Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ubieracie się wszyscy tak samo? Co to za głupia moda

Polecane posty

Gość gość

Powiedźcie mi co to za durna moda wśród młodych. Byłem dzisiaj na imprezie integracyjno miastowej i w oczy rzuciła mi się dzisiejsza młodzież. Nic nie mam do tego jak kto wygląda i się ubiera, bo każdy robi co chce ale na Boga, dlaczego wszyscy dzisiaj wyglądają na jedno kopyto? Chłopaki, obcisłe spodnie, buty Nike albo New Balance, okularki i fryzurka z grzywką na bok, po bokach wygolone. Każdy wyglądał TAK SAMO. Dziewczyny - krótkie szorty, markowe buty i jakaś obcisła koszulka, włosy natapirowane i głupie okularki kujonki. Ja wiem, może taka moda ale wszystko to jest takie głupie że szok.

Gość gość
ja tak nie wyglądam ;) nie jestem modny ;) moze i wygladam jak typowy cebulak, dresiarz ale ludzie uwazają mnie za atrakcyjnego i męskiego ;) PS: prawdziwy facet w rurki sie nie mieści

Gość gość
to nie tylko wsrod mlodych. wiekszosc kobiet ktore o siebie bardzo dbaja ok 30 tez wygladaja tak samo, takie same ciuchy kolory(beze-czern) kazda ma kurtke a'la ramoneske, takie same wlosy, paznokcie itd. masakra

Gość gość
jakie akie same włosy, paznkocie?

Gość gość
a ja zawsze wygladam inaczej od innych nie obchodzi mnie co jest modne

Gość gość
Autorze, nie tylko w Polsce tak jest, ogolnie wiekszosc ludzi to są DEBILE ! co z tego, ze ma papier dobrej uczelni ? wiedza a inteligencja, zwlaszcza inteligencja emocjonalna to zupelnie dwie rozne rzeczy. Ludzie idą za tłumem, boją się mieć własnej opinii (lub nie chcą jej miec), boją sie odrzucenia, zwłaszcza w takim kraju jak Polska gdzie wciąz trzeba zyc jak inni, bo jak nie to zostaniesz uznany za dziwaka, nieszcześliwego czlowieka, psychola, ''pedala'', zboczenca etc

Gość gość
a jak mają się ubierać na codzień? wymyślanie ;/ ja też zawsze mam adidasy zwykłe nike, bo tranpów nie lubię, ale adidasy są najwygodniejsze, czasem baleriny założę, wysokie tylko na jakieś okazje, nie będę się męczyła, na szczęście wzrost mam średni, więc nie muszę się podwyższać, szorty ew. jakaś spódniczka, ale szorty najwygodniejsze, spodnie proste albo rurki, jakieś bluzki bez rękawów z krótkim, ramoneska bo też taka mi najlepiej pasuje. Słucham, jak mam sie ubierać żeby było lepiej? na całym świecie tak chodzą i nikt się nie rzuca, tylko tutaj jakieś wymysły

Gość gość
mozna miec swoj styl a nie wygladan jak jeden z wielu klonow

Gość gość
żeby mieć swój styl to trzeba mieć wcholerę czasu i kasy a w sklepach wszedzie to samo, te same bluzki w pierdyliardzie różnych kolorów, rurki itp. itd. co to znaczy swój styl, jaki ty masz styl? jaki oryginalny, niesamowity, fantastyczny?

Gość gość
idz do lumpeksu skoro nie umiesz odnalezc swojego stylu w sklepach

Gość gość
Chcą się przypodobać innym, aby nie wyróżniać się, nie zwracać na siebie swoim wyglądem uwagi. To jest straszne, ale tak często jest. Dziewczyny mogły mieć szorty, dlaczego nie?

Gość gość
temat założony przez Kasię Szatanistkę

żeby mieć swój styl to trzeba mieć wcholerę czasu i kasy X Tak sobie tłumacz de/bilko , a ty niby co robisz tak waznego ze czasu nie masz? W krzesło pierdzisz tępy lachonie

co to znaczy swój styl X To znaczy własny, nie taki jak wiekszosc. Jak po polsku nie rozumiesz to sp/ierdalaj do szkoły na jezyk polski pani ci wytłumaczy.

