Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zenić sie czy nie ?

Polecane posty

Gość gość

bylem kiedys z dziewczyna ale wyjechałem za granicę do pracy ona miała wtedy 17 lat ja 22. rozstalismy się , w niemczech byłem 5 lat..nie mialem z nią kontaktu, wiedzialem ze zaczela studia miala jakiegoś tam ale zerwali ja natomiast w niemczech spotkałem panne z ktorą mialem sie zenic...oczywiscie polka,tez do pracy przyjechała no i sie zaczelo...bedac z nia zawsze myslalem o tamtej...wrocilismy do polski w maju widzialem ją piekna dorosla kobieta nadal coś czuje jak czulem od tamtego momentu,tak mam narzeczona dobrze sie dogaduje ale nie bedzie tego porywu jak z tamtą...ostatnio umówilem sie z nią spedzilismy calą niedziele bylismy nad wodą oczywiscie ze znajomymi potem tylko we dwoje pojechalismy sie przejsc na pizze i chodzic wokol jeziora...powiedziala ze czekala i kocha dalej..i wie ze mam sie zenic i powiedziala ze mimo wszystko nie bedzie mnie rozdzielać z nią i chce mojego szczecia,mowila ze zawsze moze pomoc ale to tylko moja decyzja. wiem ze mnie kocha ja czuje do narzeczonej takie przywiazanie troche przyjazn tyle przeszlismy ale do tamtej pierwszej czuje coś innego coś pięknego wydaje mi sie ze narzeczonej nie kocham ale bardzo lubie a tamtą kocham..ślub na wrzesień wesele za pasem nie wiem co mam robić ? :( czy byc z tą ktorą kochać czy mimo wszystko być z tą z którą planowalem przyszlosc i jestesmy dla siebie wazni ale kochamy sie jak przyjaciele a nie tak jak kocham inną ... pomozcie coś ...

Gość gość
Nie zen sie.Narzeczonej nie kochasz,ale tej drugiej tez nie.

jeżeli jej nie kochasz, to nie zawieraj małżeństwa, bo skrzywdzisz siebie na starcie, ją, a na końcu dzieci, które być może w czasie dojdą. chcesz tego?

Gość gość
nie..:(