tradycji, że są gotowi cofnąć się do czasów Mojżesza całkowicie ignorując nawet Chrystusa nie mówiąc już o tym, co Kościół wypracował po jego przyjściu.

Gość gość
gość dziś Słyszeliście kiedyś o cudach eucharystycznych? Nikt do tej pory nie obalil tych cudów.To jest dowód na istnienie Boga. x Ciebie powinno się poddać elektrowstrząsom bo inaczej nigdy nie zyskasz kontaktu z rzeczywistością.

Gość gość
gość dziś Może i były cuda co nie zmienia faktu że Bóg jest... ...co Kościół wypracował po jego przyjściu. x Żadne JEST. Jedyne co kościół wypracował to zysk własny i ciemnota naiwnych.

Gość gość
merkaba dziś ...a ja ide jusz spac x I obyś się więcej nie obudził matole.

Gość gość
Dzieci zbrodniarzy nie zawsze cierpią, więc teza jest obalona. Córka Hermana Goerina ma się dobrze, mimo, co jej tatuś zrobił, to jeszcze córcia się chwali, ze miała takiego tatę. Co za bzdury. WIdać, jak ta religia maci ludziom w głowach.

a słuszeliscie o marcie robin przez 50 lat była sparalizowana nie spała i nic nie jadła i ie piła tylko eucharystie spozywała lekaze badali ja i nic nie wskurali cierpiec musiała chyba ze bedzie karał puzniej jak powiedział jezus do faustyny Na ukaranie mam wieczność, a teraz przedłużam im czas miłosierdzia, ale biada im, jeżeli nie poznają czasu nawiedzenia mego

Gość gość
Ruchasz Boga jak sra?

Gość gość
Naucz się najpierw pisać ciemniaku ;) A potem pouczaj innych. Objawienia to ściemy, wytwór ludzkiego umysłu.

Gość gość
merkaba dziś Wciąż uważasz że masz jakiekolwiek prawo do tego żeby kogokolwiek pouczać p*****lcu? Wracaj do swoich ksiąSZek o świętych objawieniach matole.

Gość gość
Nic nikomu nie zrobiłaś ? Sobie robisz największą krzywdę. Zrewiduj swoje podejście do zycia bo jak narazie to " gnój ,dupa i kamieni kupa". Nie wiem czego oczekujesz z takim podejściem. Niektórym wypowiadaczom to by sie psychiatryk przydał. Babcie w antenkach to przy was elita intelektualna i mentalna :D :D :D

Gość gość
gość dziś Niektórym wypowiadaczom to by sie psychiatryk przydał. Babcie w antenkach to przy was elita intelektualna i mentalna. x A tobie się pewnie wydaje że ci których do psychiatryka zakwalifikowałeś ładnej polszczyzny niosącej kulturalnie przekazanej krytyki nie znają. Schowaj więc taki język tylko dla siebie a ja do głupiego s*******na będę pisał per głupi s********u bo na taki język głupi s*******n zasługuje.

Gość gość
merkaba dziś nikogo nie pouczam tylko stwierdzam fakty x Fakty to są w podręczniku do matmy a nie w twoich ksiąSZkach bezmózgi debilu.

A zobacz sobie filmik o o.rydzyku on to dopiero wierzy w to cale towarzystwo a z nim cala jego rodzina i wszyscy kumple, proponuje zobaczyc film a przekonacie sie w co wierzy o. rydzyk

Proponuje na poczatek wszystkim wierzacym /i nie wierzacym tez/ obejrzec film pt."Zobacz kim byl Rydzyk" - zapewniam ze niektorym otworza sie oczy na prawde jaka jest, pozniej ogladnijcie sobie wyznania bylego ksiedza "bylem ksiedzem"moze rozjasni sie niektorym w mozgownicach - oby...

wiele sw było mordercami prostytutkami sw franciszek z asyzu był rozpustnikiem sw augustyn był rozpustnikiem a czytałem ks byłem ksiedzem po pierwsze ten ksiadz mygł byc agentem sb bo wiele agentów wstepowało do seminariów i wymyslec to wszystko a gdyby tak był powinien to zgłosic do kuri albo wyzej

Gość Bóg mnie oszukał
Trzeba pozamykać kościoły i spalić księgowość tam prowadzoną.

Gość gość
pewna amerykańska reporterka z pomocą Boga i niewidzialna dla duchów została zaprowadzona do piekła aby opisać to miejsce - nie zbudowane dla ludzi , ale dla innych istot . Bóg prosi aby samowolnie nie wybierać sobie tej przyszłości jaka tam jest . Mary Baxter umieściła ten reportaż w internecie i przetłumaczony jest również na polski . To co tam opisane jest ku oświeceniu ale niewielu jest odważnych aby przeczytać : Reportaż z Piekła .

Gość gość
A ja ukrzyżowałbym wszystkich dzieciojebców w koloratkach przed ich świątyniami

Gość Art

Lepiej sobie jęzor odetnij i palce jęzor żebyś nie gadał głupot o Bogu a palce żebyś nie miał jak pisać głupot o Bogu zrozum głupcze że to nie jest koncert życzeń to na co zasłużysz tu na ziemi dostaniesz po śmierci takze zamknij morde i nie bluzgaj 

Gość Podaj nazwę wyświetlaną
3 godziny temu, Gość Art napisał:

Lepiej sobie jęzor odetnij i palce jęzor żebyś nie gadał głupot o Bogu a palce żebyś nie miał jak pisać głupot o Bogu zrozum głupcze że to nie jest koncert życzeń to na co zasłużysz tu na ziemi dostaniesz po śmierci takze zamknij morde i nie bluzgaj 

Ty sobie lepiej język odetni katolu