Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałam smutne urodziny

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio skończyłam 28 urodziny, to że mój mąż nigdy nie miał gustu do kupowania prezentów to zawsze zabierał mnie na wielkie zakupy i kupowałam to co chciałam, to bluzeczki, to torebkę, czy biżuterię... A w tym roku jeszcze przed urodzinami obiecał mi że tak samo zrobi. I co? Pojechaliśmy, weszliśmy do jednego butiku i kupił mi top za 20 zł, a w innym mąż kupił sobie polówki i T-shirty i wydał na nie... 200 zł (w tym jedną jeszcze ja mu fundnęłam za 50 zł). Potem zrobiliśmy zakupy spożywcze, i mówię że chciałabym jeszcze do jednego butiku obejrzeć sobie bluzki i torebkę to oznajmił mi że nie mamy czasu i jedziemy do domu, i nawet nie podszedł do mnie z winkiem wieczorem. Minęło od tamtej pory 3 dni i cisza.... Jest mi bardzo przykro z tego powodu.. Bardzo dziwnie się z tym czuję, tym bardziej że mam wrażenie że to on miał w tym dniu urodziny. Zawsze wiedziałam ile na mnie wydawał w urodziny, a teraz no...Po prostu nie wiem o co w tym chodzi :-(. Pamiętam jak mój miał ostatnie urodziny i to w momencie jak byłam na zasiłku dla bezrobotnych, to potrafiłam wtedy wyściubać 100 zł żeby kupić mu prezent. Teraz mam pracę i bardzo dobrze nam się żyje. Tylko że ja tej sytuacji nie rozumiem. Co o tym myślicie?

Gość gość
No przykro mi, ale nierozumie kobiet,jak dzieci. Rozumie masz nascie lat tatus malej ksiezniczce robi prezeciki .a tu dorosla kobita i rozpacz.