Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma nic gorszego niz brak urody dla kobiety

Polecane posty

Gość gość
On byl pseudoprzystojny a ja pseudolaska ,pasowalismy do siebie. W każdym razie mężczyźni są rozpieszczeni,byle troll uważa się za casanowe i takiego który może mieć każda bo tego kwiatu jest pół światu i każda chętnie mu da tylka. Jakby wiedzieli że nie mają szans że muszą zadowolić się kobieta na swoim poziomie to by nie było problemów. Ale niestety byle brzydal może mieć modelkę a ta jeszcze przed nim kleczy jak przed bogiem

Gość gość
Dokładnie. To niesprawiedliwe,że jedni są ładni a drudzy nie. Znów jakaś pieprzony podział!

Gość gość
Faceci maja gorsze niedoskonalosci.:Niski jak na faceta,lysiejacy,...zmarszczki,wade wzroku ,zapadnieta klata,chudy,swinska twarz ,chude nozki,poprostu gruby ,piegowaty,brzydki brzuch itp,itd..

Gość gość
Szkoda ze nie zyjemy w swiecie,gdzie ludzie nie patrza na wyglad,tylko na to jaki dany czlowiek jest w stosunku do drugiego czlowieka.. A moze gdzies istnieje taki swiat ?

Gość gość
No i teraz wiem od czego zacząć. Kiedy coś komentowal moje nogi tzn wyrazal chęć zobaczenia mnie w mini powinnam mu była dokuczyc .Bo był łysiejacy i mial małe żółte ząbki.

Gość gość
Rzeczywiście, niektórzy nie budzą w innych pragnienia bliskości, zaciekawienia, chęci zażyłości. I nie chodzi tu o atrakcyjność - jest przecież mnóstwo przykładów na to, że osoby postrzegane jako mało atrakcyjne są kochane, mają udane związki. Atrakcyjność powoduje po prostu, że jest się łatwiej zauważanym, więc ma się więcej propozycji (...). Osoby, które nie wzbudzają w innych chęci zbliżenia się do nich, są bardzo zajęte sobą. Niekoniecznie są egocentryczne, tylko tak skupione na swoich wewnętrznych sprawach, że zamykają się na kontakt z drugim człowiekiem. Według niej, miłości nie wzbudzają osoby niedostępne emocjonalnie. Ta emocjonalna niedostępność w odniesieniu do różnych osób może różnie się przejawiać.

Gość gość
Ja jestem bardzo dostepna emocjonalnie może aż za bardzo. To też moja wada

Gość gość
"""Rzeczywiście, niektórzy nie budzą w innych pragnienia bliskości, zaciekawienia, chęci zażyłości. I nie chodzi tu o atrakcyjność - jest przecież mnóstwo przykładów na to, że osoby postrzegane jako mało atrakcyjne są kochane, mają udane związki. Atrakcyjność powoduje po prostu, że jest się łatwiej zauważanym, więc ma się więcej propozycji (...). Osoby, które nie wzbudzają w innych chęci zbliżenia się do nich, są bardzo zajęte sobą. Niekoniecznie są egocentryczne, tylko tak skupione na swoich wewnętrznych sprawach, że zamykają się na kontakt z drugim człowiekiem. Według niej, miłości nie wzbudzają osoby niedostępne emocjonalnie. Ta emocjonalna niedostępność w odniesieniu do różnych osób może różnie się przejawiać" Zgadza sie,ale sa jeszcze ludzie prosci ograniczeni,ktorzy sadza ze skoro ON/ONA nikogo nie ma,to znaczy ,ze jest brzydki/brzydka,nikt jej /jego nie chce,skoro samotne zycie prowadzi..A tu chodzi tak naprawde o cos innego

Gość gość
Dziękuję za uwagę, naprawdę dobrze jest czasem wyrzucić z siebie żal. Dziękuję wszystkim za porady.

Gość gość
baaby