Gość gość
Tak, tak, pierdze w stołek :D. Tak, do lumpeksu wyślijcie, tam to dopiero szmaty, nawet bym nie założyła na siebie, dzięki już wolę te sklepowe, nowe przynajmniej i nie znoszone. Podajcie te przykłady własnego stylu bota pie/przyć to każdy potrafi,nie każdy musi być super kreatywny ja nie mam czasu (bo się ucze i pracuję jednocześnie) ale też nie mam może potrzeby takiej wielkiej żeby wymyślac niesamowite, odlotowe rzeczy dla siebie. Podajcie to moze się przyucze o co tutaj chodzi :D.

Gość gość
Postękam, dzwoń, pisz śmiało - tel 503822261

Gość gość
Wam to się we łbach posrało, niech chodzą w czym chcą, tym bardziej w sobotni ciepły dzień, a dzięki temu ci, którzy chcą się wyróżnić zostaną dostrzeżeni.

Podajcie te przykłady własnego stylu X Juz zadzieram kiece i lece pierdzistołku. Wymyśl se id/iotko a nie czekasz na gotowe. No chyba, ze mózg masz wielkosci orzeszka.

Gość gość
Pytanie hipotetyczne: a co jeśli np. za rok wszyscy zaczną się ubierać tak jak ja, czy to znaczy, że nie mam swojego stylu? Czy może powinnam się zmienić, aby pokazywać ludziom, że jestem inna niż oni?

Gość gość
Juz zadzieram kiece i lece pierdzistołku. Wymyśl se id/iotko a nie czekasz na gotowe. No chyba, ze mózg masz wielkosci orzeszka. x Hahahahaha, toś mnie rozbawił, no tak, tak trudno podac przykład, nie prosiłam zebyś mi powiedział jak mam się ubierać tylko zebyś podał przykład. Np. metale mają swój styl, tak? jakbym zamiast w balnasach zaczęła chodzić w glanach to bym miała swój styl? albo w hipisowskiej długiej spódnicy? albo w kurtce z ortalionu czy w dzwonach? czy dwie inne skarpetki? I kto tu jest debilem :D

Gość gość
No, najbardziej wkurzające, kiedy coś się spodoba. Człowiek sobie kupi, nosi szczęśliwy, a za pół roku wchodzi moda i wszędzie jest tego pełno i mnóstwo osób zaczyna to nosić. Mi jest wtedy źle, bo z jednej strony, to mi się podobało i byłam jedną z pierwszych, ale z drugiej strony nie lubię tak jak wszyscy (w przypadku rzeczy charakterystycznych).

Gość gość
Następnym razem jak zechcę założyć szorty i sportowe buty, to dołożę do tego jakąś bluzkę z szafy prababci, dzięki temu będę wyglądać inaczej i zadowolę oczęta obserwatorów.

Gość gość
Dla mnie przywiazanie do wlasnego stylu jest po prostu puste i mowie to jako osoba ze specyficznym gustem do ubran. Mam gdzies czy inni nosza to samo, sa wazniejsze rzeczy niz bycie oryginalnym na sile

Gość gość
20:29 Ja tak mam, że coś mi się spodoba i mam w planach, żeby to kupić, ale za chwile zaczyna się moda na to i to jest WSZĘDZIE, wszyscy noszą i ogólnie przestaje mi się podobać

Gość gość
Jeden ciuch całego stylu nie zmieni, nie ma się czym martwić, że inni też mają :) Poza tym to nie tylko "moda", po prostu ta rzecz spodobała się też innym.

Gość gość
Poza tym moda na cos co nam sie podoba ulatwia zakupy. Mnie bardzo pasowalo jak fo mody weszly podarte spodnie, nie musialam ich sama robic

Gość gość
a czemu wszyscy oglądacie te same komercyjne filmy i słuchacie tej samej komercyjnej muzyki?a prawie wszyscy głosują na PO i PIS ?a czemu prawie wszyscy mają dzieci,biorą śluby kościelne,robią wesela,chrzty itp. to nie jest tylko kwestia ubierania się ! 95 % społeczeństwa żyje tak samo !!!

Gość gość
Do tego wszystkie gimbusy jarają się kolorem czarnym. Wszystkie wyglądają identycznie. :) Kiedyś ktoś, kto ubrał się w coś czarnego, odróżniał się od reszty ludzi, a teraz każda dziewczyna jest ubrana prawie całkowicie na czarno.