Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brązowe uplawy... dziewczyny pomocy!!

Polecane posty

Gość gość

Mam 15 lat. Pierwsza miesiączke dostałam kilka lat temu, do tej pory było to nieregularne, czasem zdarzało się co dwa miesiące, czasem rzadziej, a czasem w odpowiednich odstępach czasowych co miesiąc. Ostatnio było w miarę regularnie. Już co miesiac,cały czas. Moje koleżanki, siostra mówią że to dziwne że okres trafia mi się tak kiedy mu się zachce, one wszystkie miały mniej więcej co ten sam czas.Więc cieszyłam się kiedy zaczelam miesiączkować regularnie. Jednak ostatnio nie dostaje okresu już jakieś 2/3 miesiące i od ostatniego okresu mam jakieś dziwne plamienie... ten śluz jest brązowy, czasem czerwony, czasem wręcz czarny. Zdarza się to czasem często, czasem tego nie ma. Jednak kiedy się masturbuje(nie widzę w tym nic złego:)) na palcach zawsze jest mnóstwo krwi, co wcześniej mi się nie zdarzyło. To klopotliwe gdyż muszę się męczyć cały czas z podpaskami lub tamponami. Czy ktoś da mi jakieś rady? Żeby to przeszło? Może ktoś miał podobny problem?

Gość gość
to ty masz tak cały czas? nie np kilka dni w miesiącu ?

Gość gość
No mam śluz jak by zmieszany z krwią, dużo tej krwi bo czasem jest bardzo ciemny . Np zawsze rano mam plamke, tak to nie, czasami

Gość gość
Ja bym poszła do lekarza, nie wróżyłabym z fusów

Gość gość
Boję się. Blagam pomóżcie, co to może być?

Gość gość
Pomocy

Gość zdenerwowanaa
Ja tez teraz mam dziwne plamienia. I nie wiem co o tym myslec mam 16 lat i z chłopakiem robilam petting, boje sie ze to ciaza. Czy okazali sie co Tobie jest? :(