Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

popiszemy?

Polecane posty

Gość gość
Hehh...zdarzaja sie i takie przypadki :) zycie:)

właśnie w zdrowej relacji tak powinno być - ta osoba fascynuje nas,jest dla nas bliska ..... ale zauwazylam,ze strach przed ewentualnym rozczarowaniem umie byc silniejszy niestety :( A Ty długo rozmawiałaś ze Swoim mężem zanim doszło do spotkania,bo w sumie wspominałaś coś,ze po spotkaniu nie zaiskrzyło z Twojej strony i jeszcze pisaliście :)

Gość gość
Nie zaiskrzylo ale cos ciagnelo w jego strone (tak to sobie tlumacze)do tego stopnia ze znalazlam jego profil na nk,napisalam wiadomosc taka o wszystkim i o niczym,wymienilismy sie nr gg i tam pisalismy!Ile czasu?Gdzies ok.2m-cy!Potem spotkanie,po roku oswiadczyny i w ten oto sposob jestem szczesliwa mezatka!

Gość gość
Mysle,ze to trzeba miec odwage otworzyc sie na ta osobe,otworzyc sie na nowy zwiazek,dac szanse i troche czasu aby cos tam zakiełkowalo i przede wszystkim zaufac sobie i swojej intuicji :)

Gość gość
Malzenstwem jestesmy 3 lata plus 2 lata znajomosci przed.Sama nie myslalam ze tak to sie ułoży ale bylo warto.

ale nie każdy jest na to gotowy :) W sumie takie internetowe znajomości są dla mnie ryzykowne,bo kończą się w różnoraki sposób :) i później człowiek cierpi,bo ktoś okazał się niedostatecznie dojrzały. Jednak w dalszym ciągu taki sposób poznawania jest dla wielu osób intrygujący,pozwala na swobodne wyrazenie mysli itd.

Gość gość
Dlatego uwazam ze nie ma sie czego bac,strach czesto ma wielkie oczy!a mysle ze lepiej jest sprobowac i zobaczyc czy cos z tego wyniknie niz nie sprobowac i do konca zyc w tej swiadomosci i myslec a co by bylo gdyby....

Gość gość
Te realistyczne znajomosci tez koncza sie w roznoraki sposob i tez ludzie cierpia!Ale takie jezt zycie!

jeśli jeszcze mogę Cię o coś spytać :) Jak to było po tym spotkaniu,nie zaiskrzyło,ale mimo to pisaliście :) Czy on w tym okresie jakoś zabiegał o Ciebie czy pozostawał neutralny?:)

Gość gość
Pierwszy raz spotkalismy sie u mnie w pracy i jak on to mowi byla to "milosc od pierwszego wejrzenia".Chcial sie spotkac na gruncie neutralnym-ja odmowilam,przyszedl drugi raz,znowu odmowilam,potem zadzwonil do pracy kilka razy i tez spotkal sie z odmowa!i wtedy dal juz sobie spokoj!wiec jak pozniej pisalismy to na nic nie nalegal i niczego nie proponowal,dalej juz poszlo z mojej inicjatywy.

Gość gość
Jesli moge spytac-czy jestes w podobnej sytuacji o ktora pytasz?

hm .... czy w podobnej sytuacji ... niekoniecznie,moze tylko troszeczkę :) Dlatego podpytuje co nie co,bo ciekawa jestem opini innych o takim sposobie zawierania relacji :)

Gość gość
Ja jestem jak najbardziej za tylko niestety trzeba zawsze liczyc sie z tym, ze jest duzo oszustow i klamcow ktorzy tylko czekaja aby kogos os ukac czy tez skrzywdzic!trzeba uwazac!

Gość asiutka1999
Tak. Nudzi mi się